Kort ventetid

 

En væsentlig del af Privathospitalet Mølholms patienter vælger selvbetaling for at komme hurtigere i behandling og få adgang til vores dygtige læger og specialister. 

 

Har du en sundhedsforsikring, kan du få en tid til hurtig udredning og behandling.

 

Hvis ventetiden på de offentlige sygehuse er mere end 60 kalenderdage, har du ofte mulighed for at blive behandlet hurtigere på Privathospitalet Mølholm.

Mølholm til selvbetalere

Du har altid mulighed for at sikre dig behandling af vores team af erfarne læger, sygeplejersker og sundhedsfagligt personale, så du kan få den højeste standard af pleje og opmærksomhed. 

 

En væsentlig del af Privathospitalet Mølholms patienter vælger selvbetaling for at komme hurtigere i behandling og få adgang til vores dygtige læger og specialister. 

 

Hvis du gerne vil spare tid og undgå at skulle omkring egen læge, så kan vi tilbyde forundersøgelse og operationer uden ventetid.
 
Har du allerede været ved egen læge og fået en henvisning men ønsker en hurtige tid end det offentlige kan tilbyde, kan du på Privathospitalet Mølholm ofte få en tid inden for få dage.

Hvad gør du?

  • Priserne på behandlingerne kan du finde på websiden under de forskellige specialer, eller spørg os blot når du kontakter os.
  • Ring blot på tlf.: 87 20 30 40 eller kontakt os på mail: sikkerpost@molholm.dk, så hjælper vi dig hurtigt videre.

Mølholm til sundhedsforsikrede

Rigtig mange danskere har en sundhedsforsikring igennem deres arbejde. Det er også muligt for private at købe en sundhedsforsikring, og det vælger flere og flere, fordi det giver en ekstra tryghed i livet.

 

Hvis du har en sundhedsforsikring, betyder det, at du har mulighed for at vælge de private hospitaler som alternativ til det offentlige, når du har brug for udredning og behandling.

 

Vi har aftaler med alle forsikringsselskaber. På Privathospitalet Mølholm kan du ofte få en tid inden for få dage, og det er den samme læge eller specialist, som følger dig hele vejen - lige fra undersøgelse til behandling.

 

Hvad gør du?

  • Kontakt dit forsikringsselskab, så du er sikker på, at du frit kan vælge Privathospitalet Mølholm.
  • Ring til os på tlf.: 87 20 30 40, så finder vi en tid, som passer dig.

Mølholm til offentligt henviste 

Hvis ventetiden på offentlige sygehuse er mere end 30 kalenderdage, har du som patient ret til at benytte udvidet frit sygehusvalg og blive udredt eller undersøgt på et privat sygehus (herunder Privathospitalet Mølholm).

Er du indstillet til behandling, er ventetiden 60 kalenderdage i perioden fra 1. juni 2023 – 31. december 2024.

 

Du kan læse mere om dette på ​Sundhed.dk, hvor du også finder kontaktinformationer til patientvejlederen i din region. 

Læs også vejledning fra Danske Regioner

 

Dermed kan du få et hurtigt alternativ hos Privathospitalet Mølholm, når det offentlige ikke kan tilbyde dig behandling inden for behandlingsgaranti. Du har nemlig ret til selv at bestemme, hvilket sygehus, du gerne vil behandles på - uanset hvor du bor i Danmark. 
 


Hvordan gør du?

  • Hvis det offentlige ikke kan tilbyde dig forundersøgelse og udredning inden for 30 kalenderdage, har du ret til at blive henvist til Privathospitalet Mølholm.
  • Hvis det offentlige ikke kan tilbyde dig behandling inden for 60 kalenderdage, har du ret til at blive henvist til Privathospitalet Mølholm.
  • Kontakt patientkontoret i din region og bed om en henvisning til Privathospitalet Mølholm
  • Dine relevante journaler samt eventuelle røntgen- og/eller screeningsbilleder sendes videre til os.
    Vi kontakter dig hurtigt for at aftale en tid til undersøgelse.