Ryg / neurokirurgi

På RygCenter Mølholm er den faglige kvalitet i højsædet. Tilsammen har vi over 40 års erfaring med rygkirurgi. Gennem kontinuerlig deltagelse i kurser og kongresser sikrer vi at den faglige standard forbliver høj.

Specialet tilbydes i: Vejle
Kontakt sekretæren:

Velkommen til RygCenter Mølholm

Via forskning sikrer vi løbende kvalitetskontrol, og bidrager til at drive den faglige udvikling fremad. Vi samarbejder med de medicinske fakulteter på henholdsvis Syddansk Universitet og Aarhus Universitet om forskningsprojekter, og vi er stolte af på denne måde at kunne bidrage til udvikling af rygkirurgien.


Således er du som patient altid sikker på at du hos os modtager den bedste og mest aktuelle behandling for din ryglidelse. Du kan samtidig være sikker på at den højeste faglighed ligger til grund for behandlingen.


Som patient kan du opleve at blive spurgt om du vil deltage i et forskningsprojekt. Dette er naturligvis altid frivilligt, og din beslutning vil ikke have indflydelse på din behandling i øvrigt.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Læs mere om vores operationsmetoder

Operativt forløb

 

​Minimalt invasive operationsmetoder

 

 

Forskningsprojekter / Ryg

 

Læs mere

Book tid

Kontakt os for mere information og for at booke tid til forundersøgelse eller behandling.

Kontakt sekretæren:
Ryg og rygkirurgi

Fokus på varighed af smerter fra nerverodsafklemning

DaneSpine årsrapporten 2022 viser at der er en sammenhæng mellem varigheden af smerter fra nerveafklemning i enten nakken eller lænden, og effekten af operation med frilægning af nerven.

 

Læs mere

Ryg og rygkirurgi

Information fra Sundhedsstyrelsen

 

Fokus på behandling af forsnævring af rygmarvskanalen

Lumbal spinalstenose (forsnævring af rygmarvskanalen) er en udbredt tilstand blandt ældre mennesker. Tilstanden skyldes forandringer i rygsøjlen, som giver et tryk på nerverne i rygmarvskanalen. For patienten kan det betyde udstrålende smerter i benene, problemer med at gå og dårlig balance.

 

​sst.dk / hvis du vil vide mere

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding.

Skriv til os
Vi har en dokumenteret høj succesrate og kvalitet i behandlingerne på RygCenter Mølholm
4,8 / 5
Ventetid
Tilfredshed med ventetid indtil første konsultation
9,4 / 10
Samlet tilfredshed
Måling gældende for 2023

Patientoplevelser

Godt håndværk og veludført operation

Gennemgik en kirurgisk operation i lænden mellem 4. og 5. rygsøjle led grundet en forsnævring, som gjorde, at nerverne blev trykket. Det betød, at det brændte og smertede i venstre ben, når jeg gik 20-30 meter og mere.
Blev meget venligt modtaget om morgenen, og efter at blodtryk var blevet målt blev hele forløbet gennemgået. Operationen tog 1½ time i fuld narkose. Ved opvågning blev der serveret en lækker frokost, udpræget omsorg fra personalets side. Midt eftermiddag var der stuegang og lægen beskrev, hvordan operationen var forløbet. Kunne allerede mærke en væsentlig forskel efter 1 time og da jeg blev afhentet kl. 16.45 var samtlige mener væk. En fantastisk oplevelse og en meget stor tak til personalet på Privathospitalet Mølholm samt stor tak til lægen for et godt håndværk samt en veludført operation.

 

​​​​​5-stjernet anmeldelse fra Trustpilot

En meget professionel indsats hele vejen igennem

Jeg skriver til klinikchefen for at lade ham vide, hvor meget det har betydet for mig at blive opereret for en diskusprolaps. Du opererede ved en mikroskop-operation for en diskusprolaps nederst i ryggen.

 

Allerede da jeg vågnede efter operationen, kunne jeg mærke, at det ikke længere gjorde ondt i mit (venstre) ben, som det ellers havde gjort i mange måneder. Her knap tre måneder efter operationen har jeg fået min førlighed tilbage i næsten fuldt omfang. Jeg har fået min hverdag tilbage: Ingen smerter i benet, ingen følelsesløshed i fod og tæer, ikke ondt nederst i ryggen. Et par dage efter operationen kunne jeg gå små ture - for første gang i umindelige tider. Det er ganske enkelt fantastisk, og jeg er så taknemmelig for din hjælp. En operation var det helt rigtige for mig.

 

Jeg har fået en god fysioterapeut med speciale i genoptræning efter diskusprolapser, og det går rigtigt godt. Jeg klør på og er fast besluttet på, at jeg ikke skal have en diskusprolaps nogensinde igen.

 

Endnu engang vil jeg takke dig og hele dit personale for en fantastisk og meget professionel indsats hele vejen igennem.

Ros til alle

Jeg blev i december opereret for en diskusprolaps af klinikchefen. Jeg ønsker med denne skrivelse sige tak til alle vi var i berøring med i forbindelse med operationen.

Fra første samtale med reception og sekretær til afsluttende undersøgelse hos fysioterapeut har det været en meget positiv oplevelse.

Jeg har det godt i dag og går et par pæne ture hver dag. Jeg laver de anviste øvelser dagligt og fik da også meget ros i forbindelse med mit første besøg hos den kommunale fysioterapeut. Jeg skal blot fortsætte med de øvelser jeg fik.

Jeg er trods alt 78 år, så resultatet er imponerende.

Tusind tak !

Mine smerter er helt forsvundet

Det har været en særdeles god operation og mine smerter i nakke, skuldre samt arme og fingre er helt forsvundet og jeg svinger igen med højre arm når jeg går tur.

Havde en del efter operations smerter, men fik jo at vide at det er helt normalt, selvom de til tider var ret voldsomme, disse er nu aftagende og jeg er så småt begyndt med mit arbejde på landstedet og forsøger ikke at løfte over 2 kilo, selvom jeg nok snyder lidt.

 

Det har været et helt igennem godt forløb og jeg er meget taknemmelig for den gode behandling i har givet mig.

Fantastisk at vågne op uden smerter

Blev opereret i nakken i januar 2020 pga. af store smerter. Da de på det offentlige syghus ikke tog mig alvorlig og ikke ville hjælpe mig, tog jeg kontakt til Mølholm.

Lige fra dag 1 af har jeg fået god behandling. En særlig tak til klinikchefen som har opereret mig.

Alle mine smerter og symptomer som jeg havde i nakken og ud i min arm/finger var væk da jeg vågneede fra narkosen. De har været væk lige siden. Det er fantastisk at kan vågne op uden at have nogle smerter mere.

Det er de bedste penge jeg nogen siden har givet ud, for at blive smertefri i min nakke :-).

 

Det er et fantastisk personale der er på Mølholm. Vil helt sikkert vælge dem igen, frem for at blive behandlet dårligt på det offentlige syghus.

 

​​​​​5-stjernet anmeldelse fra Trustpilot

En kæmpestor ros

Det er i dag en uge siden, at jeg blev opereret for diskusprolaps (2 stk.) i nakken på Privathospitalet Mølholm i Vejle.
En kæmpestor ros til klinikchefen og resten af hele teamet, anæstesisygeplejerskerne, sygeplejerskerne på stuen og fysioterapeuten.

Et super professionelt, engageret, kompetent og effektivt team hvor patienten er i fokus, med et stort nærvær, og samtidig plads et smil og godt humør, jeg føler mig derfor rigtig godt behandlet fra ankomsten, og til hjemsendelsen.

Jeg ser nu tilbage, på et fantastisk døgn med personalet på Mølholm i Vejle – tusind tak.

 

​​​​​5-stjernet anmeldelse fra Trustpilot

Her finder du RygCenter Mølholm

Konsultationer og forundersøgelser udføres i Vejle.

Operationer af en vis størrelse og operationer i fuld narkose udføres i Vejle.

Husk at tjekke dit indkaldelsesbrev for hvor du skal møde op.

 

Find kørselsvejledning her:

Vejle

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.