Bestil tid online ved sygeplejerske

Ønsker du en tid til kosmetisk hudbehandling, kan du døgnet rundt bestille tid ved en af vores specialuddannede sygeplejersker ved at benytte vores Online booking. 

 

Via Online Booking accepteres kun én fremadrettet booket tid – hvis du ønsker at booke flere tider, bedes du kontakte os telefonisk.

 

Er det første gang, du skal have en kosmetisk behandling på Privathospitalet Mølholm, skal du ses af sygeplejersken til en forudgående konsultation. (Se venligst pris for konsultationen på prislisten.)

OBS!  Vi gør opmærksom på at det ikke er muligt at bestille tid ved vores hudlæger via Online booking - kun kosmetisk konsultation og behandlinger ved sygeplejerske.


Er der en behandling du ikke kan finde på Online booking er det nødvendigt at du kontakter os, så vi kan vi hjælpe dig med at få booket præcis den behandling du ønsker, og få afsat den passende mængde tid.

 

Aflysning eller udeblivelse
Du vil blive opkrævet 400,00 kr. ved udeblivelse eller aflysning mindre end 2 dage før det bookede tidspunkt.

Du kan selv aflyse din tid.

Det gør du via dette link:  https://www.molholm.dk/booking/
Indtast den bookingkode du har modtaget i din bekræftelse, samt dit cpr.nr. Booking fremkommer og du kan aflyse tiden.

 

Har du spørgsmål, eller passer tiderne på Online booking dig ikke, er du altid velkommen til at ringe.

Vi træffes mandag til fredag fra kl. 8-16 på telefon 87 20 30 34.


Klik på ikonet for booking

 

 

Løsningen er understøttet af nyere versioner af Internet Explorer, Chrome, Firefox og Safari, hvor TLS er aktiveret i browserindstillingerne.Til top