Hjertesygdomme

Kontakt
76 42 74 20

Hvordan var din oplevelse som patient?

Det er vores mål, at du som patient er tilfreds og tryg ved din behandling 

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

Skriv til os på: hjerte@molholm.dk  Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 76 42 74 20


Ønsker du at klage over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder, finder du information om hvordan du klager på Styrelsen for Patientklagers hjemmeside:

https://stpk.dk/borgere/klag-over-en-behandlingDu er velkommen til at kontakte os for hjælp.

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Andre patienters oplevelser med HjerteCenter Mølholm

Top professionel og kompetent behandling

Er ovenud tilfreds med min behandling. Har fået lavet ablation, og der var intet der var overladt til tilfældigheder. Kom til nærmest med det samme, og kunne komme hjem igen samme dag. Var i forvejen pænt nervøs forud for behandlingen, men sygeplejerske Hanne Kirkegaard formåede med sin faglighed og kompetence at fange mig, der hvor jeg finder ro og tryghed. Hun anvendte humor og med sit glimt i øjet blev jeg overdraget til en lige så kompetent læge Peter Steen Hansen. Peter talte mig igennem behandlingen og jeg var fuldstændig tryg ved ablationen. Tusind tak for jer, især Hanne og Peter.

 

 
Trustpilot / Privathospitalet Mølholm


Mvh. IT

Kjære Jacob Pontoppidan og team

Jeg vil bare gi en kort tilbakemelding og STOR TAKK, etter min ablasjon for VES/VT 7. juni.

Siden da har jeg vel knapt hatt en VES, og er pr. I dag helt helbredet. (hadde på forhånd 40 000 pr. dag, men selvfølgelig stille hjerte på begge ablasjoner. 

Håper det varer livet ut ;-). Jeg har siden inngrepet vært  medisinfri :-).

 

Min takknemlighet for at du Jacob lot meg få anestesi og dermed gjorde det best mulige, er usigelig stor. Hadde du ikke gjort det, tror jeg ikke resultatet hadde blitt som det er.

I Norge får man ikke narkose uansett, men med mine smerter hadde jeg ikke klart å gjennomføre uten.

 

Så besluttsom og rask avgjørelse om anestesi, samt inntreden av dette personalet som la meg i søvn på et blunk. Dere er meget effektive og gjør ting enkelt = suksess.

Jeg opplevde første ablasjon på St. Olavs helt annerledes, og mislykket ble den også. Som Intensivsykepleier er jeg veldig imponert over måten dere håndterer prosessen.

 

Jeg håper jeg er kvitt mine problemer for alltid, men om de skulle gjennoppstå, håper jeg at jeg kan få ta ny kontakt.

 

Tusen hjertelig takk!!!


Beste hilsen KEH

Venligt og professionelt personale

I oktober 2019 fik jeg foretaget en ablation på Mølholm, som var blevet mig anbefalet af min svigersøn, der var blevet behandlet året før.

OG det var en oplevelse, venligt og professionelt personale - selv rengørings folkene hilste; og vi (min hustru og jeg) kunne fornemme en utrolig god og "hjemlig" atmosfære.

Det blev bedre endnu i forbindelse med ablationen, som jeg kunne følge via en tv-skærm. Sygeplejersken kendte området i Sverige, hvor jeg er bosat, og lægen var så rolig og informerede mig undervejs om sine iagttagelser.

Jeg er dybt taknemlig for deres ageren. Da jeg er 75 år, har jeg oplevet mange hospitalsophold; men ALDRIG har jeg fået så god behandling som her. 

 

 
Trustpilot / Privathospitalet Mølholm


EF / Sverige

Hele oppholdet gjennomsyres av kvalitet og profesjonalitet

Hei, sitter i skrivende stund på toget mellom Vejle og Kastrup flyplass etter å ha gjennomgått en ablasjon på Mølholm i går.

Hele oppholdet gjennomsyres av kvalitet og profesjonalitet, heldigvis uten at jeg har noen tidligere erfaring med andre steder.

Behandlingen gjennomført helt smertefritt, og formen nå er fin, og jeg håper det fortsetter slik.

Et spenningsmoment har vært coronasituasjonen og de restriksjoner denne gir, men foreløpig har også dette gått bra. Krever litt planlegging.

 


TB, 62 år

Det var en meget positiv oplevelse at være patient hos jer på Privathospitalet Mølholm

Mødte kun venlige, dygtige, hjælpsomme og velinformerede medarbejdere og “chefer”, i hyggelige omgivelser og faciliteter, der var rene, velfungerende og godt vedligeholdte. 

Når det hele så bindes sammen af team-spirit og et familieagtigt fællesskab så vinder alle.

Helt klart at Mølholm Privathospital kunne være kilde til inspiration, fra andre aktører i hospitalsvæsnet, ja vel i hele sundhedssektoren.

 

Tillykke... “godt gået”.

Kan helt klart anbefale Mølholm

Kan helt klart anbefale Mølholm, fik lavet en ablation af Peter Steen Hansen som er super dygtig, har stort set ikke mærket til flimmer siden, så må sige at han ved hvad han laver :)

 

 
Trustpilot / Privathospitalet Mølholm


Brian

Mølholm kan jag mycket varmt rekommendera

CITAT FRÅN PATIENT (SE)

"Mølholm kan jag mycket varmt rekommendera, superproffsiga, hjälper en med precis allt. Det är så här som alla sjukhus borde fungera".

 


Peter 46 år

Jeg vil gerne sige en stor TAK, 

for den enestående behandling af de sekretærer jeg har mødt på Privathospitalet Mølholm, samt TAK til den meget tiltalende og yderst behagelige overlæge Bent Raungaard. Hvad jeg her gerne vil fremhæve er de udskrifter af min undersøgelse jeg har fået tilsendt!

Det var jeg MEGET imponeret over, og taknemmelig for. TAK! til alle jeg har mødt.

Må jeg samtidig sende mine bedste ønsker for en dejlig julehøjtid, samt for et nyt år med fredeligere toner i Verden, og plads til NÆSTEKÆRLIGHED.


Hjertelig hilsen IE

Jeg fik en ablation på Mølholm

Jeg fik en ablation på Mølholm lavet af Peter Steen Hansen og selvom det var forbundet med en del ubehag, så ville jeg gøre det igen.

Jeg har stort set ikke mærket til flimmer siden, så må sige at han ved hvad han laver :)

 

 
Trustpilot / Privathospitalet Mølholm


JS

Personalen på Mølholm är mycket professionell och duktig

CITAT FRÅN PATIENT (SE)

Personalen på Mølholm är mycket professionell och duktig, tar hand om en på absolut bästa sätt, från det man kommer till det man åker.

 


Peter 46 år

Tak for en god gennemgang

Er just hjemkommen fra Mølholm efter en vellykket ablation.

Ser frem imod at genoptage min cykling.

 

Stort kram til hele personalet for en super behandling og varmt bemötande.


KA

Personalen i receptionen är mycket välkomnande och emottagande

CITAT FRÅN PATIENT (SE)

Personalen i receptionen är mycket välkomnande och emottagande.

Hjälper en med precis allting, dom är väl förberedda, och vet vem man är när man kommer.

 


P

Tusinde tak for en fantastisk behandling

ved ultralyds-scanning af mit hjerte, aldrig har jeg mødt en så fantastisk læge... ❤❤

 


Venlig hilsen b.b.

Til hele personalet på afdelingen for HJERTESYGDOMME, PRIVATHOSPITALET MØLHOLM

- mange tak for en rigtig god oplevelse hos jer ovre i Vejle, I var helt fantastik søde allesammen,
jeg ka’ næsten ikke rose jer nok !


Med venlig hilsen Vagn

Man behöver som patient inte göra eller tänka på någonting alls

CITAT FRÅN PATIENT
Administrationen kring ersättning från Försäkringskassan skötte sjukhuset helt och hållet. Man behöver som patient inte göra eller tänka på någonting alls, man behöver bara godkänna och skriva under, hur lätt som helst.

 


P

Danskan på Jylland är lätt att förstå

CITAT FRÅN PATIENT (SE)
Danskan på Jylland är lätt att förstå, men dom är även mycket duktiga på både ”skandinaviska” och engelska. Läkaren jag träffade pratade även bra svenska.

 


Peter 46 år

Jeg følte virkelig, at jeg var velkommen og i gode hænder

Kære personale på Mølholm

11. februar fik jeg en hjerteablation udført af Hakon. Derefter ophold på stue 8 til næste morgen.

Jeg vil gerne udtrykke min meget store taknemmelighed over for alle, som jeg kom i berøring med. Hakons venlige og meget tryghedsfremmende væremåde - og selvfølgelig også det gode resultat - gør, at jeg er meget optimistisk med hensyn til fremtiden. Samtlige sygeplejersker, jeg mødte, var utrolig venlige og professionelle. Jeg følte virkelig, at jeg var velkommen og i gode hænder. Virkelig en god oplevelse. At maden var på gourmet niveau gør selvfølgelig ikke oplevelsen ringere.

 

Rigtig mange tak, selvom jeg ikke håber at se jer igen :-).

 


BS

Jeg er nu fri af medicin og har fin sinusrytme

Da jeg fik konstateret atrieflimren ved lægebesøg, kendte jeg ikke til lidelsen. Men jeg havde haft det dårligt i lang tid og gik til sidst til læge og blev undersøgt. Jeg blev behandlet på sygehuset og efter mange gentagelser med atrieflimren over en periode på 3 år, blev jeg ablateret på Privathospitalet Mølholm i Vejle i januar 2019. Jeg er nu fri af medicin og har fin sinusrytme. Mit hjerte slår fint, helt uden nogen form for uro, selv under og efter træning med løb og roning. Jeg er meget tilfreds og har en fin hverdag.


Mange venlige hilsner MW

Alt var tip top, og jeg kan kun anbefale stedet

Fik foretaget en ablation, og det er bare at kippe med hatten, for den fantastiske behandling jeg fik, det både af den sympatiske og dygtige læge Jacob Pontoppidan, sygeplejerskerne Mette og Karen og sygeplejersken på operationsstuen.

Alt var tip top, og jeg kan kun anbefale stedet.

 

 
Trustpilot / Privathospitalet Mølholm


FH

Stor tak herfra, forbedringen i livskvalitet er fantastisk!

Lars, 60 år:

Hej Peter Steen,

Jeg vil lige bidrage med mine erfaringer med hensyn til alkohol m.m. som ”generator” for hjerteflimmer.
Jeg har haft gentagene hjerteflimmeranfald over de sidste 3 år, typisk over 1,5 døgn og med alkohol, koffein og anaerob træning og anden udmattelse (sygdom) etc.) som sikre igansættere af et anfald. Med hensyn til alkohol var et kvart glas rødvin tilstrækkeligt!
Du gennemførte ablation på mig d. 1. oktober 2019 og advarede om mulige anfald umiddelbar efter, samt anbefalede at jeg igangsatte ”forsøg” med mine ”generatorer” 14 dage efter behandlingen.
De første 6 dage efter behandlingen havde jeg 3 uprovokerede anfald på op til et døgns varighed, MEN lige siden har mit hjerte opført sig eksemplarisk!. Jeg startede provokationerne præcist 14 dage efter behandlingen og har nu i en måned ikke kunne provokerer anfald, hverken med alkohol, kaffe eller hård træning – så stor tak herfra, forbedringen i livskvalitet er fantastisk!

 

I øvrigt en stor tak til dig og dit team på Mølholm, I er udsøgt professionelle, en varm anbefaling herfra.


Mange hilsner Lars

Undersøgelse hos Flemming

Hej Mølholm,

 

Tusind tak for en meget, meget god og fantastisk service. Det var virkelig en fornøjelse.

  • Jeg kom ind før tid, modtaget af en sød sygeplejerske.
  • Fik en kop kaffe, inden jeg skulle ind til Flemming, selvfølgelig tilbudt af den søde sygeplejerske.

Jeg har aldrig oplevet en læge der var så godt forberedt, alle journaler var læst også endda de der ikke havde noget med hjertet at gøre.

God til at forklare, hvad det hele gik ud på og hvad mine neg. T-takker kunne være – fantastisk…

 

At Flemming så mente at jeg ikke var et gammelt fjols men, kun et fjols - fordi gammel var jeg ikke, når jeg var 10 år yngre end ham – en læge med humor det kan man virkelig bruge

til noget.

 

TUSIND TAK for en 5-stjernet oplevelse, håber at I vil viderebringe min taknemmelighed til Sygeplejersken + Flemming.


Med venlig hilsen JF

Vil give Jer min allerbedste anbefaling

Har haft brug for en af Jeres kardiologer og jeg følte mig mere end tryg og velkommen, fra jeg trådte ind af Jeres dør.

Har haft Jer i telefonen nogle gange, og er altid mødt med den mest imødekommende stemme.

I hjalp mig i dag med et skriv, hvor jeg havde “mødt muren” hos et par andre “instanser”.

Tusind tak for Jer.

 


Kh. BF

Kjære alle ansatte på team 3

Jeg ble abladert av Petter Steen hos dere 1des 2021 for atrieflimmer. Jeg har vært helt flimmerfri og har nesten ikke hatt et eneste ekstra slag siden jeg kom til dere. Det har vært helt fantastisk og jeg er ufattelig glad for at jeg fikk muligheten til å komme til dere. Dere er noen fantastiske mennesker❤️

 

Takk for all god hjelp og gode resultater.


Cecilie, 32 år

Behandling af hjerterytmeforstyrrelse

En helt igennem god oplevelse. Jeg kom til forundersøgelse to dage efter min henvendelse. Forundersøgelsen var meget omhyggelig, og den efterfølgende varmebehandling i hjertet gik uden ubehag.

Herefter har rytmeforstyrrelsen været væk. Jeg fik en venlig, hurtig og kompetent behandling af sekretærer, sygeplejersker og ikke mindst kardiologen.

 

 
Trustpilot / Privathospitalet Mølholm


LC

Af hjertet tak 

Da jeg efter gentagne gange med hjerteflimmer blev anbefalet at få foretaget Ablation, var jeg noget betænkelig i første omgang. Det at man ligefrem gennem et indgreb skulle have en operation, at operationen ville tage 2-3 timer og at man ikke var i fuld narkose fyldte ganske meget i mine tanker inden. Det var trods alt mit hjerte og ikke bare en hånd eller fod.

 

Det skulle vise sig at alle mine bekymringer inden, helt forsvandt da jeg ankom. Og det skyldes måden jeg blev budt velkommen på da jeg mødte op på Mølholm. Fra første sekund mærkede jeg en hjertevarme og samtidig professionel tilgang til mit forløb. Man ventede mig og havde sat sig grundigt ind i mine gener med hjerteflimmer.

 

Sygeplejerske Mette satte mig omhyggeligt ind i hele forløbet og fik med hendes rolige tilgang samtidig stillet de rigtige spørgsmål og oplyste også at hun var der hele dagen og ville være der når operationen var overstået.

Jeg fik tildelt min to-mandsstue og hilst på min roommate B. Han havde få timer forinden gennemgået Ablation og fjernede nu al spekulation omkring min egen forestående operation. B kunne nemlig fortælle at han havde det godt. Var lidt øm i brystet og stadig lidt småtræt efter lokalbedøvelsen men ellers var det fint.

Jeg klædte om til hospitalstøj.

Sygeplejerske Mette lagde nu venflon, tog blodprøver og målte løbende blodtryk. Jeg var klar.

Anæstesilæge Kristian kom ind på stuen og hilste på og fortalte om hans del af operationen. Jeg ville kort tid, ca. 5 min være i fuld narkose og efterfølgende overgå til lokal smertelindring og således være kontaktbar.

 

Så kom Overlæge Peter Steen ind og hilste på og sammen gik vi ud og holdt et lille møde omkring hele operationen. Alle i og omkring en operation er vigtige og alle bidrager. Men Peter var dog den der sad med værktøjet og udførte selve indgrebet så Peter var for mig en særdeles vigtig person. Han levede til fulde op til hvad jeg havde læst, set og hørt om Peter inden. Kæmpe udstråling.

Og sagde Peter så: “Skal vi gå op og sammen få klaret dit hjerteflimmer”.

 

Ankommet til operationsstuen blev jeg budt velkommen af Sygeplejerske Majbritt og Anæstesilæge Kristian. 

Lagde mig på lunt sengeleje. Blev afklædt og inden længe overtog Kristian kontrollen og jeg gik kort i drømmeland.

Det jeg husker og det er så stadig lidt i gråzonen. Men. Langsomt kommer jeg til min bevidsthed igen og Peter taler roligt til mig. Vi er i fuld gang med min Ablation og det hele forløber godt. Ind imellem mærker jeg lidt og siger det og Majbritt der er hurtig til at dulme. Det hele foregår stille og roligt. Ca 2 timer senere er det overstået og Peter lukker min lyske.

Ganske hurtigt efter er jeg stille og roligt lagt over i egen seng hvor jeg skal ligge helt fladt de næste 2 timer efter indgrebet.

Taler med B ved ankomsten til stuen. Peter Steen kommer og hilser på inden han velfortjent holder fyraften. Vi har forinden aftalt møde næste dag kl. 07.30. Jeg blunder så med jævne mellemrum indtil jeg får min lækre 3 retters mad.

 

Tænk sig jeg har fået foretaget Ablation og har som sagt kun de samme få symptomer som B fortalte om. 

 

Vækkes næste dag af Sygeplejerske Majbritt. Det er så betryggende at vi følges af de samme personer i forløbet.

På dagens tidlige møde med Peter Steen oplyser Peter at selve indgrebet er forløbet som det skal. Vi taler fremtid og div. små reaktioner som kan komme fra hjertet efter indgrebet.

Vi runder af og jeg siger mange tak til Peter.

 

Får lækker morgenmad på stuen sammen med B og kl. 08.30 hentes vi begge af vores familier. 

Vi er på vej hjem.

 

Kæmpe tak til jer alle på Mølholm. I repræsenterer sammen noget I kan være så stolte af og som vi patienter er så taknemmelige for. I gør en forskel på den gennemførte tilgang I har til det at være patient hos jer.

I burde danne skole for hvordan en oplevelse på et sygehus skal være.

 

Mange tak fordi I er som I er.


Med venlig hilsen P - 62 år.

Stor ros til Mølholm

Skulle have foretaget en ablation og mødte ind den 031023 kl. 0700. Blev venligt modtaget af en sygeplejerske, som anviste mig min stue og sengeplads. Havde efterfølgende en samtale med den behandlende læge, som i klare vendinger og uden at anvende fremmedord på klart, forståeligt dansk orienterede mig om hvad der skulle ske.

 

Kom over på operationsstuen og blev lagt narkose. efterfølgende kom jeg op på stuen, hvor jeg meget tit blev tilset af sygeplejerskerne. Det var en stor beroligelse for mig.

 

Fik efterfølgende lov til at blive på sygehuset natten over, da jeg ikke har nogen, der kunne være hos mig den første nat.

 

Blev udskrevet dagen efter, efter en samtale/orientering fra den behandlende læge, som stadig udtrykte sig på klart og forståeligt dansk.

 

Stor ros til "Mølholm", hvor personalet gjorde alt for at mit ophold blev så behageligt som muligt.

 

Selvom det var et sygehusophold med en behandling følte jeg det ikke sådan og det kan jeg ikke takke personalet nok for; I er virkelig professionelle.

Og med hjertet på tette sted.


Lykke, 53 år

Til top