Hvordan var din oplevelse som patient?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved din behandling

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding.

Skriv til os på: team1@molholm.dk   Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 87 20 30 49


Ønsker du at klage over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder, finder du information om hvordan du klager på Styrelsen for Patientklagers hjemmeside:

https://stpk.dk/borgere/klag-over-en-behandlingDu er velkommen til at kontakte os for hjælp.

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Her kan du læse andre patienters oplevelser med Klinik for Thoraxkirurgi

Ros til det personale jeg mødte hos jer

Til Lars Ladegaard, Anne Hjørnholm og resten af personalet på Mølholm Privathospital

Det er nu præcis fire uger siden, at jeg gennemgik en ETS-procedure hos jer. Jeg vil meget gerne benytte lejligheden til rose det personale jeg mødte hos jer. 

 

Først og fremmest min store ros til hele oplevelsen hos jer på Mølholm Privathospital. Mit forløb hos jer startede med en forundersøgelse gennemført af Lars Ladegaard. Jeg gik ind til mødet nervøs og fuld af spørgsmål. Jeg oplevede dog Lars som meget nærværende og oprigtig optaget af, om dette indgreb ville kunne hjælpe mig eller ej. Jeg gik fra mødet afklaret og med fuld tillid til, at jeg var i rigtig gode hænder hos Lars.

Som aftalt snakkede jeg efter forundersøgelsen med mine nærmeste og gik et par dage og tænkte, men reelt var jeg ikke i tvivl om, at jeg ønskede at gennemføre indgrebet.

Da dagen for operationen kom kørte jeg igen nervøs, men afklaret, til Mølholm. Min nervøsitet forsvandt hurtigt, efter jeg blev modtaget af sygeplejerske Anne. Hun hilste på mig med fornavn og jeg fik fornemmelsen af, at jeg var ventet og blev taget godt imod, næsten som om jeg var gæst i et privat hjem. Igen fik jeg hurtigt en klar fornemmelse af, at være i gode og kompetente hænder, og det dulmede nervøsiteten meget.

Fornemmelsen af rare og kompetente fagpersoner fortsatte, da jeg først havde en samtale med narkoselægen, derefter Lars og helt ind på operationsstuen til de personer der lagde mig til rette her. Jeg havde på forhånd frygtet, hvordan det ville være at blive lagt i narkose og slippe kontrollen over hvad der derefter skulle ske (det var første gang jeg prøvede narkose). Men hele min oplevelse hos jer op til narkosen gjorde, at  jeg var afslappet og rolig. Så alt i alt min store ros og anerkendelse for den måde i tager imod og behandler jeres patienter på, det værdsatte jeg meget meget højt.

 

Endnu en gang et stort tak for den gode og professionelle behandling til alle dem jeg mødte hos jer på Mølholm Privathospital.


Med venlig hilsen MF

Mit liv har ændret sig efter operationen

Hej Mølholm privathospital i Vejle,

Jeg er blevet opereret af Lars Ladegaard for ansigtsrødme.
Jeg kan fortælle at mit liv har ændret sig efter operationen. Min angst som var stærk relateret til min ansigtsrødme er begyndt at aftage sig. I starten var jeg forståeligt nok stadig angst for at rødme. Efter flere situationer hvor jeg skulle have rødmet og har mærket at jeg ikke har rødmet, har gjort at jeg ikke længere er angst for at rødme.

Jeg kan sidde oprejst og sige direkte hvad det er jeg gerne vil sige. Det var gjort mit arbejde som afdelingsleder så meget lettere. Alle de situationer som jeg tidligere var angst for, er ikke længere noget jeg bruger stor energi på. Jeg har mere mod til at møde mennesker, og er begyndt at tro mere på mig selv da angsten ikke længere får lov til at gøre mig lille og skamfuld. Jeg føler i hvert fald at jeg vil nå meget længere med de ting jeg gerne vil nå i livet.

Bivirkningerne er der også, lige præcis som Lars har beskrevet dem. At jeg sveder mere på kroppen og får svedperler på overlæben når jeg spiser stærkt mad. Jeg går meget ude i naturen og løber meget i fritiden. Jeg sveder så meget at sveden drypper. Det samme sker når jeg bliver nervøs, f.eks. når jeg skal snakke foran mange mennesker jeg ikke kender, så bliver jeg nervøs. Nu er det ikke nervøsitet for rødme længere, men mest for hvis jeg nu ikke kunne huske hvad jeg skulle sige. Efter jeg har snakket foran mange mennesker, kan jeg mærke sveden løbe ned på min krop. Men skide være med det. Jeg omfavner min sved fordi jeg ved, den har jeg byttet med min ansigtsrødme. Nogle gange stopper jeg for et stund og takker jer i mit hoved for at have opereret det væk. 

Så mange, mange tak for hjælpen! 


Med kærlig hilsen / LO.

Tak for endnu en god oplevelse

Hej Team Mølholm
Tak for endnu en god oplevelse hos Jer ifm. min operationen mandag eftermiddag frem til udskrivning tirsdag morgen.
Alt personale var venlige og hjælpsomme og særlig tak til Lizzie for opvartningen efter opvågning.


Mvh. TL

Til top