Privathospitalet Mølholm er også børnenes!

Hos os bliver dit barn mødt med omsorg og stor respekt

 

Vi yder vores bedste for at få klarhed over baggrunden for dit barns symptomer, deres betydning og finder frem til den rette behandling.

 

Alle børn bliver mødt af vores speciallæge i børnesygdomme i rolige og trygge rammer.

Vi tilbyder en samlet vurdering og afklaring af nedenstående problematikker, og vil sammen med barnets forældre eller pårørende finde frem til en behandlingsplan, som er den rette for det enkelte barn.

 

Vi har kort ventetid, og du kan kontakte os på 87 20 30 33.

 


Kort beskrivelse af forskellige problematikker/børnesygdomme

 

Du er altid velkommen til at kontakte os ved tvivlsspørgsmål.


Paediatrifilm

 

På Privathospitalet Mølholm kan du hurtigt komme til, hvis du gerne vil have et supplement eller alternativ til det offentlige sundhedsvæsen. Med et stort engagement, nærvær og hjertevarme byder vores børnelæge både børn og voksne velkommen, når I kommer på besøg i vores hyggelige omgivelser. Vi gør meget ud af, at dit barn føler sig godt tilpas, inden vi går i gang med undersøgelsen.

Hos os er der ingen hastværk. Vi har god tid til hvert enkelt barn, så der er rum til, at børnene bliver trygge, og at vi sammen kommer godt rundt om barnets problem. 

 


Allergi

Der er ganske gode behandlingsmuligheder for selv svær allergi. Vi hjælper meget gerne videre med at få styr på, hvordan allergi skal håndteres hos dit barn.


Læs mere om   ​ Allergi


Besvimelser

Det kan være voldsomt for forældre, kammerater eller skolelærere, når et barn besvimer. Men på trods af, at det ser voldsomt ud, er det meget sjældent, at der er alvorlige grunde bagved besvimelsen.


Læs mere om   ​ Besvimelser


Hovedpine

Der er mange børn, som lider af hovedpine. Det kan eksempelvis være spændingshovedpine, migræne eller måske har barnet behov for briller. I alle tilfælde er det meget vigtigt at få afklaret, hvor barnets hovedpine kommer fra.


Læs mere om   ​ Hovedpine

 


Mavesmerter

Der er et væld af årsager til, at børn får ondt i maven. Og for dem, som har gået med det længe, giver det ofte anledning til fortvivlelse hos både børnene og de voksne, fordi det giver store problemer i hverdagen, når børnene ikke er i stand til at komme i skole.


Læs mere om   ​ Mavesmerter


Ufrivillig vandladning

Tisseuheld er ganske almindeligt hos mange børn, og jo ældre de bliver, jo mere vokser problemet også mentalt hos barnet. Tisseuheld kan eksempelvis skyldes urinvejsinfektion, forstoppelse, en hyperaktiv blære eller barnet kan have ændret deres vandladningsmønster.


Læs mere om   ​ Ufrivillig vandladning


Vækstproblemer

Nogle børn vokser lidt, andre børn vokser meget, og i det hele taget kan det være meget forskelligt, hvordan det enkelte barns voksemønster udlever sig.


Læs mere om  ​ Vækstproblemer


Til top