Kraniekirurgi / neurokirurgi

På Mølholm tilbyder vi undersøgelse, udredning og behandling af dystoni og spasticitet på højeste specialistniveau. Injektioner udføres ultralydsvejledt mhp. størst mulig præcision. Vi kan tilbyde både førstegangs udredning og behandling samt efterfølgende supplerende behandlinger. 

Specialet tilbydes i: Vejle
Kontakt sekretæren:

Som det første privathospital i Danmark tilbyder Privathospitalet Mølholm nu klassisk neurokirurgisk behandling

Det inkluderer:

​Udredning, undersøgelse og behandling for normaltrykshydrocefalus (NPH)
og 

Second opinion på neurokirurgiske lidelser som f.eks. nydiagnosticerede svulster eller andre strukturelle forandringer i hjernen.

 

Derudover tilbyder vi:

Behandling af overaktivitet af muskler forårsaget af sygdommen dystoni eller spasticitet med ultralydsvejledte botulinum toxsin injektioner. 
Behandling af spasticitet og dystoni med botulinum toxin

Normaltrykshydrocephalus er en tilstand, der hyppigere og hyppigere ses med stigende alder. Sygdommen er karakteriseret ved gangforstyrrelser og vandladningsproblemer samt tiltagende hukommelsesproblemer.

Årsagen til sygdommen er ukendt, og diagnosen stilles ved det karakteristiske symptomer suppleret med en MR scanning af hjernen, der viser forstørrede væskefyldte hulrum. Behandling kan bremse udviklingen i sygdommen. Efter grundig udredning og klinisk undersøgelse mhp. at udelukke andre sygdomme, kan behandling med indoperation af en shunt – en slange  fra hjernens væskefyldte hulrum til maven - foretages. 

På Mølholm tilbyder vi udredning og behandling af sygdommen på højeste specialistniveau. 

 

Bevægeforstyrrelsen dystoni og spasticitet efter f.eks. blodpropper medfører overaktivitet i musklerne. Det kan være invaliderende med smertende og generende muskelkramper/spasmer i f.eks. fingre, underarm, nakke/hals mv. Den kan også vise sig som en fejlstilling af hovedet eller som rysten.

Behandlingen er symptomlindrende indsprøjtninger af botulinum toxin i de påvirkede muskler. Behandlingen gentages hver 8.-12. uge. 

 

På Mølholm tilbyder vi undersøgelse, udredning og behandling af dystoni og spasticitet på højeste specialistniveau. Injektioner udføres ultralydsvejledt mhp. størst mulig præcision. Vi kan tilbyde både førstegangs udredning og behandling samt efterfølgende supplerende behandlinger. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. 

Har du brug for mere information om et konkret emne?

Du har mulighed for at kontakte specialets sekretærer direkte. Sekretæren varetager det enkelte lægelige speciale, og her kan du forespørge på tid til forundersøgelse eller operation/behandling.

Kontakt sekretæren:

FAQ

Nej, vi tilbyder ikke botoxbehandling mod hovedpine/migræne i Kraniekirurgisk Klinik

Nej. Normalt skal der gå ca. 12 uger før næste injektion. Genbehandling planlægges efter behov, men må ikke foretages hyppigere end fremstillerens anbefalinger.

Nej. Aldersgrænsen er 18 år på Kraniekirurgisk Klinik.

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding.

Skriv til os
Vi har en dokumenteret høj succesrate og kvalitet i behandlingerne på Kraniekirurgisk Klinik
4,8 / 5
Ventetid
Tilfredshed med ventetid indtil første konsultation
9,2 / 10
Samlet tilfredshed
Måling gældende for 2023

Her finder du Kraniekirurgisk Klinik

Konsultationer og forundersøgelser udføres i Vejle.

Operationer af en vis størrelse og operationer i fuld narkose udføres i Vejle.

Husk at tjekke dit indkaldelsesbrev for hvor du skal møde op.

 

Find kørselsvejledning her:

Vejle

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.