Gynækologi

Alle gynækologiske undersøgelser foretages af speciallæger i gynækologi, i rolige og trygge rammer, med deltagelse af sygeplejerske, og omfatter alle former for gynækologiske lidelser.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus København
Kontakt sekretæren:

Hurtig udredning og omsorgsfuld behandling for gynækologiske lidelser

Alle gynækologiske undersøgelser foretages af speciallæger i gynækologi, i rolige og trygge rammer, med deltagelse af sygeplejerske, og omfatter alle former for gynækologiske lidelser.

 

Efter aftale kan der udføres specielle behandlingsmuligheder.

 

Du kan blive undersøgt i både Vejle, Aarhus og København - vi tilbyder også aftenkonsultationer.

 

Læs mere om de enkelte gynækologiske behandlinger i vores patientinformationer.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Book tid

Kontakt os for mere information og for at booke tid til forundersøgelse eller behandling.

Kontakt sekretæren:

FAQ

Det er altid en hjælp for vores læger og os, at der foreligger en henvisning der beskriver din problematik. Men hvis du kommer som privatbetaler, behøves der ikke foreligge en henvisning.  Som forsikringspatient skal sagen være vurderet af f.eks. din egen læge og derfor skal der foreligge en henvisning. 

Som offentlig patient har man rettigheder og du kan altid få hjælp og vejledning hos patientvejlederen i din region. De kender ventetiderne og kan guide dig i om du har ret til at komme her på Privathospital, samt sende de relevante papirer hertil. 

Ja det er de samme læger der er både i Vejle, Aarhus og København. Og du har mulighed for at benytte dig af alle lokationer. Du binder dig ikke til en af matriklerne, bare fordi du er startet op der. Vores kvindelige gynækolog er hovedsageligt i Vejle og København.  

Vi tilbyder desværre ikke operationer i København endnu. Der kan laves små indgreb i vores ambulatorium, men ved de større operationer, vil det være nødvendigt at tage til Aarhus eller Vejle for dette. 

Privathospital går desværre ikke under den offentlige sygesikring, så hvis du er henvist til en privatpraktiserende gynækolog, gælder det ikke os. 

Vi ser børn ned til 15 år.

Vi kan ikke tilbyde overnatning hos os, med mindre din operation giver anledning til det. Dog har vi nogen samarbejder med de lokale hoteller, hvis du ønsker at overnatte tæt på Mølholm inden eller efter din operation. Du kan se en liste over disse her

Ja, vi har en kvindelig gynækolog, hun er hovedsageligt i Vejle og København.

Vi kan lave terminsskanning i forbindelse med graviditet, men vi laver ikke nakkefoldsskanning, misdannelsesskanning eller kønsbestemmelser. 

Nogen få undersøgelser kan vi lave her, men det vil give mest mening for dig at blive at blive fulgt på en fertilitetsklinik. 

Hvis du er henvist til behandling hos os, skal vi altid se dig, inden vi opererer. Dette er både for din skyld og for vores. Vi skal se dig til en kort undersøgelse og vurdering og her vil operationen også blive planlagt. Vi vil herefter finde en tid til operation hurtigst muligt. 

Du kan se din journal fra os 5-7 dage efter du har været her. Den er tilgængelig på sundhed.dk. 

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding.

Skriv til os
Vi har en dokumenteret høj succesrate og kvalitet i behandlingerne på Mølholm Kvindeklinik
4,8 / 5
Ventetid
Tilfredshed med ventetid indtil første konsultation
9,6 / 10
Samlet tilfredshed
Måling gældende for 2023

Patientoplevelser

Det var en rigtig god oplevelse

Jeg var i sidste uge inde og få foretaget en kegleoperation ved jer, jeg vil gerne takke for personalets professionalisme. 
Det var en rigtig god oplevelse, alt gik rigtig godt og hurtigt, stort tak til dem.

Behagelig og afslappet atmosfære

Følte mig fra først til sidst i trygge hænder i en behagelig og afslappet atmosfære.

Hele forløbet var velkoordineret og veltilrettelagt.

Kan kun anbefale Team1 på det varmeste.

Fantastisk oplevelse intet mindre

Fantastisk oplevelse.
Både forundersøgelse og operation gik bedre end forventet.
Gynækologen var både empatisk og en utrolig kirurg. Har fået små fine indsnit og fine syninger. Har haft det så fint efter operationen.
På stuen før og efter operation blev jeg fulgt af den sødeste og dygtigste sygeplejerske. Hun førte mig trygt igennem frem til udskrivelse.
Som gynækologen sagde ved udskrivelsen så er det en hold indsats så ros til hele holdet.
Vil anbefale Mølholm til alle jeg møder.

 


Mange tak for virkelig god behandling

Jeg vil gerne sige mange tak for virkelig god behandling, da jeg var til undersøgelse januar 2022.

Jeg blev i første omgang mødt af sygeplejersken med et kærligt varmt smil, som jeg virkelig havde brug for da jeg var så nervøs for melding om livmorderhalskræft.

Både sygeplejerske og gynækolog var begge så professionelle og venlige som jeg sjældent har mødt før.
Jeg fik den bedste besked allerede tre dage efter.

 

I gør en forskel og jeg vil gerne sige TUSINDE TAK og ønske en rigtig god dag.

Det har været en fornøjelse for mig at få behandling hos jer!

I efteråret fik jeg meget kraftig menstruation… min egen læge valgte at give mig medicin for stoppe blødningen og bagefter blev jeg anbefalet at jeg fik indlagt en hormonspiral. De mente, spiralen skulle hjælpe med at stoppe blødning på langt sigt samt, styrke min menstruation.

Men… menstruationen stoppede ikke.. Okt, Nov, Dec, Jan… og starten af Jan, fik jeg rigtig ondt i min ryg, og der gik jeg til fys. og kiropraktor for 4 uger - det er første nu ser jeg mere lyst omkring min ryg og hofter.

I slutning af Jan, besluttede jeg selv at fjerne spiralen… og derefter prøve en konsultation ved Mølholms lægen via ny launceret app. jeg er nødt til sige - det funger fantastisk… især til os som har en meget travlt hverdag!

Jeg blev sendt til gynækolog med det samme. Torsdag har jeg talt med jeres læge visa app'en, fredag blev jeg ringet op for at aftale tid til at se gynækologen. Onsdag har jeg været inde hos den mest dygtig læge jeg har mødt.

Endnu før scanning, kunne hun baseret på erfaring fortælle, at det kunne være en polyp der “drillede” mig, og derfor har jeg haft denne kraftige menstruation. Efter scanningen, viste det sig, at jeg havde en polyp på ca. 7 mm. Igår, fik jeg fjernet polyppen ved jeres syghus i Vejle. Det er anden gang jeg gik fjerne en polyp. Første gang ved et privatsyghus i Viborg, i går i Vejle. Operationen kunne lyder alvorlig, men, hos jer, er jeg er nødt til sige, at det er en fornøjelse.

I er så dygtige, omsorgsfulde og service-mindede. Det har været en true fornøjelse for mig at få behandling hos jer!

Og at være kunde hos jer!

Tusind tak!

Her finder du Mølholm Kvindeklinik

Konsultationer og forundersøgelser udføres i Vejle, Aarhus og København - vi tilbyder også aftenkonsultationer.

Operationer af en vis størrelse og operationer i fuld narkose udføres i Vejle.

Husk at tjekke dit indkaldelsesbrev for hvor du skal møde op.

 

Find kørselsvejledning her:

Vejle Aarhus København

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.