Selvhenvender-ordningen i Region Syddanmark


Særlig info. for patienter fra Region Syddanmark, der er nyhenvist til udredning/undersøgelse

Hvis du er borger i Region Syddanmark og venter på at blive udredt/undersøgt eller få foretaget en diagnostik undersøgelse, har du mulighed for selv at finde og henvende dig til et privathospital, som kan undersøge dig på regionens regning. Muligheden gælder dog kun, hvis du er nyhenvist til udredning eller undersøgelse, og du skal bruge det indkaldelsesbrev, du har modtaget fra sygehuset for at kunne benytte tilbuddet.

 

I forhold til Privathospitalet Mølholm kan du ikke bruge ordningen, hvis du er under 18 år og/eller hvis det drejer sig om psykiatri, endokrinologi (stofskiftesygdomme), lungemedicin, reumatologi (gigt), pædiatri, mammakirurgi, dermatologi, onkologi, oftalmologi/øjne, thoraxkirurgi, børnekirurgi, tand- og kæbekirurgi, rygmedicinsk behandling samt demensudredning.

 

På selvhenvender-ordningen kan Privathospitalet Mølholm hjælpe dig indenfor følgende hovedområder: Ortopædkirurgi, rygkirurgi, neurologi, neurofysiologi, kardiologi, organkirurgi, karkirurgi, gynækologi, urologi, plastikkirurgi, øre-næse-hals og radiologi (MR, CT, DEXA, ultralyd, røntgen og mammografi).

 

Det er desværre ikke alle lidelser/problemstillinger, som vi kan hjælpe med indenfor disse områder. Derfor er det nødvendigt, at du mailer en kopi af din henvisning og dit indkaldelsesbrev.

Begge dokumenter skal sendes samlet til mail:  sh@molholm.dk

Når vi har modtaget dokumenterne, får du efter ca. 3 hverdage en mail, hvor vi fortæller dig, om vi kan hjælpe dig – og i givet fald hvornår.

 

Sådan finder du din henvisning fra Region Syddanmark


Du kan finde aktuelle ventetider på:  Sundhed.dk


 


Til top