Fod og ankel

Fod- og ankelklinikken fokuserer både på lidelser der kræver operativ og ikke operativ behandling, både i for, mellem og bagfod. Vi har også stor interesse i idrætsmæssige skader, både hvis du er kommet akut til skade eller har fået en overbelastningstilstand.

Vi tilbyder også operative behandlinger (kikkertoperation) af lidelser i ankelleddet, achillessene-operationer samt stabiliserende ankeloperationer.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus
Kontakt sekretæren:

Når fod og ankel gør ondt

Oplever du smerter i dine fødder eller ankler, kan det være til stor gene. Nogle smerter går væk af sig selv igen eller kan afhjælpes med træning, korrekt fodtøj, skoindlæg eller specialsko - mens andre smerter kræver behandling eller operation.
Du går, sidder, står, eller løber hver dag - derfor er det meget vigtigt, at du ikke tøver med at gå til læge og blive undersøgt, hvis du har problemer med dine fødder eller ankler.

Vi kan tilbyde undersøgelse og operation for alle former for fod- og ankellidelser

  • nedgroede negle, hammertæer eller skæv storetå, knyster, senelidelser, seneknuder og nerveknuder (Mortons neurom)
  • slidgigt i storetæer/tå, forfod, mellemfod og ankelled
  • nerveindeklemning (Tarsaltunnelsyndrom)
  • kuskefod, forfodsnedfald
  • achillessene- og hælbens problemer eller hælspore
  • bruskskader i ankelled og mellemfod
  • idrætsskader - ledbåndsskader, overbelastningsskader og kronisk compartement syndrom

Fod- og ankel kirurgisk klinik drives af Ellen Hamborg-Petersen, som er speciallæge i ortopædkirurgi.
Ellen har stor interesse for sport- og idrætsskader - hun er bl.a. tidligere professionel squashspiller, fungerer som medarrangør af Sportskongressen, er idrætslæge og næstformand i Dansk Idrætsmedicinsk selskab.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Book tid

Kontakt os for mere information og for at booke tid til forundersøgelse eller behandling.

Kontakt sekretæren:

FAQ

Ja – det kan man godt. Nogle synes dog, at det kan være rart at have en chauffør, hvis man skal køre langt.

Se priser her

 

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding.

Skriv til os
Vi har en dokumenteret høj succesrate og kvalitet i behandlingerne på Fod- og ankelklinikken
4,7 / 5
Ventetid
Tilfredshed med ventetid indtil første konsultation
9,3 / 10
Samlet tilfredshed
Måling gældende for 2023

Patientoplevelser

Jeg har gået 163 km/318 etager uden smerter

Tusind tak for konsultationen først på året og de gode beskrivelser I gav af hvordan et indlæg skulle hjælpe mig. De gjorde det muligt for mig at lave midlertidige indlæg til mine vandresko og sneakers. Dem i kombination med et lille stykke af et gel indlæg klæbet under foden med vabelplastre har gjort det muligt for mig at deltage i alle vandreture på vores 3 ugers ferie i New Zealand. Vi har haft en fantastisk tur og jeg har gået 163 km/318 etager uden smerter. Efter nogle dage glemte jeg skaden og tog mig i at lande på foden efter et højt trin - uden at få ondt.
Jeg har i dag været i Lundeborg for at få lavet et rigtigt indlæg ud fra din beskrivelse. Jeg glæder mig til at genoptage mine løbeture.
Tusind tak for jeres hjælp. I har gjort en kæmpe forskel.

Ros til den behandling jeg fik hos jer

Jeg vil gerne starte med at rose den behandling, jeg fik hos Jer på Mølholm Privathospital ved Fod- og ankelklinikken.

Jeg følte at jeg blev taget alvorligt omkring mine gener af mine underben igennem 13 år.

 

Fedtsugning af mine underben foregik på en anden klinik, men jeg kunne se at I også har plastikkirurgi, så derfor ville jeg dele oplevelsen med jer hvis andre med samme gener kontakter Jer, ligesom jeg gjorde.

Så kunne det jo evt. være en mulighed at sende dem videre til Jeres afdeling med plastikkirurgi/fedtsugning.

Tusinde tak for en super god oplevelse i gennem hele forløbet

Det er som altid en fornøjelse at få hjælp fra pigerne i bookingen – I er super professionelle og bare gode, hurtig og fin service!

Den søde receptionist tog imod mig på sin sædvanlige søde og venlige facon, jeg følte mig "hjemme igen" :-).

Sygeplejersken i røntgen var hurtig og som altid super dygtig – det var spændende at se billederne, både før og efter.

Særligt én sygeplejerske fortjener stor ros – hun var bare professionel, sød og dygtig til at håndtere sine patienter, jeg fik sådan en god behandling og god information igennem hele dagen, følte mig ikke på noget tidspunkt urolig eller manglede noget.

Jeres fysioterapeut var god til at instruere mig i at håndtere krykkerne, det virkede uoverskueligt først – men hun fik forklaret og vist det på en god måde.

På operationsstuen var anæstesisygeplejerskerne helt på toppen, fik min lille nervøsitet hurtig beroliget og jokede med mig, og var super dygtige hele vejen igennem.

Narkoselægen var rolig, rar og bare dygtig – det var ikke for ingenting, at jeg fik at vide, at det var den rigtige dag, jeg var dér, når han havde vagt – for han fik lagt en så effektiv blokade at jeg ingen smerter havde før langt op ad næste dag. Det hele gik fuldstændigt gnidningsfrit – det var bare så dejligt!

Og så er der jo lige fodkirurgen – som har sørget for, at jeg har fået en rigtig fin fod og praktisk taget INGEN smerter har haft i forløbet. Såret voksede hurtigt sammen, og arret bliver minimalt, hvis man overhovedet vil kunne se det. Han har hele vejen igennem bare været rar at snakke med, god til at informere – og super-dygtig til sit speciale. Mangler nu bare at komme til kontrol om 2 uger, og forhåbentlig få at vide, at jeg kan smide skoen og begynde at danse igen :-) Jeg vil til enhver tid anbefale jer til alle andre, der måtte have behov – og kommer selv tilbage, når jeg skal have lavet fod nr. 2!

Og til sidst, det virker altså bare super professionelt, at man får sin journal og røntgenbilleder med sig hjem om eftermiddagen, også når man ”bare” er dagkirurgisk patient og kun er der få timer.

Her finder du Fod- og ankelklinikken

Konsultationer og forundersøgelser udføres i Vejle og Aarhus.

Operationer af en vis størrelse og operationer i fuld narkose udføres i Vejle.

Husk at tjekke dit indkaldelsesbrev for hvor du skal møde op.

 

Find kørselsvejledning her:

Vejle Aarhus

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.