Center for øre-, næse- og halssygdomme

Øre-, næse- og halslægerne på Privathospitalet Mølholm behandler - på højeste nationale niveau - alle godartede lidelser i specialet. 

 

De tilknyttede overlæger har en langvarig baggrund fra flere af landets største og mest velrenommerede øreafdelinger. 

 

Alle overlægerne har omfattende videnskabelig produktion og deltager fortsat i forskningsprojekter indenfor specialet. De deltager som undervisere på speciallægekurser og er, eller har været, med i faglige bestyrelser. Alle overlæger deltager fortløbende i relevante nationale og internationale kurser og kongresser. 

Kortfattet CV kan i øvrigt ses i forbindelse med billeder nederst på siden.

 

Forundersøgelser, operationer og kontroller foregår på Privathospitalet Mølholm i Aarhus og det er altid samme læge som du betjenes af. Enkelte forundersøgelser og kontroller foretages på Privathospitalet Mølholm i Vejle.

Til ØNH-specialet er tilknyttet to uddannede audiologiassistenter, der anvendes moderne, certificeret og kalibreret audiologiudstyr. 

Specialet råder også over fire fastansatte sygeplejersker med relevante kompetencer og stor erfaring i varetagelse af dig som patient, derudover meget kompetente, rutinerede og servicemindede lægesekretærer. Der arbejdes tæt sammen med den anæstesiologiske funktion på Privathospitalet, der fast har tilknyttet fire overlæger, samt et antal sygeplejersker. 

 

Se patientinformationer for konkrete behandlinger omkring næse og bihule.
 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

 


  Hvad er en kosmetisk næseoperation?

 


  "Før og efter" billeder
/ kosmetisk næsekirurgi

Se billeder "før og efter" indenfor kosmetisk næseoperation af:
Bred næse, Hump, Hump og tip, LGK (læbe-ganespalte), Reoperationer, Saddel, Skæv næse, Høj/stor næse, Næsetippen

 

 

 


Til top