Patientinformation
PicoWay og PicoWay Resolve til hudforyngelse, arreduktion og pigmentreduktion
Denne behandling tilbydes i: Vejle

PicoWay og PicoWay Resolve til hudforyngelse, arreduktion og pigmentreduktion

Med god hudpleje kan man opnå glattere og mere ensartet hud, men ar, rynker og andre uregelmæssigheder kræver en mere målrettet indsats.

 

Vi har flere forskellige tilbud, der afhjælper disse problemer, men der er stadig nogle udfordringer inden vi når den perfekte metode:

  • Skånsomme metoder kræver flere behandlinger
  • Mørk hud er i risiko for pigmenturegelmæssigheder efter behandling
  • Involverer et vist ubehag
  • Kræver downtime for at huden kan hele

PicoWay Resolve er et nyt tilbud til behandling af rynker, ar og leverpletter samt andre hudproblemer – og er et klart skridt i retning af den perfekte metode. Ofte opnås fremskridt allerede efter en eller få behandlinger, som grundregel anbefales dog mindst fire behandlinger.

 

Hvordan virker PicoWay Resolve+

PicoWay Resolve, er en ny type laser der fyrer målrettede og ekstremt kortvarige laserpulser ind i huden med meget høj energi (picosekund laser, der laver pulser på en billiontedel af et sekund). PicoWay slår uønsket pigment i meget mindre bidder, end man hidtil har kunnet. Samtidig opvarmes huden næsten ikke sammenlignet med traditionelle lasere. Overhuden påvirkes stort set ikke. Det betyder i praksis

  • Hudstrukturen bedres efter få behandlinger
  • Mindre opvarmning betyder færre gener under og efter behandlingen
  • Der er ingen downtime

Med traditionelle laserbehandlinger fjernes overhuden og lidt af læderhuden (ablativ laser) eller der bores huller igennem overhuden ned i læderhuden (fraktioneret laser). Med PicoWay Resolve placeres energien målrettet og ensartet direkte i læderhuden og får målstrukturen til at gå i stykker. Der dannes små huller i læderhuden, der trigger nydannelse af kollagen (bindevæv), hvorved hudstrukturen udglattes og bliver finere (fotos viser en vævsprøve fra hud en dag efter behandling).

 

Pigmentpletter behandler vi også med PicoWay. Her slås pigmentet i stykker og bliver over de næste uger fjernet af immunforsvaret. Afhængig af tykkelsen af forandringen, farven og dit immunforsvar skal der en til flere behandlinger til.

 

Forundersøgelsen

For at vi kan vurdere hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og beslutte om din hud er velegnet til PicoWay eller en af vores andre behandlinger vil vi gerne se dig til en forundersøgelse. Der vil vi diskutere dine ønsker og hvordan vi bedst når i mål og informere om behandlingen. Det kan være en fordel at have en bisidder med. 

Gravide behandles ikke.

 

Behandlingen

Hvor mange behandlinger, du skal have, afhænger af dit udgangspunkt og hvilket mål vi sætter i fællesskab. 

Vi anbefaler behandling med 2 måneders interval eller mere for at sikre fuld effekt af den først givne behandling, inden den næste foretages

Behandlingen foregår ved at din behandler sætter laserhåndtaget mod huden, hvorefter ultrakorte lyspulser knuser det uønskede pigment og stimulerer kollagenproduktion ved at lave små huller i dybden af læderhuden

En typisk behandlingssession til hele ansigtet varer 45-60 minutter. Bagefter kan du tage tilbage på arbejde!

 

Efter PicoWay Resolve eventuelle bivirkninger og komplikationer 

Selvom der ikke er downtime efter behandlingen, er der nogle simple trin det er en god ide at følge efterfølgende.

Køl huden umiddelbart efter behandling.

Det behandlede område vil være rødt i  1-2 døgn. Brug gerne en god fugtighedscreme men undlad at gnide og irritere huden.

Lige efter behandlingen kan brune pletter blive mørkere, det er normalt. Er du i tvivl så kontakt os!

Som led i processen efter behandling kan huden forbigående blive lysere eller mørkere.

Efter behandlingen vil leverpletter og andre uregelmæssigheder forsvinde eller blive bleget og over tid vil fine linjer og rynker blive reduceret.

  

Lov om betænkningstid og samtykke

Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen. Det forudsætter at du forinden har modtaget såvel skriftlig som mundtlig information om behandlingen. Når det drejer sig om behandling med Picoway laser kan du blive behandlet når du har givet samtykke.

 

Med venlig hilsen

PRIVATHOSPITALET MØLHOLM

HudCenter Mølholm, Dermatologisk Laserklinik

 


Tatoveringsfjernelse med PicoWay laser

      

Før og efter 4 behandlinger

 

 

Version nr. 110 . Dato 15. okt 2021

Kampagner, tilbud og glimt fra vores dagligdag findes på vores INSTAGRAM PROFIL  

Gode råd om daglig hudpleje

Brug altid solcreme. Det er næsten det bedste råd man vil få fra en hudlæge.

Du skal ikke leve med din akne, det kan behandles effektivt. Få livskvaliteten tilbage.

LÆS MERE

 

Velkommen til HudCenter Mølholm, Vejle - vi har lokaler i denne smukke gamle bygning på Brummersvej 10. Vi glæder os til at se jer 🍀🌸


Til top