Hvordan var din oplevelse som patient ?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved din behandling

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

Skriv til os på: team2@molholm.dk   Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 87 20 30 41


Ønsker du at klage over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder, finder du information om hvordan du klager på Styrelsen for Patientklagers hjemmeside:

https://stpk.dk/borgere/klag-over-en-behandlingDu er velkommen til at kontakte os for hjælp.

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Her kan du læse andre patienters oplevelser med Fod- og ankelklinikken

Jeg vil gerne sige tusinde tak for en super god oplevelse i gennem hele forløbet :-)! 

Det er som altid en fornøjelse at få hjælp fra dig, Vibeke, og Gitte i bookingen – I er super professionelle og bare gode, hurtig og fin service!

Tina i receptionen tog imod mig på sin sædvanlige søde og venlige facon, jeg følte mig bare hjemme igen :-).

Bente i røntgen var hurtig og som altid super dygtig – det var spændende at se billederne, både før og efter.

Pia Karlsson fortjener stor ros – hvor er hun bare professionel, sød og dygtig til at håndtere sine patienter, jeg fik sådan en god behandling og god information igennem hele dagen, følte mig ikke på noget tidspunkt urolig eller manglede noget.

Ann var god til at instruere mig i at håndtere krykkerne, det virkede uoverskueligt først – men hun fik forklaret og vist det på en god måde.

På operationsstuen var Lisbeth og Henriette helt på toppen, fik min lille nervøsitet hurtig beroliget og jokede med mig, og var super dygtige hele vejen igennem.

Kristian var rolig, rar og bare dygtig – det var ikke for ingenting, at jeg fik at vide, at det var den rigtige dag, jeg var dér, når han havde vagt – for han fik lagt en så effektiv blokade at jeg ingen smerter havde før langt op ad næste dag. Det hele gik fuldstændigt gnidningsfrit – det var bare så dejligt!

Og så er der jo lige Finn Stoklund – som har sørget for, at jeg har fået en rigtig fin fod og praktisk taget INGEN smerter har haft i forløbet. Såret voksede hurtigt sammen, og arret bliver minimalt, hvis man overhovedet vil kunne se det. Han har hele vejen igennem bare været rar at snakke med, god til at informere – og super-dygtig til sit speciale. Mangler nu bare at komme til kontrol om 2 uger, og forhåbentlig få at vide, at jeg kan smide skoen og begynde at danse igen :-) Jeg vil til enhver tid anbefale ham til alle andre, der måtte have behov – og kommer selv tilbage, når jeg skal have lavet fod nr. 2!

Og til sidst, det virker altså bare super professionelt, at man får sin journal og røntgenbilleder med sig hjem om eftermiddagen, også når man ”bare” er dagkirurgisk patient og kun er der få timer. 


Tak for det / MR :-)

Jeg vil gerne starte med at rose den behandling,

jeg fik hos Jer på Mølholm Privathospital tilbage i september 2018 ved Finn Stoklund. Jeg følte at jeg blev taget alvorligt omkring mine gener af mine underben igennem 13 år.

 

Fedtsugning af mine underben foregik på en anden klinik, men jeg kunne se at I også har plastikkirurgi, så derfor ville jeg dele oplevelsen med jer hvis andre med samme gener kontakter Jer, ligesom jeg gjorde.

Så kunne det jo evt. være en mulighed at sende dem videre til Jeres afdeling med plastikkirurgi/fedtsugning 😊.


Mvh. H

Til top