Lars Vendelbo Johansen

Lars Vendelbo Johansen

Klinikchef, dr. med. speciallæge i øre-, næse-, og halssygdomme

Curriculum vitae

Jeg har været speciallæge i øre-, næse- og halssygdomme siden 1991, og jeg har været tilknyttet privathospital siden 2003.
Jeg har også i mange år arbejdet som overlæge på Århus Universitetshospital, hvor jeg har ledet den otokirurgiske sektion.

 

Mine specialistfunktioner er ørekirurgi, hørelse og svimmelhed (otoneurologi). Jeg har i mange år udelukkende beskæftiget mig med disse områder og derfor også med alle former for ørekirurgi. Jeg har skrevet en doktordisputats og mange videnskabelige artikler. Emnerne har været ørekirurgi samt kræft i hoved- og halsregionen. Jeg deltager fortsat i nye forskningsprojekter indenfor ørekirurgi.

 

Jeg har gennem hele mit virke deltaget i relevante nationale og internationale møder, seminarer og kongresser. Ofte har jeg bidraget med foredrag, er blevet inviteret som mødeleder eller til at tage del i videnskabelige diskussioner.

 

Jeg har i mange år været underviser i ørekirurgi af studenter og nye speciallæger i øre-næse-hals-specialet.

Jeg er tidligere formand og næstformand i ØNH-lægernes moderorganisation Dansk Selskab for Otolaryngologi - Hoved & Halskirurgi og har desuden siddet i diverse faglige udvalg.


Til top