Hjertesygdomme

KONTAKT
76 42 74 20

Hvordan var din oplevelse som patient?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen.

Vi gør vores bedste for at nå dette mål.

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

 

Skriv til os på: hjerte@molholm.dk
Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 76 42 74 20

 

Ønsker du at klage til Patientombuddet over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder hjælper vi dig gerne med dette. Du kan også selv henvende dig til Patientombuddet. Læs mere på: stps.dk

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Her kan du læse andre patienters oplevelser med HjerteCenter Mølholm

 anmeldelse fra TRUSTPILOT
Kan helt klart anbefale Mølholm, fik lavet en ablation af Peter Steen Hansen som er super dygtig, har stort set ikke mærket til flimmer siden, så må sige at han ved hvad han laver :)


Brian

Det var en meget positiv oplevelse at være patient hos jer på Privathospitalet Mølholm.

Mødte kun venlige, dygtige, hjælpsomme og velinformerede medarbejdere og “chefer”, i hyggelige omgivelser og faciliteter, der var rene, velfungerende og godt vedligeholdte. 

Når det hele så bindes sammen af team-spirit og et familieagtigt fællesskab så vinder alle.

Helt klart at Mølholm Privathospital kunne være kilde til inspiration, fra andre aktører i hospitalsvæsnet, ja vel i hele sundhedssektoren.

Tillykke... “godt gået”.

Jeg vil gerne sige en stor TAK for den enestående behandling af de sekretærer jeg har mødt på Privathospitalet Mølholm, samt TAK til den meget tiltalende og yderst behagelige overlæge Bent Raungaard. Hvad jeg her gerne vil fremhæve er de udskrifter af min undersøgelse jeg har fået tilsendt!

Det var jeg MEGET imponeret over, og taknemmelig for. TAK! til alle jeg har mødt.

Må jeg samtidig sende mine bedste ønsker for en dejlig julehøjtid, samt for et nyt år med fredeligere toner i Verden, og plads til NÆSTEKÆRLIGHED.


Hjertelig hilsen IE

 anmeldelse fra TRUSTPILOT

Jeg fik en ablation på Mølholm lavet af Peter Steen Hansen og selvom det var forbundet med en del ubehag, så ville jeg gøre det igen.

Jeg har stort set ikke mærket til flimmer siden, så må sige at han ved hvad han laver :)


JS

Tak for en god gennemgang, er just hjemkommen fra Mølholm efter en vellykket ablation. Ser frem imod at genoptage min cykling. Stort kram til hele personalet for en super behandling og varmt bemötande.


KA

Tusinde tak for en fantastisk behandling af min ultralyds-scanning af mit hjerte, aldrig har jeg mødt en så fantastisk læge...❤❤

 


Venlig hilsen b.b.

Til hele personalet på afdelingen for HJERTESYGDOMME, PRIVATHOSPITALET MØLHOLM
- mange tak for en rigtig god oplevelse hos jer ovre i Vejle, I var helt fantastik søde allesammen,
jeg ka’ næsten ikke rose jer nok !


Med venlig hilsen Vagn

Kære personale på Mølholm

11. februar fik jeg en hjerteablation udført af Hakon. Derefter ophold på stue 8 til næste morgen.

Jeg vil gerne udtrykke min meget store taknemmelighed over for alle, som jeg kom i berøring med. Hakons venlige og meget tryghedsfremmende væremåde - og selvfølgelig også det gode resultat - gør, at jeg er meget optimistisk med hensyn til fremtiden. Samtlige sygeplejersker, jeg mødte, var utrolig venlige og professionelle. Jeg følte virkelig, at jeg var velkommen og i gode hænder. Virkelig en god oplevelse. At maden var på gourmetniveau gør selvfølgelig ikke oplevelsen ringere. Rigtig mange tak, selvom jeg ikke håber at se jer igen :-).

 


BS

Da jeg fik konstateret atrieflimren ved lægebesøg, kendte jeg ikke til lidelsen. Men jeg havde haft det dårligt i lang tid og gik til sidst til læge og blev undersøgt. Jeg blev behandlet på sygehuset og efter mange gentagelser med atrieflimren over en periode på 3 år, blev jeg ablateret på Privathospitalet Mølholm i Vejle i januar 2019. Jeg er nu fri af medicin og har fin sinusrytme. Mit hjerte slår fint, helt uden nogen form for uro, selv under og efter træning med løb og roning. Jeg er meget tilfreds og har en fin hverdag.


Mange venlige hilsner MW

Lars, 60 år:

Hej Peter Steen,

Jeg vil lige bidrage med mine erfaringer med hensyn til alkohol m.m. som ”generator” for hjerteflimmer.
Jeg har haft gentagene hjerteflimmeranfald over de sidste 3 år, typisk over 1,5 døgn og med alkohol, koffein og anaerob træning og anden udmattelse (sygdom) etc.) som sikre igansættere af et anfald. Med hensyn til alkohol var et kvart glas rødvin tilstrækkeligt!
Du gennemførte ablation på mig d. 1. oktober 2019 og advarede om mulige anfald umiddelbar efter, samt anbefalede at jeg igangsatte ”forsøg” med mine ”generatorer” 14 dage efter behandlingen.
De første 6 dage efter behandlingen havde jeg 3 uprovokerede anfald på op til et døgns varighed, MEN lige siden har mit hjerte opført sig eksemplarisk!. Jeg startede provokationerne præcist 14 dage efter behandlingen og har nu i en måned ikke kunne provokerer anfald, hverken med alkohol, kaffe eller hård træning – så stor tak herfra, forbedringen i livskvalitet er fantastisk! I øvrigt en stor tak til dig og dit team på Mølholm, I er udsøgt professionelle, en varm anbefaling herfra.


Mange hilsner Lars

Til top