DU ER HER
Sommerferielukket uge 29 og 30 LÆS MERE     Vi går over til at bruge e-Boks LÆS MERE    VEJLE trafikale udfordringer LÆS MERE
Link:
    Undernavigation

Privathospitalet Mølholm søger,


Indholdsfortegnelse

VEJLE / AARHUS

Reumatolog til potentielt partnerskab 

Privathospitalet Mølholm ønsker at styrke den reumatologiske funktion og søger derfor en speciallæge indenfor reumatologi. Speciallægen skal varetage udredning og behandling af patienter såvel alene som i tæt samarbejde med specialister fra vores øvrige specialeområder. Vi tilbyder en unik mulighed for at kunne medvirke til at udvikle det reumatologiske område, og hvor den rigtige profil har mulighed for klinikejerskab (partnerskab). 


Vi tilbyder omfattende support i forbindelse med booking af patienter og koordinering af yderligere undersøgelser og andre praktiske ting via et tæt samarbejde med personalet ved Privathospitalet Mølholm. Klinikdage kan eventuelt deles mellem Vejle og Århus, og arbejdet kan kombineres med ansættelse andetsteds og kan eventuelt foregå ved eftermiddags- og aftenarbejde. 


Vi ser en stabil patienttilgang indenfor det reumatologiske område samt en stigende efterspørgsel på ydelserne fra blandt andet forsikringsselskaberne. Lige nu behandles de reumatologiske patienter 1 dag per uge, men dette kan sagtens blive meget mere, da dette er et uopdyrket område. 


Ansøgningsfrist og kontaktpersoner

Ansøgningsfrist 1. september 2018. Tiltrædelse snarest muligt.

Ved yderligere spørgsmål kontakt klinikejer Bent Uhrbrand (28870164) eller
Salg- og Udviklingsdirektør Per Faurschou Jessen (40508909)


Om Privathospitalet Mølholm

Privathospitalet Mølholm har eksisteret i 25 år og er siden 2016 ejet af KIRKBI (LEGO-familien) og 34 forskellige klinikejere, som hver især driver deres speciale og forretning. Privathospitalet har lokaler i Vejle og Aarhus og kunderne består af forsikringspatienter, offentligt henviste patienter og privatbetalere. Vores mål er at give patienterne den bedst mulige undersøgelse og behandling i et trygt forløb. 

Læs mere: www.molholm.dk


Oprettet 26. juni 2018