Sterilassistent søges til Privathospitalet Mølholm, Vejle

Vi udvider og søger endnu en sterilassistent til vores sterilcentral.

 

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer ugentligt, men vi er åbne for andre ønsker, det vigtigste er, at du har relevant erfaring. Arbejdstiden vil være dag- og aftenvagter fra mandag til fredag.

Vores operationsafsnit består af 6 operationsstuer og flere ambulatorierum, som varetager forskellige typer af operationer og undersøgelser.

 

Vi tilbyder

Privathospitalet Mølholm er i gang med at bygge et helt hospital i Vejle Nord ved E45, dette åbner med en topmoderne og helt ny sterilcentral i starten af 2025. Vi håber derfor, at du trives med udvikling og forandringer og har lyst til at blive en del af denne spændende rejse.

 

Vi er en arbejdsplads, hvor der lægges vægt på høj faglighed og et højt serviceniveau. Vi kan tilbyde et afvekslende og alsidigt job, hvor du beskæftiger dig med instrumenter indenfor mange specialer. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og tilbyder gode forhold, hvor fleksibilitet går begge veje. Sterilcentralen består aktuelt af 3 ansatte, som vil blive dine nærmeste kollegaer.

 

Primære arbejdsopgaver

 • Rengøring, pakning og sterilisering af kirurgiske instrumenter og utensilier.
 • Varetagelse af diverse ad hoc-opgaver i sterilcentralen.

Vi forventer, at du

 • Er uddannet sterilassistent, social og sundhedsassistent eller har arbejdet med sterilisation af kirurgiske instrumenter.
 • Er ansvarsbevidst, imødekommende og fleksibel.
 • Er i stand til at bevare overblikket i en travl hverdag.

Ansøgningen bedes sendt til Teamkoordinator Maria Roe Christiansen, mrc@molholm.dk.

 

Samtaler vil blive afholdt løbende.

 

Ved uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte Maria Roe Christiansen på tlf. 40 13 94 17.

Privathospitalet Mølholm søger to teamkoordinatorer til sekretariatet i Vejle.

Har du overblik, evner til at koordinere, og er du fagligt velfunderet og anerkendende? Så er det måske dig, der skal være vores nye teamkoordinator.

 

Vi søger to teamkoordinatorer til sekretariatet i Vejle på fuld tid.

Arbejdsopgaver
Som teamkoordinator har du en vigtig funktion i forhold til at støtte afdelingslederen på det operationelle og praktiske niveau uden at have direkte ledelse. Du skal i tæt samarbejde med afdelingslederen skabe rammerne for et højt fagligt niveau i dit team.

 

Som teamkoordinator har du opgaver af koordinerende karakter i forhold til teamet, blandt andet teammøder, arbejdsplaner, koordinering af daglige sygemeldinger, information samt implementering og opfølgning af forskellige opgaver og tiltag i sekretariatet og på Mølholm generelt.


Det overordnede ansvar for personaleledelse er placeret ved afdelingslederen.


Vi ser vores teamkoordinatorer som specialister i hver deres team og med dybdegående kendskab til teamets specialer, kendskab til ventetider, fakturering, udbuds- og forsikringsaftaler.


Du er tæt på driften og en del af teamet og bidrager ind i det daglige arbejde, dog tilpasset din kalender med teamkoordinator-opgaver og møder.


Du har et tæt samarbejde med sekretærer, klinikejere og speciallæger, kolleger i administrationen, øvrige teamkoordinatorer og afdelingsleder.


Som teamkoordinator refererer du direkte til afdelingslederen.


Vi søger to teamkoordinatorer til hver deres team af dygtige og engagerede lægesekretærer:

 • Team 1 består af 7 lægesekretærer med følgende specialer: Neurologi, neurokirurgi, karkirurgi, thoraxkirurgi, monofaglig smertebehandling samt røntgen/ultralyd
 • Team 2 består af 10 lægesekretærer, som arbejder med ortopædkirurgiske specialer samt MR- og CT-skanning

Vi tilbyder 
Sekretariatet på Privathospitalet Mølholm består af i alt 75 sekretærer og receptionister i både Vejle og Højbjerg, fordelt i flere teams.

 

Privathospitalet Mølholm er en dynamisk arbejdsplads, hvor medarbejderne har en stor følelse af ejerskab, og hvor alle gør deres yderste for at leve op til vores værdier om patienten i centrum, og at patienten hver eneste gang oplever høj kvalitet og service.

 

Vi har et tæt samarbejde med gode kolleger på tværs af faggrupper, hvor alle er lige vigtige for at få tingene til at gå op i en højere enhed. 


Vi har et højt serviceniveau og en travl hverdag, hvor vi vægter respekt og loyalitet overfor hinanden højt.

Der vil være mulighed for hjemmearbejde.

 

Dine kompetencer:

 • Du er uddannet lægesekretær
 • Du kan se dig selv som specialist i flere specialer med koordinering og tæt samarbejde med specialesekretærerne
 • Du kan fungere som sparringspartner vedrørende faglige spørgsmål og træffe driftsmæssige beslutninger i samarbejde med afdelingslederen
 • Du vægter det gode arbejdsmiljø og det gode samarbejde højt
 • Du er god til at formidle og skabe mening
 • Du er ansvarsbevidst og i stand til at bevare overblikket – også når tingene går rigtig stærkt
 • Du bidrager til høj faglighed i sekretariatet og har interesse i at videreudvikle nye, effektive arbejdsgange
 • Du har interesse og kompetencer indenfor digitalisering og udvikling af digitale værktøjer

I 2025 står et helt nyt og topmoderne hospital klar i Vejle Nord til os, og rejsen mod dette er allerede i fuld gang. Det vil derfor være en absolut fordel, at du trives med udvikling og forandringer og har lyst til at komme med på denne rejse.

 

Yderligere information om stillingerne kan fås ved henvendelse til afdelingsleder Betina Møller Clausen, telefonnr. 2911 8512 eller mail: bmc@molholm.dk

 

Du kan også finde yderligere information om Privathospitalet Mølholm på vores hjemmeside: www.molholm.dk

 

Ansøgningsfrist: Søndag den 21. april 2024.
Din ansøgning bedes sendt pr. mail til afdelingsleder Betina Møller Clausen.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Privathospitalet Mølholm søger sygeplejerske til opvågning på sengeafdelingen i Vejle

Trives du med udfordringer, mange specialer og korte patientforløb af høj kvalitet, kunne et job som sygeplejerske på Privathospitalet Mølholm, måske være noget for dig.

 

Vi søger en sygeplejerske, gerne på fuld tid, til sengeafdelingen i Vejle til vores opvågnings- / sengeafdeling til primært dag- og aftenvagter.

Om dig

Da du skal navigere i mange specialer, og dermed kunne arbejde og handle selvstændigt, er det nødvendigt, at du er en erfaren og rutineret sygeplejerske. Det vil være en fordel, hvis du er intensiv- eller anæstesiuddannet eller har erfaring med akutsygepleje eller opvågning.

 

Du er:

 • Fleksibel
 • Ansvarsbevidst
 • God til at kommunikere
 • God til at skabe patientkontakt

Vores mål er at alle vores patienter oplever et godt og sammenhængende patientforløb af høj kvalitet.

 

Vi tilbyder

Vi kan til gengæld tilbyde dig et afvekslende job med engagerede kollegaer i en spændende virksomhed. Vi lægger vægt på højt serviceniveau og et godt tværfagligt samarbejde. Vi har et godt arbejdsmiljø og vi er gode til at hjælpe hinanden. Vi tilbyder gode forhold og har øje for at fleksibilitet går begge veje.

 

Vi er 22 sygeplejersker ansat i opvågningen / sengeafdelingen. Vi har åbent fra mandag morgen til lørdag middag. Sengeafdelingen holder lukket i helligdagene. Vi arbejder fleksibelt og med skiftende arbejdstider ud fra et 8 ugers rul.

 

Byggeriet af vores nye hospital i Vejle Nord er påbegyndt. I 2025 flytter vi i nye, større og topmoderne rammer og rejsen mod dette er påbegyndt. Det vil derfor være en fordel, hvis du trives med udvikling og forandringer, og har lyst til at være med på denne rejse.

 

Bemærk kort ansøgningsfrist

Ansøgningsfristen er den 21. april 2024, samtaler forventes afholdt løbende.

 

Hvis du har lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Lisbeth Nørbo Nonbøl Poulsen på 76 42 94 74 / 28 30 87 55. Ansøgningen sendes på mail lnn@molholm.dk
Læs mere på www.molholm.dk

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Mølholm som arbejdsplads

Privathospitalet Mølholm har en sund, positiv og ligeværdig arbejdskultur, der er fyldt med liv, glæde og professionalisme.

 

Se mere