Patientinformation
EPI-DAB skinboosting
Denne behandling tilbydes i: Vejle

EPI-DAB skinboosting

Baggrund

Ved at kombinere botulinumtoksin, hyaluronsyre, vitaminer og vækstfaktorer i en cocktail der prikkes ind helt overfladisk  i huden, opnås omgående mere glød og på sigt reduktion af porestørrelsen.

 

 

Til at få produkterne ind i huden bruger vi et såkaldt microchanneling device, Epi-Dab, som består af et kammer, der er tilknyttet mikronåle (0,5 mm lange med en diameter på 0,13 mm) belagt med 24 karat guld (antibakteriel effekt). 

Behandlingen er fremragende til dig, der ønsker et hurtigt boost af huden forud for en fest eller en anden begivenhed. Behandlingen erstatter ikke botulinumtoksin, der injiceret i musklerne får disse til at slappe af og reducerer rynker. Behandlingen erstatter heller ikke fillerbehandling, hvor der injiceres hyaluronsyre, så tabt fylde erstattes.

 

Før behandlingen

Du skal møde til en forundersøgelse ved en af vores specialsygeplejersker. Sygeplejersken vil her, i samarbejde med en af vores hudlæger, vurdere om du er kandidat til behandlingen. 

Gravide og ammende kan ikke behandles.

Der vil blive taget kliniske fotos af dit ansigt, så du kan se effekten af behandlingen. Hvis du har tendens til forkølelsessår, sætter vi dig i forebyggende behandling for dette, før behandlingen foretages.

Efter forundersøgelsen skal du have 48 timers betænkningstid inden selve behandlingen.

 

Selve behandlingen

Behandlingen foregår i lokalbedøvelse med en effektiv lokalbedøvende creme. Behandleren blander en individuel cocktail som beskrevet ovenfor og presser EPI-DAB mod din hud, så nålene gennembryder huden og væsken løber langs nålene ind i huden.

 

Efter behandlingen

Umiddelbart efter behandlingen er din hud lidt rød. Dette aftager i løbet af dagen. De fleste oplever allerede dagen efter behandlingen øget glød af huden. Hos de fleste er der maksimal effekt efter en uge. 

 

Med venlig hilsen

PRIVATHOSPITALET MØLHOLM

HudCenter Mølholm

Version nr. 104 . Dato 19. jan 2021

Gode råd om daglig hudpleje

Brug altid solcreme. Det er næsten det bedste råd man vil få fra en hudlæge.

Kampagner, tilbud og glimt fra vores dagligdag findes på vores INSTAGRAM PROFIL  

Du skal ikke leve med din akne, det kan behandles effektivt. Få livskvaliteten tilbage.

LÆS MERE

 

Velkommen til HudCenter Mølholm, Vejle - vi har lokaler i denne smukke gamle bygning på Brummersvej 10. Vi glæder os til at se jer 🍀🌸


Til top