Center for øre-, næse- og halssygdomme

Øre-, næse- og halslægerne på Privathospitalet Mølholm i Aarhus behandler - på højeste nationale niveau, alle godartede lidelser i specialet. 

De tilknyttede overlæger har en langvarig baggrund fra flere af landets største og mest velrenommerede øre-, næse- og halsafdelinger. Alle har deltaget som undervisere og som foredragsholdere både nationalt og internationalt. 

Til centret er også tilknyttet meget dygtige audiologi-assistenter til at tage høreprøver, sygeplejersker med lang erfaring indenfor specialet samt servicemindede sekretærer, der ved alt om visitation og bookning. 

 

Se fanen patientinformation for hvilke konkrete behandlinger vi tilbyder i hals og mund.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. 

 


Center for øre-, næse- og halssygdomme

Det er ikke ualmindeligt, at der er en forbindelse mellem øre, næse og halsproblemer. Derfor arbejder lægeteamet tæt sammen, så patienten får den bedst mulige vurdering fra flere perspektiver. Det er altid den samme speciallæge, der behandler patienten gennem hele forløbet. Og der er altid god tid til hver eneste patient.

 


Hyppige halsbetændelser

Halsbetændelse kan hænge ved og ved, hvis man først er ramt. Det er ikke ualmindeligt, at nogle oplever halsbetændelse gentagne gange i løbet af en vinter – nogle endda igennem hele året.

Hør vores speciallæge Sten Schytte forklare om hyppige halsbetændelser.

  Fjernelse af mandler

 


Hæshed

Hvis man er hæs i flere uger og ikke har en klar forklaring på det, er det en god ide at få halsen undersøgt. Hør vores speciallæge Sten Schytte fortælle om hæshed.

 


Sygdomme i spytkirtlerne

Hør speciallæge Sten Schytte uddybe hvilke lidelser og sygdomme der kan opstå i spytkirtlen.

  Fjernelse af spytkirtel i mundbunden

 


Struma

Der er forskellige former for struma. Afhængigt af hvilken form for struma, man har, kan behandlingen være medicinsk eller kræve en operation. Hør vores speciallæge Sten Schytte fortælle om struma.

  Operation af skjoldbruskkirtlen

 


Til top