Hvordan var din oplevelse som patient ?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen.

 

Vi gør vores bedste for at nå dette mål.

 

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

 

Skriv til os på: knae@molholm.dk
Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 87 20 30 42

 

Ønsker du at klage til Patientombuddet over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder hjælper vi dig gerne med dette. Du kan også selv henvende dig til Patientombuddet. Læs mere på: stps.dk

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Læs andre patienters oplevelser med Knæklinikken på Privathospitalet Mølholm

Kære Mølholm

Det var en positiv og professionel behandling jeg fik af læge Thomas Lind-Hansen i onsdags. Venlig, saglig og med glimt i øjet.

Husk at rose ham!!


Med venlig hilsen PF

Knæoperation

Hej, jeg vil gerne tildele denne mail til den afdeling, der står for knæoperationer. Allerførst tak til Dan Blume og hans team for endnu en vellykket knæoperation (min nummer 2). Man føler sig virkelig i gode hænder, og information en er i top både før og efter. Så kommer vi til personalet på afdelingen, første gang var jeg imponeret, og troede ikke det var muligt med sådan en service, men jeg tog åbenbart fejl, for denne gang var ingen undtagelse, tværtimod. Natsygeplejersken (Karen) var fantastisk, aften og dag sygeplejeske (Susan) var ligeså, alt andet personale fra rengøring til fysioterapeut, var særdeles søde, rare og smilende, så det jeg vil med denne mail, er at takke for en dejlig oplevelse, og spørge om i vil sørge for de rette får besked, hold da op, en oplevelse, i har grund til at være stolte af jer selv. Endnu engang tak.


OS

Til Ortopædkirurgisk Klinik/knæ, Saralyst Allé, Aarhus

Vores søn har efterhånden haft sin gang hos jer en del gange pga. håndbold-skader ….

Sidste gang i går til endnu en rekonstruktion af korsbånd.

 

Vil I hilse det team, som var en del af J's behandling i går (sygeplejersken Linda, narkose-læge, ortopædkirurg) og udtrykke vores begejstring for at have mødt et fantastisk professionelt team ….? Hele vejen rundt har J og vi haft en god oplevelse på trods af de lidt svære omstændigheder ….


Mange hilsner fra J's familie

Til top