Næse og bihule

Øre-, næse- og halslægerne behandler alle godartede lidelser på højeste nationale niveau. 

De tilknyttede overlæger har en langvarig baggrund fra flere af landets største og mest velrenommerede øre-, næse- og halsafdelinger. 

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus
Kontakt sekretæren:

Center for øre-, næse- og halssygdomme

Det er ikke ualmindeligt, at der er en forbindelse mellem øre, næse og halsproblemer. Derfor arbejder lægeteamet tæt sammen, så patienten får den bedst mulige vurdering fra flere perspektiver. Det er altid den samme speciallæge, der behandler patienten gennem hele forløbet. Og der er altid god tid til hver eneste patient.

 

Alle overlægerne har omfattende videnskabelig produktion og deltager fortsat i forskningsprojekter indenfor området. Lægerne deltager som undervisere på speciallægekurser og er, eller har været, med i faglige bestyrelser. Alle overlæger deltager fortløbende i relevante nationale og internationale kurser og kongresser. 

Til specialet er tilknyttet to uddannede audiologiassistenter, der anvendes moderne, certificeret og kalibreret audiologiudstyr. 

Specialet råder også over en række fastansatte sygeplejersker og sekretærer med relevante kompetencer og stor erfaring. Der arbejdes tæt sammen med den anæstesiologiske funktion, der fast har tilknyttet fire overlæger, samt et antal anæstesisygeplejersker. 

 

Se patientinformationer for konkrete behandlinger omkring næse og bihule.
 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

Book tid

Kontakt os for mere information og for at booke tid til forundersøgelse eller behandling.

Kontakt sekretæren:

Hvad er en kosmetisk næseoperation?

En kosmetisk næseoperation er en operation på næsens ydre, som primært udføres med henblik på at forbedre næsens udseende.

 

Næsen bliver undersøgt minutiøst, og lægen tager billeder af din næse fra alle vinkler. Herefter laves der et eller flere simulationsbilleder af, hvordan din næse kan komme til at se ud, inden en eventuel næsekorrigerende operation.

 

Læs mere

"Før og efter" næseoperation

Se billeder "før og efter" indenfor kosmetisk næsekirurgi/næseoperationer

En hump eller bule på næseryggen er meget almindeligt. Ofte kan næseryggen samtidig være for bred med kant dannelser eller skævheder. Hump i kombination med en for smal næseryg ses ikke så ofte.

Ved planlægningen af en næseoperation hvor en hump skal fjernes laves foto simulation i profil.

Foto simulation i profil er et fantastisk redskab, til at se hvordan næsen kan ændre sig og hvordan det ser ud til ansigtet. Man kan lave næseryggen lige, efterlade en lille konveks krumning (mini hump) eller lave et lille svaj. Det er ingen garanti for at man kan ramme det præcist, men chancen for et tilfredsstillende resultat er meget større, hvis kirurgen og patienten er helt enige om hvad man stiler efter. 

Næseoperationer på patienter med læbe-ganespalte er ekstremt komplekse og bliver aldrig helt naturlige. Kunsten er at fjerne spalte præget og få næsen til at se så naturlig ud som muligt. Jeg har vist et par eksempler på hvad man kan håbe på at opnå.

Saddel dannelse af næsen ses ved sammenfald af de dele der holder næseryggen oppe. Det drejer sig primært om skader på næseskillevæggen som følge af brud på brusken, blodansamling, sygdom eller infektion i skillevæggen. Det kan også være et kraftigt slag mod den øverste del af næsen med flere brud på næseknoglerne til følge. Saddel dannelsen kan opstå umiddelbart eller tiltage langsomt i løbet af måneder. 

Jo hurtigere operationen laves, efter saddel dannelsen er opstået, jo bedre bliver det kosmetiske resultat. 

At rette en næse op kan forekomme simpelt og det vil typisk være det, man starter med, når man skal lære at lave ydre næse operationer. Det kræver næsten altid en meget grundig opretning af næseskillevæggen samtidig med adskillige kontrollerede brud på næseknoglerne (den øverste del af næsen). Alligevel har næsen en tendens til at bevæge sig mere eller mindre tilbage hvor den kom fra. Operationen skal være lavet så grundigt, at næsen kan stå helt lige af sig selv, og blive der mens næsen heler. Gipsens primære opgave er, at holde knoglerne samlet mens den heler. Den kan desværre ikke hjælpe med at holde næsen lige, uanset hvordan den udformes. 

Man skal som næse kirurg altid have stor respekt for en skæv næse. Det er aldrig simpelt at gøre det ordentligt.

Jeg ser ofte patienter, der synes deres næse er for høj eller stor og dermed menes, at næsen stikker for langt ud fra ansigtet. Det er typisk den nederste halvdel og specielt tippen der stikker for langt ud. Man kan sagtens ændre det, men det kræver mange ændringer af næsen. Idet næseryggen er for høj, skal man lave det samme som ved fjernelse af en hump. Typisk skal knoglen hvor næsen starter sænkes en anelse. Den midterste del som er lavet af brusk skal sænkes mere og tippen sænkes mest. For at sænke tippen skal bruskene der danner tippen rekonstrueres. Det er altafgørende at den nye næseryg passer i højden med den nye tip for at få en  naturlig profil. Herudover skal bredden jo gerne være passende uden asymmetrier.

At ændre næsetippen betragtes som det sværeste ved kosmetiske næseoperationer. Oftest er bruskene der danner tippen for store, for brede eller for lange. Tippen bliver for bred, rund, firkantet, spaltet, for høj/lav eller hængende og ofte kan bruskkanterne ses igennem huden.

Ændring af tippen kræver en rekonstruktion af disse bruske, typisk i form af fjernelse af små stykker brusk, placering af tråde, forstærkning, flytning af brusk og dermed ændring af deres form. 

De fleste lave en såkaldt åben næseoperation, hvor der lægges et snit i huden halvvejs mellem tippen og overlæben. Det bliver som regel meget pænt, men kan give synlige ar og evt. indtrækning. Herudover tager det noget længere tid før hævelsen af næsen er væk.

Jeg laver praktisk taget samtlige næseoperationer igennem snit indvendigt i næseborene, hvorfor der ikke er nogen synlige ar. Det er vigtigt at pointere, at det ikke giver nogen restriktioner på hvad man kan ændre ved næsen.

Tilstoppet næse

Succesraten for at blive slippe fri for en tilstoppet næse er rigtig god. Speciallæge Claus Gregers Petersen uddyber de forskellige årsager og løsninger.

Operation af næsens muslingeben

Langvarig bihulebetændelse

Ganske almindelige forkølelser kan sætte sig til langvarig bihulebetændelse, der ikke forsvinder efter et par uger som en almindelig forkølelse. Hør vores speciallæge Claus Gregers Petersen uddybe lidelsen i videoen.

Kikkertoperation af næsens bihuler

Næsepolypper

Man skelner mellem næsepolypper hos voksne og næsepolypper hos børn. Børnepolypper sidder bag næsen, og det er en anden sygdom, som er forholdsvis enkel at behandle. Hør vores speciallæge Claus Gregers Petersen fortælle meget mere om næsepolypper.

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding.

Skriv til os
Vi har en dokumenteret høj succesrate og kvalitet i behandlingerne på Center for øre-, næse- og halssygdomme
4,7 / 5
Ventetid
Tilfredshed med ventetid indtil første konsultation
9,4 / 10
Samlet tilfredshed
Måling gældende for 2023

Patientoplevelser

Speciallæge udførte min operation til UG

Jeg har været igennem en næseoperation på Mølholm Privathospital i Aarhus. Jeg har været meget tilfreds med hele forløbet, og vil til hver en tid anbefale det til andre. Jeres speciallæge udførte min operation til UG.

Jeg har efterfølgende haft stor glæde af min operation, og kan vist roligt sige, at jeg føler at have fået et helt nyt liv. Jeg kan i dag smage og lugte, som jeg ellers ikke har kunne i mange år.

Selve opholdet på Mølholm var også med stor tilfredshed. Der blev taget kærligt hånd om en, og man mærkede en generel professionalisme omkring operationen samt ens pleje.

 

Jeg giver 5 store stjerner med herfra.

Et tilfredsstillende og naturligt resultat

Jeg havde længe gået og været ked af et hump på min næse, så efter længere tids overvejelser tog jeg kontakt til Privathospitalet Mølholm. Jeg blev taget rigtig godt imod lige fra starten af, hvor jeg hurtig kunne få en tid til konsultation. Jeg blev både konsuleret og opereret af jeres speciallæge, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger videre. Min kosmetiske næseoperation gik over alle forventninger, og jeg står nu med et tilfredsstillende og naturligt resultat, som har gjort mig rigtig glad.

Stor tak og ros til alle på Mølholm i Højbjerg.

En professionel plan for udredning og operation

Jeg har i sommeren 2020 gennemgået et forløb hos jer ved en speciallæge, da jeg oplevede problemer med luftvejen gennem næsen. Privathospitalet Mølholm var meget hurtige til at indkalde mig efter henvisning - og der blev lagt en professionel plan for udredningen. Jeg oplevede gennem hele forløbet lægen som meget professionel og yderst kompetent. Under min operation følte jeg mig i trygge hænder hos personalet, som var gode til at informerer.

 

Jeg kan varmt anbefale Privathospitalet Mølholm Aarhus.

Erfaren, direkte og professionel læge

Jeg har oplevet speciallægen hos jer som en meget erfaren, direkte og professionel læge, og jeg er meget tilfreds med behandlingen, informationen og operation af min næseskillevæg (skæve næse)
Jeg vil anbefale og sikkert tage kontakt til Mølholm igen, hvis jeg har brug for professionel hjælp.
Og ikke mindst, sekretærens svartid er hurtig, og sygeplejerskerne er virkelige søde.

Meget vellykket operation

Efter en længere periode at have døjet med tilstoppede bihuler blev jeg efter en konsultation på Privathospitalet Mølholm tilbudt en operation. Under hele forløbet har jeg oplevet behandlingen på Mølholm som sikker og professionel med kompetente læger og øvrige ansatte. Operation er ikke behagelig, men personalet gjorde sit yderste for at mindske generne, og det bedste af det hele..., operationen har været meget vellykket og dermed luft i næsen igen, ligesom smags- og lugtesans er vendt tilbage.

 

Tak for god behandling.

Jeg vil helt sikkert komme igen

Jeg blev diagnosticeret med polypper i bi- og næsehulerne, og skulle derfor have en operation for at få dem fjernet.

Mølholm er en del af min sundhedsforsikring og jeg havde tidligere god erfaring med deres virke.

 

Det er betryggende, at det er samme læge som både undersøger - derefter opererer og til sidst har den opfølgende konsultation.

Det hele virker utrolig professionel, og man bliver set som person - ikke bare som patient. Selve forløbet var intensiv, uden unødig venten og jeg var hurtig tilbage på normalen igen. Jeg havde en klar fornemmelse af at alt i forløbet handlede om mig og at målet var en hurtig og faglig stærk behandling. Skulle jeg få behov for lægehjælp indenfor de rammer som Mølholm kan tilbyde, så vil jeg helt sikkert komme igen.

En helt ny hverdag efter operation af bi- & pandehuler

Vores søn N. er i foråret blevet opereret i hans bi- & pandehuler på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg.

N. er 16 år gammel og har i mange år døjet meget med hovedpine - ondt i pande- & bihulerne - søvnbesvær - koncentrationsbesvær - følte der lå en sten i panden osv.

Han er tidligere blevet tilset hos vores lokale øre-/næse- og halslæger, men de har ikke kunne hjælpe N. af med hans lidelser.

N. blev i sommeren 2016 akut indlagt med astma... og i fbm. med den videre udredning heraf blev han igen henvist til vores lokale øre-/næse-/halslæge for tjek af evt. polypper.

De henviser N. til operation for polypper - uden iøvrigt og tjekke om han overhovedet har polypper. Et eller andet siger os, at N. ikke har polypper og vi bliver gennem vores private sundheds forsikring henvist til jeres øre-/næse- og halslæge på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg - som allerede ved første konsultation kan bekræfte at der ikke er tale om polypper, men istedet tilstoppede bi-/& pandehuler.

N. var meget skeptisk og havde overhovedet ingen forventninger til konsultationen.

(Han har gennem tiderne været til så mange undersøgelser men ingen har taget hans ord alvorlige).

N. mærkede dog hurtigt lægens nysgerrighed og interesse for hans "problemer" og inden vi tog fra klinikken var N. klar på at lade lægen operere ham i hans pande- & bihuler.

Det bedste valg N. har truffet...

Han vågnede nemlig op til en helt ny hverdag/verden, som idag er uden hovedpine - uden ømhed i pande- & bihulerne - uden søvnbesvær - uden nogen følelse af at der ligger en sten i panden og sørme om ikke også koncentrationen pludselig er kommet...

Både N. og forældre er vildt begejstret og virkelig taknemlige for resultatet.

Gennem sit rolige og venlige væsen satte lægen nemlig N. i centrum.

Han tog ansvar for hans lidelser.

Hans nysgerrighed og interesse for N's problem gjorde, at han hurtigt fik tillid til lægen.

Hans individuelle behandling fik N. til at føle sig som noget helt specielt.

og operationen har åbnet en helt ny hverdag/verden for N.

En KÆMPE TAK til specielt lægen - men også hans fantastiske personale for en helt fantastisk oplevelse lige fra første til sidste konsultation.

I fortjener og får hermed de ALLERBEDSTE anbefalinger herfra...

Stor ros fra søvnapnø-patient

Jeg vil gerne beskrive min oplevelse omkring min operation og indlæggelse hos Mølholm.

Som søvnapnø-patient og bruger af cpap-næsemaske er det vigtigt for mig at kunne trække vejret igennem næsen.

Jeg havde i en længere periode været "misbruger" af xylometazolinhydrochlorid næsesprays, da det var umuligt for mig at bruge min cpapmaske natten igennem uden at åbne op. Hele forløbet hos Mølholm har været en meget positiv oplevelse. Ingen telefon-kø samt hurtig og effektiv forarbejde inden selve forundersøgelsen.

Forundersøgelsen foregår i Højbjerg, jeg får en tid der passer ind i mit program. Da jeg også skal have foretaget en scanning hos en anden leverandør og denne også ligger i Aarhus området, så er Mølholm hurtige til at lave bestillingen hos dem. De er villige til at tage mig ind samme dag, så jeg slipper for at skulle til Aarhus igen. Det er lidt bøvlet når hjemmet ligger i Horsens og arbejdet er i Kolding. Dejligt at kunne få ordnet alle forundersøgelser samme dag.

På selve operationsdagen vælger lægen at møde ind ½ time før tid, for at få mig ind tidligt på morgen, så jeg undgår at skulle faste lidt længere.

Før operationen bliver jeg henvist til sengen og forklaret hele forløbet. Selvom jeg aldrig har prøvet en større operation, var jeg ikke i tvivl om at jeg var i de bedste hænder og følte mig hele tiden tryg. Selve operationen kom jeg sovende til, men i dag kan jeg undlade at bruge xylometazolinhydrochlorid næsesprays og holder mig til saltvandsspray.

Efter operationen var der også hele tiden styr på mig, jeg blev kontrolleret og kigget til med jævne mellemrum. Der var fra personalet aldrig tvivl om hvem jeg var og hvorfor jeg var indlagt. Både professionel og uformel håndtering hele døgnet rundt.

Stor ros til alle i Højbjerg, både før, under og efter operationen.

Rosende ord ovenpå næseoperation

Jeg vil meget gerne sende jer lidt rosende ord ovenpå min næse operation på Mølholm i Viby i maj 2017.

Jeg havde haft en rigtig dårlig oplevelse med en (faktisk to!) operationer af min næse, der hverken havde gjort noget godt for at forbedre min vejrtrækning eller rent kosmetisk.

Jeg bad min øre, næse og halslæge om en henvisning til DK's bedste næse-kirurg, jeres speciallæge.

Og jeg skal love for at min øre, næse og halslæge ikke lyver!

Jeg blev opereret medio maj og har netop været til mit sidste tjek.

Lige fra forundersøgelsen, til operationen, til mine opfølgnings møder kan jeg kun rose lægen helt op til skyerne.

Jeg er så glad, nej vent det er slet ikke ordet; Jeg er ovenud lykkelig for resultatet, og alle der overvejer at få deres næse opereret skal jeg nok anbefale Mølholm til.

De sødeste mennesker lige fra lægen, til sekretæren, til den sødeste sygeplejerske der fulgte mig, til de anæstesi læger og sygeplejersker som var med på operationsstuen.

I skal alle sammen have stort TAK og I får en kæmpe anbefaling med herfra mig :-)

I kunne se problemet

Jeg er en ung pige på 23 år. Jeg er blevet konsulteret hos jer efter egenbetaling, da min egen læge ikke ville tro på mig.

I kunne se problemet, i tog mig seriøst og i fik mig til at føle mig menneskelig og velkommen.

En speciallæge konsulterede mig og hørte på mig. Han satte skub i et forløb hurtigt og snart overtog en anden speciallæge. Jeg er så taknemmelig for den behandling i har- og fortsat yder for mig. I har gjort mit liv, min tilværelse og mit humør så meget bedre. Det skal i have tak for. Der er ikke en finger at sætte noget steds.

I er brand-dygtige inde hos jer, lige fra rengøringshjælperne til receptionisterne til sygeplejerskerne til lægerne og videre til overlægerne.

I kan jeres kram og er meget nede på jorden og menneskelige som os, der kommer hos jer.

I er guld værd og må i endelig huske.

Fortsæt som i gør, for det ER godt nok!! 

Tak for god behandling og en succesfuld operation

Det er igen tid, hvor jeg ser frem til en operation. I september 2017 blev jeg opereret på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg.

Behandlingen fra alle, personalet og denne læge, fra den første scanning til den sidste kontrol, var langt ud over mine forventninger af god sundhedspleje.

Især når vi hører om så mange utilfredsstillende hospitalsindlæggelser, var mit besøg intet mindre end usædvanligt positivt.

Personalet var alle venlige, professionelle, effektive og frem for alt, sympatiske. Selvom jeg følte mig nervøs om operationen, hjalp personalet mig hurtigt til at føle mig i trygge og gode hænder. Postoperationsbehandlingen var fremragende, igen med personale, som alle aktivt arbejdede med min bedring. Alt om proceduren før og resultaterne af operationen efter blev godt forklaret. Jeg følte mig komfortabel med at stille spørgsmål og modtog klare svar.

Team 38 Mølholm var den bedste hospitaloplevelse, jeg nogensinde har oplevet. Hvis jeg i fremtiden ville have brug for lægehjælp fremfor det sandvenlige offentlige, ville jeg gøre alt, hvad jeg kunne at blive henvist til Privathospitalet Mølholm.

Tak for god behandling og en succesfuld operation. Der har givet mig en meget bedre hverdag.

Jeg var så ked af min næse

Jeg har så længe jeg kan huske været meget ked af min næse, og har altid drejet hovedet, hvis folk kiggede på mig fra siden. Og ofte har jeg grædt mig i søvn.

Det fyldte rigtig meget for mig, at jeg havde et stort “bump” på næsen, og har som lille gentagne forsøgt at slå det væk med en lysestage, og med alderen er jeg ikke blevet mindre ked af det, tværtimod.

Jeg bestemte mig derfor for at tage til lægen, hvor jeg også brød ud i tårer. Jeg blev henvist til speciallæge, men der var intet galt funktionelt. Også her var jeg meget ked af det, og så fortalte lægen mig om jeres speciallæge. Jeg skyndte mig hjem og læse om hans arbejde, og jeg var ikke i tvivl. Dagen efter bestilte jeg tid til forundersøgelse.

Jeg var til konsultation med lægen, hvor han viste hvordan min næse ville se ud uden bump, og vi aftalte en pris.

Jeg er så evigt taknemmelig for, at han ville hjælpe mig.

3 uger efter forundersøgelsen blev jeg opereret, og personalet på klinikken var helt fantastiske. Jeg var rørt til tårer efter min operation, over hele oplevelsen, og jeg havde endeligt gjort noget ved den ting jeg var allermest ked af.

Jeg var væk fra arbejde i 2 uger. Jeg blev let gul/grøn under øjnene de par dage, men det forsvandt hurtigt. Efter en ugen fik jeg gipsen af, og man kunne slet ikke se, at min næse var opereret. Den ser ikke kunstig ud, og den passer perfekt til mit ansigt. Jeg er så glad for jeg valgte at blive opereret ved jer.

Tak!

Kan kun anbefale Mølholm, der var styr på tingene

Personale og læge der lyttede efter når man beskrev sine problemer.

Yderst professionelt.

Fuld tilfredshed

I forbindelse med min næseoperation april 2018 skal jeg hermed tilkendegive min fulde tilfredshed med hele forløbet, både op til, under og efter operationen.

 

Positiv oplevelse - både opholdet og resultatet

Min oplevelse hos Mølholm har generelt været positivt.

Jeg er meget tilfreds både med opholdet og resultatet.

Personalet var venlige og imødekommende, hvilket var med til at gøre min oplevelse god.

Ud over det forventede

Tusind tak for en god og professionel behandling.

Resultatet af min behandling har været ud over det forventede.

Jeg vil klart anbefale andre at bruge dette tilbud, hvis de har muligheden.

Forløbet af operation og efterfølgende kontrol

Jeg har kun ros, da det har virket super fint hele vejen. Specielt oplevelsen på klinikken i Højbjerg hvor jeg var indlagt 1 døgn, dette var en positiv overraskelse.

Der var lidt komplikationer efter operationen hvor jeg syntes det var svært at komme i kontakt med nogen som kunne hjælpe/henvise til nogen som kunne hjælpe mig med medicin etc.

Tror det skyldtes en meget travlhed generelt.

Operation af næseskillevæg med god opfølgning

Et helt perfekt forløb.

Rigtig fin modtagelse ved ankomst og god indføring i hvad der skulle ske.

Generne efter operationen var som fortalt inden og gav ikke anledning til bekymring.

Resultatet af operationen er helt perfekt og jeg har nu god vejrtrækning gennem næsen.

God opfølgning efterfølgende.

Alt i alt en rigtig god oplevelse og en meget kompetent læge/personale.

Professionel behandling af kronisk bihulebetændelse

I forbindelse med kronisk bihulebetændelse har jeg modtaget en behagelig og professionel behandling.

I hele forløbet har jeg mødt venlighed og tryghed. Privathospitalet Mølholm får min bedste anbefaling.

Professionel behandling vedr. næseoperation

Jeg har fået en super professionel behandling både før, under og efter min næseoperation.

Personalet er meget behageligt og super kompetent, og resultatet af min operation er blevet meget bedre end jeg havde turdet håbe på.

Septoplasty surgery (Deviated septum in nose)

I had septoplasty surgical procedure to correct a deviated septum in my nose at Mølholm Private Hospital in Aarhus. The operation was performed in June 2018. I signed up for surgery because I had deviated septum in my nose which caused breathing issues. Deviated nose created inflamed and enlarged turbinades. Consequently, turbinates become inflamed on a persistent basis this can cause blockage of your nasal passages, create nasal drip and lead to chronical throat pains. Therefore, i decided to go for nose operation. Operation went successful. I was treated and taken care well at hospital. Overall, it took 1½ hours with full body anesthesia. I went back to work after few days.

 

Thanks to the doctor. He did great job.

Operation med højt informations niveau

Efter tiltagende besvær med at få luft gennem næsen, og efterhånden kronisk betændelse (og smerter) i bihuler, mødte jeg særdeles kompetent “løsning” i speciallægen på Mølholm.

Grundige undersøgelser og scanninger lå lynhurtigt klar og jeg blev efter meget kort til opereret. Selve operationen var med højt informations niveau - og uden nævneværdige gener. Man er tryg når man sendes hjem samme dag.

Herefter har der været kontroller - og lidt tilretning, men nu har jeg “luft til livet” igen og er fri for hovedpine hele tiden.

Lægen har været meget grundig - og man er ikke et sekund i tvivl om det meget høje faglige niveau.

Rettet næsevæg

Jeg fik rettet min næsevæg hos Mølholm i Aarhus December 18. Min oplevelse hos Mølholm var at der virkelig var styr på tingene, rigtig fine og rene omgivelser. Lægen som foretog operationen er meget professionel i sit virke og også en rar person. Der blev spurgt meget til om man havde spørgsmål og der blev generelt taget meget hensyn.

Alle var venlige og professionelle lige fra sekretæren til sygeplejerskerne. (Lægen har jeg rost) ;)

Kronisk stoppet næse og besværet vejrtrækning

Jeg havde problemer med kronisk stoppet næse og besværet vejrtrækning. Da jeg fik kontakt til Privathospitalet Mølholm fik jeg med en uges varsel en tid hos ØNH lægen og inden for en måned fra første henvendelse var operationen gennemført og vellykket. Efter operationen var det nemt og hurtigt at få kontakt direkte til lægen når man havde spørgsmål. Alt i alt en meget positiv oplevelse og resultatet er blevet rigtig godt.

Unreserved gratitude

Dear Dr.

I wish to express my unreserved gratitude to you, your surgical team, and the nursing staff for a painless experience at Mølholm Private Hospital last December. 
You succeeded in totally transforming my quality of life by eliminating my nasal discomforts which I had been enduring over several years. I am now capable of breathing correctly and eating properly, to smell and taste again, and to sleep comfortably.
Again, I wish to express my indebtedness to you for substantially improving my sense of well-being.

Utrolig god behandling

Jeg har fået en utrolig god behandling af personalet på Mølholm i Vejle og Århus igennem hele mit forløb. Det føltes trygt at have den samme læge hver gang jeg mødte i Vejle eller Århus.

Mit forløb startede ved egen læge i november 2017, hvor jeg havde meget ondt i hovedet og tilstoppet næse. Jeg lider meget af allergi, så jeg fik taget blodprøver, blev scannet og fik så noget penicillin. Da dette ikke hjalp, søgte jeg hjælp ved Privathospitalet Mølholm. Her fik jeg konstateret at hovedsagelig bihuler, men også pandehuler og kæbehuler var tilstoppet. Jeg blev sendt på penicillin kure, allergi-næsespray og fik en binyrebarkhormon indsprøjtning. Da dette ikke hjalp, blev jeg til sidst tilbudt en næseoperation på Mølholm i Århus i slutningen af august 2018. Operationen gik rigtig godt. Jeg fik en meget detaljeret beskrivelse af personalet om, hvordan jeg skulle forholde mig dagene efter operationen. Jeg var efterfølgende til kontrol i Vejle, og i januar 2019 kunne mit forløb afsluttes. Min hovedpine er forsvundet, og min næse bliver ikke tilstoppet længere.

Jeg vil give mine bedste anbefalinger til personalet på Mølholm i både Vejle og Århus.

Privathospitalet Mølholm leverer kvalitet og god service

Man føler sig i trygge hænder og de virker interesseret i at finde årsagen til man har problemer.

Dejligt at de tager en seriøst.

 

Jeg var til undersøgelse vedr. mine bihuler og må sige at speciallægen i ØNH-sygdomme gør en fin indsats.
Jeg troede det var mine bihuler der drillede, men det viste sig at være en skæv næseskillevæg. Jeg blev både allergitestet mv. før han operativt fik rettet på skævheden og dette har bestemt givet meget bedre luft, jeg mærker tydeligt forskellen især ved træning.

Jeg har fået løst mine søvnproblemer

Jeg blev henvist gennem mit forsikringsselskab på grund af søvnproblemer, herunder mistanke om søvnapnø. Jeg fik hurtigt respons fra Mølholm og en tid hos en speciallæge, som kompetent har hjulpet mig af med næsepolypper, har opereret min næseskillevæg og har givet mig tilbagemelding på min måling af søvnapnø.

Hele vejen igennem har jeg oplevet anerkendelse og god information og kommunikation om min situation og hvad der skulle ske. Alt sammen medvirkende til, at jeg har følt mig tryg i det hele.

Jeg er blevet mødt som en samarbejdspartner om det, vi blev enige om at skulle opnå og ikke specielt som patient.

Det øvrige personale har til fulde levet op til at give mig en god oplevelse. Jeg har fået løst mine søvnproblemer og kan nu trække vejret frit og sover godt.

Det er jeg MEGET taknemmelig for og jeg vil til hver en tid igen vælge Mølholm.

Manglende luftpassage i næsen

Jeg henvendte mig til Privathospitalet Mølholm pga. manglende luftpassage i næsen. Jeg har haft problemer ligeså længe jeg kan huske og troede ikke der var meget at gøre, jeg havde prøvet adskillige næsespray og lige lidt hjalp det.
Jeg fik en tid hos en speciallæge, der hurtigt kunne finde frem til problemet, skillevæggen var meget skæv, og efter endt konsultation fik jeg hjælp af lægesekretæren og en tid til operation. 
Jeg var under hele forløbet i utroligt gode hænder, jeg var helt tryg ved læge og sygeplejerske (det føltes som om hun var min egen private sygeplejerske), utrolig kompetent, imødekommende og venligt personale, lige fra man kommer ind af døren.

 

Jeg er utrolig taknemmelig og glad for at lægen så hurtigt kunne hjælpe mig af med et problem, som jeg havde troet jeg skulle døje med resten af livet.
Jeg vil på det varmeste anbefale speciallægen og teamet på Mølholm.

Kosmetisk og funktionel næseoperation 

For omkring et år siden fik jeg en kosmetisk og funktionel næseoperation på Mølholm og resultatet er blevet virkelig godt. Jeg har været glad for det hver eneste dag siden operationen.

Før jeg blev opereret kunne jeg have problemer med at falde i søvn og dyrke sport på grund af vejrtræknings besvær. Jeg er meget taknemlig over at jeg nu kan trække vejret godt gennem næsen.

 

Hele forløbet har været godt med Mølholm og jeg følte mig i rigtig trygge hænder hos teamet. Det var min første operation og første gang i fuld narkose, så jeg var meget nervøs, men personalet var hjælpsomme og dygtige og hjalp mig gennem operationen rigtig fint.

 

Mange tak for en fantastisk behandling, fra en meget tilfreds patient.

Skæv skillevæg og kosmetisk skæv næse

Jeg brækkede min næse, da jeg var ung og stadig voksede, hvilket medførte en skæv skillevæg og kosmetisk skæv næse med udsigter om genoperation allerede dengang. Jeg ventede mange år på at få taget mig mod til det, og i den forbindelse blev jeg anbefalet en speciallæge hos jer, der efter udsagn fra øre-, næse-, halslæge skulle være den dygtigste.

Mit forløb startede med en konsultation, hvor han lyttede og undersøgte mine problemer, der både var kosmetiske og funktionelle. Han lavede før og efter billeder, der gav mig en indikation af, hvordan resultatet ville være. Det var vigtigt for mig, at næsen ikke skulle se ”opereret ud”, og jeg stadig gerne ville ligne mig selv. Sammen blev vi enige om, at jeg skulle hjem og tænke over det, og han forklarede, hvordan forløbet videre skulle foregå, hvis jeg takkede ja. Herefter bestilte jeg en tid til operation, hvor jeg oplevede, at der var fleksibilitet, så det passede ind i både studie- og eksamen planer. Inden operationen var jeg meget nervøs for narkosen og operationen, og jeg blev tilbudt at tale med en narkosesygeplejerske, der forklarede mig, hvordan det ville være, hvilket beroligede mig.

På selve operationsdagen var jeg præget af nerver, og jeg talte både med narkoselæge, sygeplejerske og læge om dette, og de var enormt empatiske og omsorgsfulde, så jeg blev endnu engang beroliget. Da jeg lå på operationsbordet aede sygeplejersken min kind og holdt mig i hånden, og hun talte om, hvilke gode ting jeg kunne tænke på, som jeg gerne ville drømme om. Da jeg vågnede fra narkosen, var personalet enormt opmærksomme og omsorgsfulde over for mig. Jeg havde den samme sygeplejerske, fra jeg kom om formiddagen, til jeg blev kørt hjem om aftenen, og det var alt i alt en meget priviligeret oplevelse.

 

I forløbet efter operationen havde jeg mulighed for at både ringe og skrive mails med de spørgsmål, jeg nu engang havde, og det var betryggende for både jeg selv og mine pårørende. Til den sidste konsultation efter operationen, vurderede lægen resultatet, der var upåklageligt, da han både har fået løst mine vejrtrækningsproblemer og samtidig forbedret det kosmetiske.

 

Jeg vil anbefale Mølholm til enhver, der skal have en lignende operation, da jeg udelukkende havde en positiv oplevelse.

Operation for næsepolypper uden ventetid

Min oplevelse vedr. behandling på Mølholm
Efter lang tids ventetid i det offentlige og gentagende aflysninger af operation for næsepolypper, blev jeg frustreret og kontaktede mit forsikringsselskab (firmabetalt sundhedsforsikring) for at undersøge mulighederne og inden for et kvarter havde jeg 5 forskellige privathospitaler som kunne foretage denne type operationer.


Jeg valgte at kontakte Privathospitalet Mølholm på Saralyst alle 50, i Højbjerg, hvor jeg ringede og uden ventetid kom igennem på telefonen, her fik jeg en tid tre dage efter til forundersøgelse.


Ved forundersøgelsen var næse og hals specialisten enig i at der skulle en operation til og jeg blev her sat ind i hvad det indebar samt en uddybende forklaring på hvordan det ville blive udført, hvad jeg skulle regne med m.v.
Jeg mødte op til operation ti dage efter at jeg havde kontaktet forsikringsselskabet, så det var jo noget af en kontrast til det offentlige system, hvor jeg havde ventet i 11 måneder uden at der var kommet noget ud af det.


Privathospitalet Mølholm har været meget servicemindet i forholdt til at finde en tid der kunne passe ind i forhold til min arbejdssituation, så jeg følte at jeg som kunde var i fokus og at de gjorde hvad de kunne for at finde den rette løsning for mig.
Ved operationsdagen forløb alt som jeg kunne ønske, en super fin briefing fra både sygeplejerske, læge og narkoselæge som sørgede for at jeg var velforberedt på hvad der skulle ske, før under og efter operationen.
Ved opvågningen følte jeg igen at der var fuld fokus på om alt var som det skulle være, både sygeplejersken og læge var løbende inde forbi for at se til mig og høre hvordan jeg havde det.
Ved middagstid var jeg klar til at tage hjem uden at jeg følte at der var et pres på at jeg skulle, men jeg var kommet mig, havde fået lidt at spise og drikke, samt lidt piller og remedier til at klare resten hjemme.
Jeg har efterfølgende været til kontrol og alt er som det skal være, så jeg er meget glad for min oplevelse med det jeg har fået udført ved Mølholm

Her finder du Center for øre-, næse- og halssygdomme

Forundersøgelser, operationer og kontroller foregår primært i Aarhus, og det er altid den samme læge, som du betjenes af.

Enkelte forundersøgelser og kontroller foretages på Privathospitalet Mølholm i Vejle.

Husk at tjekke dit indkaldelsesbrev for hvor du skal møde op.

 

Find kørselsvejledning her:

Vejle Aarhus

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.