KOSMETISK HUDBEHANDLING
Er du ked af dine ar eller rynker? Har du problemer med karsprængninger, rødme eller pigmentpletter?

Gennem årene forandrer huden sig. Især huden i ansigtet og den tynde hud omkring øjet. Strukturen, pigmentet og elasticiteten påvirkes af sol, rygning, forurening, sygdom og stress.

 

Vores dermatologiske speciallæger og sygeplejersker hjælper dig med at få gløden og fylden tilbage, så din hud stråler og ser friskere ud. 

 

Ved det første besøg undersøger vi din hud, og giver dig en grundig vejledning i de forskellige behandlingsformer, så du føler dig godt informeret.

Behandling af rynker

Rynker opstår som et led i den naturlige aldring. Huden og knoglestrukturen ændrer sig i takt med alderen. Huden mister sin elasticitet, og kollagenniveauet reduceres.

 

Rynker kan fjernes eller reduceres med forskellige kosmetiske behandlinger. Hvis du ikke har rynker, men blot ønsker at forebygge, kan der foretages behandlinger, der hjælper til at huden forbliver fin og på den måde udsætter for tidlig aldring af huden. 

Behandling af ar

Ar kan opstå af forskellige årsager. Hudsygdommen acne giver ofte ar, men du kan også have ar efter operationer eller ulykker.

 

Der er forskel på ar, for eksempel hvilken farve de har, hvor dybe de er, og det har også betydning hvilken hudtype man har. Disse faktorer har indflydelse på, hvilken behandling der vælges til forbedringen af hudstrukturen.

Behandling af hudstruktur

Faktorer som sol, sygdom, stress og rygning kan påvirke din hudstruktur. Dette viser sig ofte i huden som rynker, slap hud, pigmentskjolder og karsprængninger

 

Din hudstruktur kan forbedres med forskellige behandlingsformer såsom laser, microneedling og ikke-permanente fillers.

Behandlinger af højeste kvalitet i unikke omgivelser

Vores hovedsæde ligger i Vejle. Vi har derudover hospitalsfaciliteter samt dermatologisk speciale i Højbjerg i Aarhus.

 

Mange patienter fortæller, at vores hospital virker mere hjemligt end et typisk hospital. Det er vi meget glade for og stolte af. Det er vores mål, at du som patient skal føle dig tryg og hjemme.

Speciallæger og behandlere