Hvordan var din oplevelse som patient hos Øre-, næse- og halslægerne på Privathospitalet Mølholm?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Vi gør vores bedste for at nå dette mål. Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

Skriv til os på: team38@molholm.dk   Du er også velkommen til at ringe til specialesekretæren på tlf. 87 20 30 38


Ønsker du at klage over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder, finder du information om hvordan du klager på Styrelsen for Patientklagers hjemmeside:

https://stpk.dk/borgere/klag-over-en-behandlingDu er velkommen til at kontakte os for hjælp.

 

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


Her kan du læse andre patienters oplevelser med specialet Øre og svimmelhed

Du har været hos en af de tre dygtigste øre-kirurger i Danmark

Hermed et lille notat vedr. min henvisning til Speciallæge Lars Vendelbo på Privathospitalet Mølholm i Vejle samt efterfølgende undersøgelse på OUH.

 Jl . okt. 2017 henvist - via min sundhedsforsikring - til en undersøgelse hos speciallæge Lars Vendelbo på privathospitalet Mølholm i Vejle.

Jeg fik foretaget en høretest med efterfølgende samtale/undersøgelse hos Lars Vendelbo. Jeg fik konstateret nedsat hørelse på begge ører, men har desværre også temmelig meget tinnitus på mit  højre øre.

Lars Vendelbo henviste mig til en ny/større undersøgelse på OUH's høreklinik i Odense. Dette med henblik på at få et høreapparat til begge ører, qua den nedsatte hørelse. Denne undersøgelse fandt sted januar 2018.

Efter en større høretest blev jeg sendt til en samtale med en reservelæge der ville stille mig div. relevante uddybende spørgsmål vedr. min netop afsluttede høretest.

Da lægen i min journal/henvisning fra Mølholm, læste navnet på speciallæge Lars Vendelbo, havde han følgende kommentarer:  

Du har været hos en af de tre dygtigste øre-kirurger i Danmark, så du har været heldig.

Jeg vil med dette bare sige, at Mølholm Forsikring kan være stolte af, at de henviser til en så dygtig speciallæge, som er kendt på OUH's høreklinik/hele landet, som en af Danmark's dygtigste ørelæger/kirurger.

Man skal huske at rose, når der grund til det !!!


Mvh. JD

Tak for den hjælp du gav vores datter

Hej Lars

Du har været i vores tanker mange gange de sidste mange år. Vi vil endnu en gang sige dig tak for den hjælp du gav vores dengang 3 årige datter. Helt tilbage i 1996.

 

Vores datter skulle have fjernet sine mandler på Silkeborg Sygehus, det gik ikke så godt. Men den dag i dag er vi dig stadigvæk taknemlig for at du ville se hende, og at hun blev indlagt på Aarhus Kommune hospital.

Det har reddet hendes liv. Det var nogle barske dage hvor hun blev lagt i respirator af 2 gange.

I dag er hun voksen og er blevet færdig med sin uddannelse.

 

Endnu engang tusind tak fordi du handlede dengang.


Venlig hilsen Fam. Ø

Meget mere livskvalitet

Jeg blev henvist til Mølholm gennem PFA, da jeg ikke hører så godt, og jeg oplevede fra første kontakt at det var et venligt og professionelt team jeg var kommet til. Hurtig gennem systemet og med to høreapparater, som virker og har givet mig meget mere livskvalitet. 


Vh. JR 57 år

Man føler sig velkommen,

i rolige omgivelser og jeg har fået en grundig, professionel undersøgelse samt god vejledning og hjælp til mit problem. Yderst behagelig læge. Jeg kan klart anbefalet klinikken. 


Med venlig hilsen SHO

Fin modtagelse og professionelt personale

Jeg har oplevet mit besøg på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg som et dejligt sted at komme.

Fin modtagelse og professionelt personale. Føler mig godt behandlet og kan stærkt anbefale Mølholm. 


Mvh. EAN

Til top