Hvordan var din oplevelse som patient hos Øre-, næse- og halslægerne på Privathospitalet Mølholm?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen.

Vi gør vores bedste for at nå dette mål.

 

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

 

Skriv til os på: team38@molholm.dk
Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 87 20 30 38

 

Ønsker du at klage til Patientombuddet over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder hjælper vi dig gerne med dette. 

Du kan også selv henvende dig til Patientombuddet. Læs mere på: stps.dk

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Her kan du læse andre patienters oplevelser med specialet Næse og bihule

Hej Claus,

Vores søn Nicolaj er i foråret blevet opereret i hans bi- & pandehuler på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg.

Nicolaj er 16 år gammel og har i mange år døjet meget med hovedpine - ondt i pande- & bihulerne - søvnbesvær - koncentrationsbesvær - følte der lå en sten i panden osv.

Han er tidligere blevet tilset hos vores lokale øre-/næse-/halslæger,  men de har ikke kunne hjælpe Nicolaj af med hans lidelser.

Nicolaj blev i sommeren 2016 akut indlagt med astma... og i fbm. med den videre udredning heraf blev han igen henvist til vores lokale øre-/næse-/halslæge for tjek af evt. polypper.

De henviser Nicolaj til operation for polypper - uden iøvrigt og tjekke om han overhovedet har polypper. Et eller andet siger os, at Nicolaj ikke har polypper og vi bliver gennem vores private sundhedsforsikring henvist til  Claus Gregers Petersen, som er øre-/næse-/halslæge på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg - som allerede ved første konsultation kan bekræfte at der ikke er tale om polypper, men istedet tilstoppede bi-/& pandehuler.

Nicolaj var meget skeptisk og havde overhovedet ingen forventninger til konsultationen ved Claus.

(Han har gennem tiderne været til så mange undersøgelser men ingen har taget hans ord alvorlige).

Nicolaj mærkede dog  hurtigt Claus's nysgerrighed og interesse for hans "problemer" og inden vi tog fra klinikken var Nicolaj klar på at lade Claus operere ham i hans pande- & bihuler.

Det bedste valg Nicolaj har truffet...

Han vågnede nemlig op til en helt ny hverdag/verden,  som idag er uden hovedpine - uden ømhed i pande- & bihulerne - uden søvnbesvær - uden nogen følelse af at der ligger en sten i panden og sørme om ikke også koncentrationen pludselig er kommet...

Både Nicolaj og forældre er vildt begejstret og virkelig taknemlige for resultatet.

Gennem sit rolige og venlige væsen satte Claus nemlig Nicolaj i centrum.

Han tog ansvar for hans lidelser.

Hans nysgerrighed og interesse for Nicolajs problem gjorde, at Nicolaj hurtigt fik tillid til Claus.

Hans individuelle behandling fik Nicolaj til at føle sig som noget helt specielt.

og operationen har åbnet en helt ny hverdag/verden for Nicolaj.

En KÆMPE TAK til specielt Claus -  men også hans fantastiske personale for en helt fantastisk oplevelse lige fra første til sidste konsultation.

I fortjener og får hermed de ALLERBEDSTE  anbefalinger herfra...


Mange kærlige hilsner fra Nicolaj og familie... :-)))

Jeg vil gerne beskrive min oplevelse omkring min operation og indlæggelse hos Mølholm.

Som søvnapnø-patient og bruger af cpap-næsemaske er det vigtigt for mig at kunne trække vejret igennem næsen.

Jeg havde i en længere periode været "misbruger" af xylometazolinhydrochlorid næsesprays, da det var umuligt for mig at bruge min cpapmaske natten igennem uden at åbne op. Hele forløbet hos Mølholm har været en meget positiv oplevelse. Ingen telefon-kø samt hurtig og effektiv forarbejde inden selve forundersøgelsen.

Forundersøgelsen foregår i Højbjerg, jeg får en tid der passer ind i mit program. Da jeg også skal have foretaget en scanning hos en anden leverandør og denne også ligger i Aarhus området, så er Mølholm hurtige til at lave bestillingen hos dem.   De er villige til at tage mig ind samme dag, så jeg slipper for at skulle til Aarhus igen.  Det er lidt bøvlet når hjemmet ligger i Horsens og arbejdet er i Kolding.   Dejligt at kunne få ordnet alle forundersøgelser samme dag.

På selve operationsdagen vælger Claus (lægen) at møde ind ½ time før tid, for at få mig ind tidligt på morgen, så jeg undgår at skulle faste lidt længere.

Før operationen bliver jeg henvist til sengen og forklaret hele forløbet. Selvom jeg aldrig har prøvet en større operation, var jeg ikke i tvivl om at jeg var i de bedste hænder og følte mig hele tiden tryg. Selve operationen kom jeg sovende til, men i dag kan jeg undlade at bruge xylometazolinhydrochlorid næsesprays og holder mig til saltvandsspray.

Efter operationen var der også hele tiden styr på mig, jeg blev kontrolleret og kigget til med jævne mellemrum. Der var fra personalet aldrig tvivl om hvem jeg var og hvorfor jeg var indlagt. Både professionel og uformel håndtering hele døgnet rundt.

Stor ros til alle i Højbjerg, både før, under og efter operationen.


PB

Til øre-, næse- og hals lægerne

Jeg vil meget gerne sende jer lidt rosende ord ovenpå min næse operation på Mølholm i Viby i maj 2017.

Jeg havde haft en rigtig dårlig oplevelse med en (faktisk to!) operationer af min næse, der hverken havde gjort noget godt for at forbedre min vejrtrækning eller rent kosmetisk.

Jeg bad min øre, næse og halslæge om en henvisning til DK's bedste næse-kirurg, jeres Claus Gregers Petersen.

Og jeg skal love for at min øre, næse og halslæge ikke lyver!

Jeg blev opereret af Claus medio maj og har netop været til mit sidste tjek.

Lige fra forundersøgelsen, til operationen, til mine opfølgnings møder kan jeg kun rose Claus helt op til skyerne.

Jeg er så glad, nej vent det er slet ikke ordet; Jeg er ovenud lykkelig for resultatet, og alle der overvejer at få deres næse opereret skal jeg nok anbefale Mølholm til.

De sødeste mennesker lige fra Claus, til sekretæren, til den sødeste sygeplejerske der fulgte mig, til de anæstesi læger og sygeplejersker som var med på operationsstuen.

I skal alle sammen have stort TAK og I får en kæmpe anbefaling med herfra mig :-)


TM

Hej Mølholm, Højbjerg

Jeg er en ung pige på 23 år. Jeg er blevet konsulteret hos jer efter egenbetaling, da min egen læge ikke ville tro på mig. 

I kunne se problemet, i tog mig seriøst og i fik mig til at føle mig menneskelig og velkommen. 

Steen konsulterede mig og hørte på mig. Han satte skub i et forløb hurtigt og snart overtog Claus. Jeg er så taknemmelig for den behandling i har- og fortsat yder for mig. I har gjort mit liv, min tilværelse og mit humør så meget bedre. Det skal i have tak for. Der er ikke en finger at sætte noget steds. 

I er brand-dygtige inde hos jer, lige fra rengøringshjælperne til receptionisterne til sygeplejerskerne til lægerne og videre til overlægerne. 

I kan jeres kram og er meget nede på jorden og menneskelige som os, der kommer hos jer. 

I er guld værd og må i endelig huske. 

Fortsæt som i gør, for det ER godt nok!! 😊😊


Knus fra en meget glad og tilfreds kunde.

Hej team38

Det er igen tid, hvor jeg ser frem til en operation. I september 2017 blev jeg opereret af Claus Gregers Petersen på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg.

Behandlingen fra alle, personalet og denne læge, fra den første scanning til den sidste kontrol, var langt ud over mine forventninger af god sundhedspleje.

Især når vi hører om så mange utilfredsstillende hospitalsindlæggelser, var mit besøg intet mindre end usædvanligt positivt.

Personalet var alle venlige, professionelle, effektive og frem for alt, sympatiske. Selvom jeg følte mig nervøs om operationen, hjalp personalet mig hurtigt til at føle mig i trygge og gode hænder. Postoperationsbehandlingen var fremragende, igen med personale, som alle aktivt arbejdede med min bedring. Alt om proceduren før og resultaterne af operationen efter blev godt forklaret. Jeg følte mig komfortabel med at stille spørgsmål og modtog klare svar.

Team 38 Mølholm var den bedste hospitaloplevelse, jeg nogensinde har oplevet. Hvis jeg i fremtiden ville have brug for lægehjælp fremfor det sandvenlige offentlige, ville jeg gøre alt, hvad jeg kunne at blive henvist til Privathospitalet Mølholm.

Tak for god behandling og en succesfuld operation. Der har givet mig en meget bedre hverdag.


Mvh. AC

I forbindelse med min næseoperation april 2018 skal jeg hermed tilkendegive min fulde tilfredshed med hele forløbet, både op til, under og efter operationen.

 


Med venlig hilsen  KAS

Min oplevelse hos Mølholm har generelt været positivt. Jeg er meget tilfreds både med opholdet og resultatet. Personalet var venlige og imødekommende, hvilket var med til at gøre min oplevelse god. 

HEJ

Tusind tak for en god og professionel  behandling.

Resultatet af min behandling har været ud over det forventede. 

Jeg vil klart anbefale andre at bruge dette tilbud, hvis de har muligheden.


Med venlig hilsen TP

Ang forløbet af operation og efterfølgende kontrol mv. 

Jeg har kun ros, da det har virket super fint hele vejen. Specielt oplevelsen på klinikken i Højbjerg hvor jeg var indlagt 1 døgn, dette var en positiv overraskelse. 

Der var lidt komplikationer efter operationen hvor jeg syntes det var svært at komme i kontakt med nogen som kunne hjælpe/henvise til nogen som kunne hjælpe mig med medicin etc. Tror det skyldtes en meget travlhed generelt.


Mvh IN

Operation af næseskillevæg

Et helt perfekt forløb.

Rigtig fin modtagelse ved ankomst og god indføring i hvad der skulle ske.

Generne efter operationen var som fortalt inden og gav ikke anledning til bekymring.

Resultatet af operationen er helt perfekt og jeg har nu god vejrtrækning gennem næsen.

God opfølgning efterfølgende. 

Alt i alt en rigtig god oplevelse og en meget kompetent læge/personale.


Vh JMR

I forbindelse med kronisk bihulebetændelse har jeg modtaget en behagelig og professionel behandling af Claus.

I hele forløbet har jeg mødt venlighed og tryghed. Privathospitalet Mølholm får min bedste anbefaling. 


Venlig hilsen O.

Jeg har fået en super professionel behandling både før, under og efter min næseoperation.

Personalet er meget behageligt og super kompetent, og resultatet af min operation er blevet meget bedre end jeg havde turdet håbe på.


Mange hilsner S.

Septoplasty surgery (Deviated septum in nose)

I had septoplasty surgical procedure to correct a deviated septum in my nose at Mølholm private hospital in Aarhus. Claus Gregers Petersen performed the operation in June 2018. I signed up for surgery because I had deviated septum in my nose which caused breathing issues. Deviated nose created inflamed and enlarged turbinades. Consequently, turbinates become inflamed on a persistent basis this can cause blockage of your nasal passages, create nasal drip and lead to chronical throat pains. Therefore, i decieded to go for nose operation. Operation went successful. I was treated and taken care well at hospital. Overall, it took 1½ hours with full body anesthesia. I went back to work after few days. Thanks to Clause. He did great job. 


Mvh, BI

Luft i næsen !

Efter tiltagende besvær med at få luft gennem næsen, og efterhånden kronisk betændelse ( og smerter ) i bihuler, mødte jeg særdeles kompetent “løsning” i Claus Gregers Petersen Mølholm.

Grundige undersøgelser og scaninger lå lynhurtigt klar og jeg blev efter meget kort til opereret. Selve operationen var med højt informations niveau - og uden nævneværdige gener. Man er tryg når man sendes hjem samme dag.

Herefter har der været kontroller - og lidt tilretning, men nu har jeg “luft til livet” igen  og er fri for hovedpine hele tiden.

Claus har været meget grundig - og man er ikke et sekund i tvivl om det meget høje faglige niveau.


T

Jeg har oplevet Claus som en meget erfaren, direkte og professionel læge, og jeg er meget tilfreds med behandlingen, informationen og operation af min næseskillevæg (skæve næse 😁)
Jeg vil anbefale og sikkert tage kontakt til Mølholm igen, hvis jeg har brug for professionel hjælp.
Og ikke mindst, sekretærens svartid er hurtig, og sygeplejerskerne er virkelige søde.


Mvh, A.

Min oplevelse hos Privathospitalet Mølholm.
Jeg fik rettet min næsevæg hos Mølholm i Århus December 18. Min oplevelse hos Mølholm var at der virkelig var styr på tingene, rigtig fine og rene omgivelser. Claus Gregers, lægen som foretog operationen er meget professionel i sit virke og også en rar person. Der blev spurgt meget til om man havde spørgsmål og der blev generelt taget meget hensyn.

Alle var venlige og professionelle lige fra sekretæren til sygeplejerskerne. (Lægen har jeg rost) ;)


Mvh. AB

Min oplevelse vedr. behandling på Mølholm af Claus Gregers Petersen.
Efter lang tids ventetid i det offentlige og gentagende aflysninger af operation for næse polypper, blev jeg frustreret og kontaktede mit forsikringsselskab (firmabetalt sundhedsforsikring) for at undersøge mulighederne og inden for et kvarter havde jeg 5 forskellige privathospitaler som kunne foretage denne type operationer.
Jeg valgte at kontakte Privathospitalet Mølholm på Saralyst alle 50, i Højbjerg, hvor jeg ringede og uden ventetid kom igennem på telefonen, her fik jeg en tid tre dage efter til forundersøgelse.
Ved forundersøgelsen var næse og hals specialist Claus Gregers Petersen enig i at der skulle en operation til og jeg blev her sat ind i hvad det indebar samt en uddybende forklaring på hvordan det ville blive udført, hvad jeg skulle regne med m.v.
Jeg mødte op til operation ti dage efter at jeg havde kontaktet forsikringsselskabet, så det var jo noget af en kontrast til det offentlige system, hvor jeg havde ventet i 11 måneder uden at der var kommet noget ud af det.
Privathospitalet Mølholm har været meget servicemindet i forholdt til at finde en tid der kunne passe ind i forhold til min arbejdssituation, så jeg følte at jeg som kunde var i fokus og at de gjorde hvad de kunne for at finde den rette løsning for mig.  
Ved operationsdagen forløb alt som jeg kunne ønske, en super fin briefing fra både sygeplejerske, læge og narkoselæge som sørgede for at jeg var velforberedt på hvad der skulle ske, før under og efter operationen.
Ved opvågningen følte jeg igen at der var fuld fokus på om alt var som det skulle være, både sygeplejersken og læge var løbende inde forbi for at se til mig og høre hvordan jeg havde det.
Ved middagstid var jeg klar til at tage hjem uden at jeg følte at der var et pres på at jeg skulle, men jeg var kommet mig, havde fået lidt at spise og drikke, samt lidt piller og remedier til at klare resten hjemme.
Jeg har efterfølgende været til kontrol og alt er som det skal være, så jeg er meget glad for min oplevelse med det jeg har fået udført ved Mølholm, Claus Gregers Petersen


Mvh. KB

Jeg har så længe jeg kan huske været meget ked af min næse, og har altid drejet hovedet, hvis folk kiggede på mig fra siden. Og ofte har jeg grædt mig i søvn.

Det fyldte rigtig meget for mig, at jeg havde et stort “bump” på næsen, og har som lille gentagne forsøgt at slå det væk med en lysestage, og med alderen er jeg ikke blevet mindre ked af det, tværtimod.

Jeg bestemte mig derfor for at tage til lægen, hvor jeg også brød ud i tårer. Jeg blev henvist til speciallæge, men der var intet galt funktionelt. Også her var jeg meget ked af det, og så fortalte lægen mig om Claus Gregers Petersen. Jeg skyndte mig hjem og læse om hans arbejde, og jeg var ikke i tvivl. Dagen efter bestilte jeg tid til forundersøgelse.

Jeg var til konsultation med Claus, hvor han viste hvordan min næse ville se ud uden bump, og vi aftalte en pris.

Jeg er så evigt taknemmelig for, at han ville hjælpe mig.

3 uger efter forundersøgelsen blev jeg opereret, og personalet på klinikken var helt fantastiske. Jeg var rørt til tårer efter min operation, over hele oplevelsen, og jeg havde endeligt gjort noget ved den ting jeg var allermest ked af.

Jeg var væk fra arbejde i 2 uger. Jeg blev let gul/grøn under øjnene de par dage, men det forsvandt hurtigt. Efter en ugen fik jeg gipsen af, og man kunne slet ikke se, at min næse var

opereret. Den ser ikke kunstig ud, og den passer perfekt til mit ansigt. Jeg er så glad for jeg valgte at blive opereret ved Claus.

Tak!☺️


K

Jeg havde problemer med kronisk stoppet næse og besværet vejrtrækning. Da jeg fik kontakt til Privathospitalet Mølholm fik jeg med en uges varsel en tid hos ØNH lægen og inden for en måned fra første henvendelse var operationen gennemført og vellykket. Efter operationen var det nemt og hurtigt at få kontakt direkte til lægen når man havde spørgsmål. Alt i alt en meget positiv oplevelse og resultatet er blevet rigtig godt.


Bedste hilsner KT

Dear Dr. Petersen,
I wish to express my unreserved gratitude to you, your surgical team, and the nursing staff for a painless experience at'M9lholm Private Hospital last December.
You succeeded in totally transforming my quality of life by eliminating my nasal discomforts which I had been enduring over several years. I am now capable of breathing correctly and eating properly, to smell and taste again, and to sleep comfortably.
Again, I wish to express my indebtedness to you for substantially improving my sense of well-being.


Yours sincerely, Aidan

Hej,

Jeg har fået en utrolig god behandling af personalet på Mølholm i Vejle og Århus igennem hele mit forløb. Det føltes trygt at have den samme læge hver gang jeg mødte i Vejle eller Århus.

Mit forløb startede ved egen læge i november 2017, hvor jeg havde meget ondt i hovedet og tilstoppet næse. Jeg lider meget af allergi, så jeg fik taget blodprøver, blev scannet og fik så noget penicillin. Da dette ikke hjalp, søgte jeg hjælp ved Privathospitalet Mølholm. Her fik jeg konstateret at hovedsagelig bihuler, men også pandehuler og kæbehuler var tilstoppet. Jeg blev sendt på penicillin kure, allergi-næsespray og fik en binyrebarkhormon indsprøjtning. Da dette ikke hjalp, blev jeg til sidst tilbudt en næseoperation på Mølholm i Århus af Claus Gregers Petersen i slutningen af august 2018. Operationen gik rigtig godt. Jeg fik en meget detaljeret beskrivelse af personalet om, hvordan jeg skulle forholde mig dagene efter operationen. Jeg var efterfølgende til kontrol i Vejle, og i januar 2019 kunne mit forløb afsluttes. Min hovedpine er forsvundet, og min næse bliver ikke tilstoppet længere.

Jeg vil give mine bedste anbefalinger til personalet på Mølholm i både Vejle og Århus.


Mvh MO

Privathospitalet Mølholm leverer kvalitet og god service.

Man føler sig i trygge hænder og de virker interesseret i at finde årsagen til man har problemer. Dejligt at de tager en seriøst.

Jeg var til undersøgelse vedr. mine bihuler og må sige at Claus Gregers Petersen som speciallæge i ØNH-sygdomme gør en fin indsats.
Jeg troede det var mine bihuler der drillede, men det viste sig at være en skæv næseskillevæg. Jeg blev både allergitestet mv. før han operativt fik rettet på skævheden og dette har bestemt givet meget bedre luft, jeg mærker tydeligt forskellen især ved træning.


CC

Til top