Center for øre-, næse- og halssygdomme

Øre-, næse- og halslægerne behandler alle godartede lidelser på højeste nationale niveau. 

 

De tilknyttede overlæger har en langvarig baggrund fra flere af landets største og mest velrenommerede øre-, næse- og halsafdelinger. 

 

Alle overlægerne har omfattende videnskabelig produktion og deltager fortsat i forskningsprojekter indenfor området. Lægerne deltager som undervisere på speciallægekurser og er, eller har været, med i faglige bestyrelser. Alle overlæger deltager fortløbende i relevante nationale og internationale kurser og kongresser. 

 

Forundersøgelser, operationer og kontroller foregår primært i Aarhus, og det er altid den samme læge, som du betjenes af. Enkelte forundersøgelser og kontroller foretages på Privathospitalet Mølholm i Vejle.

Til specialet er tilknyttet to uddannede audiologiassistenter, der anvendes moderne, certificeret og kalibreret audiologiudstyr. 

Specialet råder også over en række fastansatte sygeplejersker og sekretærer med relevante kompetencer og stor erfaring. Der arbejdes tæt sammen med den anæstesiologiske funktion, der fast har tilknyttet fire overlæger, samt et antal anæstesisygeplejersker. 

 

Se patientinformationer for konkrete behandlinger omkring næse og bihule.
 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

 

Hals og mund 

 

Øre, tinnitus og svimmelhed

 

  Hvad er en kosmetisk næseoperation?

En kosmetisk næseoperation er en operation på næsens ydre, som primært udføres med henblik på at forbedre næsens udseende.


Næsen bliver undersøgt minutiøst, og lægen tager billeder af din næse fra alle vinkler. Herefter laves der et eller flere simulationsbilleder af, hvordan din næse kan komme til at se ud, inden en eventuel næsekorrigerende operation.

 

Læs mere


Center for øre-, næse- og halssygdomme

Det er ikke ualmindeligt, at der er en forbindelse mellem øre, næse og halsproblemer. Derfor arbejder lægeteamet tæt sammen, så patienten får den bedst mulige vurdering fra flere perspektiver. Det er altid den samme speciallæge, der behandler patienten gennem hele forløbet. Og der er altid god tid til hver eneste patient.

 


  "Før og efter" billeder
/ kosmetisk næsekirurgi

Se billeder "før og efter" indenfor kosmetisk næseoperation af:

Bred næse

Hump, Hump og tip

LGK (læbe-ganespalte)

Reoperationer

Saddel

Skæv næse

Høj/stor næse

Næsetippen

 

 


Tilstoppet næse

Succesraten for at blive slippe fri for en tilstoppet næse er rigtig god. Speciallæge Claus Gregers Petersen uddyber de forskellige årsager og løsninger.

 

 ​ Operation af næsens muslingeben

 


Langvarig bihulebetændelse

Ganske almindelige forkølelser kan sætte sig til langvarig bihulebetændelse, der ikke forsvinder efter et par uger som en almindelig forkølelse. Hør vores speciallæge Claus Gregers Petersen uddybe lidelsen i videoen.

 

  Kikkertoperation af næsens bihuler

 


Næsepolypper

Man skelner mellem næsepolypper hos voksne og næsepolypper hos børn. Børnepolypper sidder bag næsen, og det er en anden sygdom, som er forholdsvis enkel at behandle. Hør vores speciallæge Claus Gregers Petersen fortælle meget mere om næsepolypper.

 


Til top