Hvordan var din oplevelse som patient ?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

Skriv til os på:  knae@molholm.dk  Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 87 20 30 42


Ønsker du at klage over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder, finder du information om hvordan du klager på Styrelsen for Patientklagers hjemmeside:

https://stpk.dk/borgere/klag-over-en-behandlingDu er velkommen til at kontakte os for hjælp.

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Læs andre patienters oplevelser med Knæklinikken

Til hele personalet på Mølholm Vejle

Jeg takker alle på Mølholm for behageligt ophold ifm. min knæoperation. Det gælder alle ved modtagelse, operation og efterfølgende pleje i dag- og især i nattimerne. Jeg har også kun ros til service, forplejning og fys. under hele opholdet. Det har både været professionelt, men også på det personlige plan været yderst behageligt. Selvom operationen var forbundet med smerter har i efterfølgende været gode til at medicinere disse næsten helt væk.

Hilsen bedes givet videre.

I gør det godt.


Mvh. RH

Positiv og professionel behandling

Kære Mølholm

Det var en positiv og professionel behandling jeg fik af læge Thomas Lind-Hansen.

Venlig, saglig og med glimt i øjet.

Husk at rose ham!!


Med venlig hilsen PF

Knæoperation

Hej, jeg vil gerne tildele denne mail til den afdeling, der står for knæoperationer.

Allerførst tak til Dan Blume og hans team for endnu en vellykket knæoperation (min nummer 2). Man føler sig virkelig i gode hænder, og information en er i top både før og efter. Så kommer vi til personalet på afdelingen, første gang var jeg imponeret, og troede ikke det var muligt med sådan en service, men jeg tog åbenbart fejl, for denne gang var ingen undtagelse, tværtimod. Natsygeplejersken (Karen) var fantastisk, aften og dag sygeplejeske (Susan) var ligeså, alt andet personale fra rengøring til fysioterapeut, var særdeles søde, rare og smilende, så det jeg vil med denne mail, er at takke for en dejlig oplevelse, og spørge om i vil sørge for de rette får besked, hold da op, en oplevelse, i har grund til at være stolte af jer selv.

Endnu engang tak.


OS

Til Ortopædkirurgisk Klinik/knæ, Saralyst Allé, Aarhus

Vores søn har efterhånden haft sin gang hos jer en del gange pga. håndbold-skader …

Sidste gang i går til endnu en rekonstruktion af korsbånd.

 

Vil I hilse det team, som var en del af J's behandling i går (sygeplejersken Linda, narkose-læge, ortopædkirurg) og udtrykke vores begejstring for at have mødt et fantastisk professionelt team ….? Hele vejen rundt har J og vi haft en god oplevelse på trods af de lidt svære omstændigheder ….


Mange hilsner fra J's familie

En stor tak

Fra min kone og undertegnede EN RIGTIG STOR TAK TIL AT JER ALLE for en enestående, venlig og kompetent indsats i forhold til mit ønske og behov for et nyt knæ. Dette har resulteret i et helt nyt og bedre liv med ingen smerter og et helt lige ben! Og at jeg nu kan gennemføre alle aktiviteter, bortset fra at fra at kunne løbe og spille fodbold med vore børnebørn. Jeg kan gå, spille golf, lave motion og køre bil.

Af hjertet tak til Jer alle!

(Min kone sagde i et opløftet øjeblik, at ”det er det bedste, der er sket i dit liv!” – Jeg mener nu ”kun”, at det er det næstbedste, for det bedste er min kone, vore børn og børnebørn!)

 


Med venlig hilsen JO

Min upplevelse av Privathospitalet Mölholmen var helt fantastiskt

All personal var vänliga och omtänksamma. De förklarade på ett bra sätt och var tydliga med vad som kom att ske under min vistelse där. Min ångest och oro inför operationen togs på största allvar och bemötandet från personalen ingav stor trygghet och gjorde att jag mådde bättre. Efter hemkomsten har även uppföljningen per telefon varit mycket bra.

 

Jag kan varmt rekommendera er och jag tackar för det fina minne jag har härifrån från min operation 2020.


Hälsningar LMB

Artroskoperet knæ

 5-stjernet anmeldelse fra Trustpilot
I 2011 fik jeg artroskoperet venstre knæ af Jens V. Sørensen, som formåede at fjerne det stykke menisk, der “låste” mit knæ. Off. sygehus mente ud fra skanning, der ikke var noget i vejen ud over slitage (andre læger har set skanningen og ment, off. sgh. tog fejl)!

Fik dog at vide, at delprotese ville komme på tale, da knæet var slidt (grundet traume).

 

Havde herefter 5 gode år med knæet. Fik dog først nyt knæ i hhv. højre knæ foråret 2016 og venstre knæ efteråret 2016. Opereret af Anders Odgaard med godt resultat!

 

Senest har jeg fået ny hofte, opereret af Kjeld Søballe. Da jeg er gigtpatient, har jeg fået Prednisolon dagligt i nu 1 3/4 år. Denne medicin har “ædt” min hofte. Hver eneste gang har jeg mødt kæmpe professionalisme, om det er læger, sygeplejersker, lægesekretærer....

ALLE leverer et fantastisk stykke arbejde, samtidig med, man som patient altid mødes med omsorg og empati.

 

Jeg har hver gang følt mig i trygge hænder! Jeg kan kun give Privathospitalet Mølholm mine varmeste anbefalinger! Har tegnet sundhedsforsikring for mine sønner, som begge har været en tur hos Peter Bjerring for at få fjernet modersmærker.

 

Også her en rigtig positiv oplevelse!


Mvh en tidligere lægesekretær fra det offentlige

I fuld vigør efter operation i begge knæ

 5-stjernet anmeldelse fra Trustpilot

Blev opereret samme dag (delproteser) i begge knæ i slutning af 2017. Er i dag 64 år og i fuld vigør spiller badminton tager på cykelture osv. Kirurgen og teamet fortjener den største ros 3 mdr. efter operationen var jeg på arbejdsmarkedet igen helt uden smerter og mine knæ fungerer bare. 


Mvh. FLA

De skal skal have stor ros!

Kommentar til Facebook-opslag

Min mand har lige fået en knæoperation og tusind tak til alt personale der har været der, også til lægen der har opereret min mand.

De skal skal have stor ros!


SJ

Til top