Hvordan var din oplevelse som patient?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Vi gør vores bedste for at nå dette mål. Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding.

 

Skriv til os på: team2@molholm.dk
Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 76 42 74 23

 

Ønsker du at klage til Patientombuddet over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder hjælper vi dig gerne med dette. Du kan også selv henvende dig til Patientombuddet. Læs mere på: stps.dk

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Her kan du læse andre patienters oplevelser med Hoftekirurgisk Klinik

Hej Kjeld,

Lige en lille opdatering på, hvordan det er gået efter du skiftede min hofte.

Du lovede mig, at jeg kunne vende tilbage til badminton på nogenlunde samme niveau som før. Jeg må indrømme, at der har været perioder, hvor det har været svært at tro på det, specielt pga. meget nedsat muskelstyrke og koordination, men rigtig mange timer i træningslokalerne har alligevel haft sin virkning.

Det har hele tiden været mit ultimative mål at kunne spille single igen, da jeg føler at det er den ultimative test. 

Kæmpestor tak for din indsats 😊.

Venlig hilsen fra en taknemlig patient

Martin Qvist Olesen

 

Viborg Stifts Folkeblad, Danni Kristensen skriver i denne artikel:

Trods ny hofte - badmintonveteran igen til tops ved All England 

England: Badmintonveteranen Martin Qvist har vundet det hele.

EM, VM, OL og All England.

Men siden 2013 har han haft tiltagende problemer med sin hofte. Derfor har han trappet deltagelsen i turneringer ned. Sidste år traf han også en beslutning om at få en ny hofte - på trods af, at al erfaring fortalte ham, at det så var slut med single på højt niveau.

Den slags bider dog ikke på Martin Qvist. I marts måned hentede han guld i +55-rækken - blot otte måneder efter hofteoperationen. Og i denne weekend lykkedes det ham så at genvinde All England-titlen.

Tusinde tak!

Vi vill här skicka världens största tack till alla som var delaktiga i Jade´s behandling och vård hos er!

Allt var toppen! Ni var otroligt duktiga och kompetenta, ni var snälla och vänliga samt fantastiskt förstående med stort tålamod, ni gav mycket bra information, vi fick snabbt svar på frågor. Och trots språksvårigheterna som ibland uppkom, gjorde ni ert bästa för att vi skulle förstå.

 

Hej!

Vi ønsker at sende verdens største tak til alle, der var involveret i Jade behandling og pleje!

Alt var stort! I var utroligt talentfulde og dygtige, I var søde og venlige og havde stor forståelse, med stor tålmodighed. I gav meget god information, vi fik et hurtigt svar på spørgsmål. Og på trods af sprogvanskeligheder undertiden opstod, gjorde I jeres bedste, så vi kunne forstå.

Håber oversættelsen er ok!


Supermånga kramar / Super Mange knus Jade och mamma Elkie!

ROS fra pt. til team37 / Kjeld Søballe

Tusind tak for et utrolig professionelt forløb ifm. min hofteoperation. Jeg ved jeg nu skal igennem et hårdt genoptræningsforløb (Montebello eller ej) men I har gjort jeres for at give mig en utrolig god oplevelse fra start til slut. Jeg er virkelig imponeret. Alt fra forundersøgelse, til indlæggelse, operation og før udskrivning har været gennemtænkt og alle har ydet en super fantastisk service, og hjulpet mig igennem med godt humør og verdensklasse kompetence - så jeg er meget glad :-)
Efter min hjemkost til København har i også kontaktet mig og fulgt op på hvordan jeg har det. 
Af hjertet Tusind tak til alle i teamet :-)


Mvh. DP

Til top