Ansigtsrødme og håndsved

På Privathospitalet Mølholm tilbyder vi udredning af ansigtsrødme- og håndsvedsproblematikker (Thoraxkirurgi).

Hvis vi i forbindelse med udredningen vurderer, at du kan blive opereret for dine gener, så forklarer speciallægen om din operation, risiko for bivirkninger og komplikationer mv. Du vil opleve, at det er den samme læge og det samme personale, som er med i hele dit forløb. 

Specialet tilbydes i: Vejle
Kontakt sekretæren:

Lider du af udtalte gener fra ansigtsrødme, ansigtssved eller håndsved?

Udtalt ansigtsrødme og håndsved opfattes af mange som et stort problem

Rødmen er en pludselig stærk rødfarvning af ansigtet, og den kan komme brat og uventet i forskellige situationer. 

Lider du af håndsvedsgener, så er hænderne ofte så våde, at det drypper fra dem.

 

Selv til nære pårørende og venner kan det være rigtig svært at tale om problemerne, og mange oplever, at generne bliver værre med årene. Generne kan føre til social isolation og gå udover både uddannelse og job.

Vores speciallæge har stor erfaring med kikkertkirurgiske operationer og har foretaget mere end 1.000 ETS-procedurer (endoskopiske thorakale sympatektomier).  

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger:
T. 87 20 30 49   E. team1@molholm.dk

Book tid

Kontakt os for mere information og for at booke tid til forundersøgelse eller behandling.

Kontakt sekretæren:

FAQ

Vi har desværre ikke aftale med det offentlige omkring operation af rødme/sved.

Efter operationen vil man være tør svarende til hænder, ansigt og til dels armhuler. Som en refleks på denne tørhed vil en del patienter opleve at svede mere på maven og lænden, men den kan også vise sig på lår og lægge. Sveden skal ud et sted.

Man kommer normalt hjem samme dag som operationen udføres.

Man skal forvente ca. 2 dages sygemelding samt have ledsager med ved hjemtransport efter operationen.

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen

Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding.

Skriv til os
Vi har en dokumenteret høj succesrate og kvalitet i behandlingerne på Klinik for Thoraxkirurgi
4,8 / 5
Ventetid
Tilfredshed med ventetid indtil første konsultation
10 / 10
Samlet tilfredshed
Måling gældende for 2023

Patientoplevelser

Ros til det personale jeg mødte hos jer

Det er nu præcis fire uger siden, at jeg gennemgik en ETS-procedure hos jer. Jeg vil meget gerne benytte lejligheden til rose det personale jeg mødte hos jer.

 

Først og fremmest min store ros til hele oplevelsen hos jer på Mølholm Privathospital. Mit forløb hos jer startede med en forundersøgelse. Jeg gik ind til mødet nervøs og fuld af spørgsmål. Jeg oplevede dog speciallægen som meget nærværende og oprigtig optaget af, om dette indgreb ville kunne hjælpe mig eller ej. Jeg gik fra mødet afklaret og med fuld tillid til, at jeg var i rigtig gode hænder hos jer.

Som aftalt snakkede jeg efter forundersøgelsen med mine nærmeste og gik et par dage og tænkte, men reelt var jeg ikke i tvivl om, at jeg ønskede at gennemføre indgrebet.

Da dagen for operationen kom kørte jeg igen nervøs, men afklaret, til Mølholm. Min nervøsitet forsvandt hurtigt, efter jeg blev modtaget af en sygeplejerske. Hun hilste på mig med fornavn og jeg fik fornemmelsen af, at jeg var ventet og blev taget godt imod, næsten som om jeg var gæst i et privat hjem. Igen fik jeg hurtigt en klar fornemmelse af, at være i gode og kompetente hænder, og det dulmede nervøsiteten meget.

Fornemmelsen af rare og kompetente fagpersoner fortsatte, da jeg først havde en samtale med narkoselægen, derefter speciallægen og helt ind på operationsstuen til de personer der lagde mig til rette her. Jeg havde på forhånd frygtet, hvordan det ville være at blive lagt i narkose og slippe kontrollen over hvad der derefter skulle ske (det var første gang jeg prøvede narkose). Men hele min oplevelse hos jer op til narkosen gjorde, at jeg var afslappet og rolig. Så alt i alt min store ros og anerkendelse for den måde i tager imod og behandler jeres patienter på, det værdsatte jeg meget meget højt.

 

Endnu en gang et stort tak for den gode og professionelle behandling til alle dem jeg mødte hos jer på Mølholm Privathospital.

Mit liv har ændret sig efter operationen

Jeg er blevet opereret for ansigtsrødme.
Jeg kan fortælle at mit liv har ændret sig efter operationen. Min angst som var stærk relateret til min ansigtsrødme er begyndt at aftage sig. I starten var jeg forståeligt nok stadig angst for at rødme. Efter flere situationer hvor jeg skulle have rødmet og har mærket at jeg ikke har rødmet, har gjort at jeg ikke længere er angst for at rødme.

Jeg kan sidde oprejst og sige direkte hvad det er jeg gerne vil sige. Det var gjort mit arbejde som afdelingsleder så meget lettere. Alle de situationer som jeg tidligere var angst for, er ikke længere noget jeg bruger stor energi på. Jeg har mere mod til at møde mennesker, og er begyndt at tro mere på mig selv da angsten ikke længere får lov til at gøre mig lille og skamfuld. Jeg føler i hvert fald at jeg vil nå meget længere med de ting jeg gerne vil nå i livet.

Bivirkningerne er der også, lige præcis som lægen har beskrevet dem. At jeg sveder mere på kroppen og får svedperler på overlæben når jeg spiser stærkt mad. Jeg går meget ude i naturen og løber meget i fritiden. Jeg sveder så meget at sveden drypper. Det samme sker når jeg bliver nervøs, f.eks. når jeg skal snakke foran mange mennesker jeg ikke kender, så bliver jeg nervøs. Nu er det ikke nervøsitet for rødme længere, men mest for hvis jeg nu ikke kunne huske hvad jeg skulle sige. Efter jeg har snakket foran mange mennesker, kan jeg mærke sveden løbe ned på min krop. Men skide være med det. Jeg omfavner min sved fordi jeg ved, den har jeg byttet med min ansigtsrødme. Nogle gange stopper jeg for et stund og takker jer i mit hoved for at have opereret det væk.

Så mange, mange tak for hjælpen!

Tak for endnu en god oplevelse

Tak for endnu en god oplevelse hos Jer ifm. min operationen mandag eftermiddag frem til udskrivning tirsdag morgen.
Alt personale var venlige og hjælpsomme og tak for opvartningen efter opvågning.

Her finder du Klinikken for Thoraxkirurgi

Konsultationer og forundersøgelser udføres i Vejle.

Operationer af en vis størrelse og operationer i fuld narkose udføres i Vejle.

Husk at tjekke dit indkaldelsesbrev for hvor du skal møde op.

 

Find kørselsvejledning her:

Vejle

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.