Velkommen til RygCenter Mølholm

På RygCenter Mølholm er den faglige kvalitet i højsædet. Tilsammen har vi over 40 års erfaring med rygkirurgi. Gennem kontinuerlig deltagelse i kurser og kongresser sikrer vi at den faglige standard forbliver høj.


Via forskning sikrer vi løbende kvalitetskontrol, og bidrager til at drive den faglige udvikling fremad. Vi samarbejder med de medicinske fakulteter på henholdsvis Syddansk Universitet og Aarhus Universitet om forskningsprojekter, og vi er stolte af på denne måde at kunne bidrage til udvikling af rygkirurgien.


Således er du som patient altid sikker på at du hos os modtager den bedste og mest aktuelle behandling for din ryglidelse. Du kan samtidig være sikker på at den højeste faglighed ligger til grund for behandlingen.


Som patient kan du opleve at blive spurgt om du vil deltage i et forskningsprojekt. Dette er naturligvis altid frivilligt, og din beslutning vil ikke have indflydelse på din behandling i øvrigt.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

 

Fokus på varighed af smerter fra nerverodsafklemning

DaneSpine årsrapporten 2022 viser at der er en sammenhæng mellem varigheden af smerter fra nerveafklemning i enten nakken eller lænden, og effekten af operation med frilægning af nerven.

 

Læs mere

 

 

 

Forskningsprojekter / Ryg

Læs mere

 

 

Information fra Sundhedsstyrelsen

 

Fokus på behandling af forsnævring af rygmarvskanalen

Lumbal spinalstenose (forsnævring af rygmarvskanalen) er en udbredt tilstand blandt ældre mennesker. Tilstanden skyldes forandringer i rygsøjlen, som giver et tryk på nerverne i rygmarvskanalen. For patienten kan det betyde udstrålende smerter i benene, problemer med at gå og dårlig balance.

 

  sst.dk / hvis du vil vide mere


Til top