Center for øre-, næse- og halssygdomme

Øre-, næse- og halslægerne på Privathospitalet Mølholm behandler - på højeste nationale niveau - alle godartede lidelser i specialet. 

 

De tilknyttede overlæger har en langvarig baggrund fra flere af landets største og mest velrenommerede øreafdelinger. 

 

Alle overlægerne har omfattende videnskabelig produktion og deltager fortsat i forskningsprojekter indenfor specialet. De deltager som undervisere på speciallægekurser og er, eller har været, med i faglige bestyrelser. Alle overlæger deltager fortløbende i relevante nationale og internationale kurser og kongresser. 

Kortfattet CV kan i øvrigt ses i forbindelse med billeder nederst på siden.

 

Forundersøgelser, operationer og kontroller foregår på Privathospitalet Mølholm i Aarhus og det er altid samme læge som du betjenes af. Enkelte forundersøgelser og kontroller foretages på Privathospitalet Mølholm i Vejle.

Til ØNH-specialet er tilknyttet to uddannede audiologiassistenter, der anvendes moderne, certificeret og kalibreret audiologiudstyr. 

Specialet råder også over fire fastansatte sygeplejersker med relevante kompetencer og stor erfaring i varetagelse af dig som patient, derudover meget kompetente, rutinerede og servicemindede lægesekretærer. Der arbejdes tæt sammen med den anæstesiologiske funktion på Privathospitalet, der fast har tilknyttet fire overlæger, samt et antal sygeplejersker. 

 

Se patientinformationer for konkrete behandlinger omkring næse og bihule.
 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

 

HALS OG MUND 

 

Øre, tinnitus og svimmelhed

 


  Hvad er en kosmetisk næseoperation?

 


  "Før og efter" billeder
/ kosmetisk næsekirurgi

Se billeder "før og efter" indenfor kosmetisk næseoperation af:
Bred næse, Hump, Hump og tip, LGK (læbe-ganespalte), Reoperationer, Saddel, Skæv næse, Høj/stor næse, Næsetippen

 

 

 


Center for øre-, næse- og halssygdomme

Det er ikke ualmindeligt, at der er en forbindelse mellem øre, næse og halsproblemer. Derfor arbejder lægeteamet tæt sammen, så patienten får den bedst mulige vurdering fra flere perspektiver. Det er altid den samme speciallæge, der behandler patienten gennem hele forløbet. Og der er altid god tid til hver eneste patient.


 


Langvarig bihulebetændelse

Ganske almindelige forkølelser kan sætte sig til langvarig bihulebetændelse, der ikke forsvinder efter et par uger som en almindelig forkølelse. Hør vores speciallæge Claus Gregers Petersen uddybe lidelsen i videoen.


LÆS MERE

  Kikkertoperation af næsens bihuler

 


Tilstoppet næse

Succesraten for at blive slippe fri for en tilstoppet næse er rigtig god. Speciallæge Claus Gregers Petersen uddyber de forskellige årsager og løsninger.

 

 ​ Operation af næsens muslingeben


 


Kosmetisk næseoperation

Næsen bliver undersøgt minutiøst, og lægen tager billeder af din næse fra alle vinkler. Herefter laves der et eller flere simulationsbilleder af, hvordan din næse kan komme til at se ud, inden en eventuel næsekorrigerende operation.

 

  Hvad er en kosmetisk næseoperation?


 


Næsepolypper

Man skelner mellem næsepolypper hos voksne og næsepolypper hos børn. Børnepolypper sidder bag næsen, og det er en anden sygdom, som er forholdsvis enkel at behandle. Hør vores speciallæge Claus Gregers Petersen fortælle meget mere om næsepolypper.


 


Til top