Patientinformation
Nedsat produktion af mandligt kønshormon
Denne behandling tilbydes i: Vejle, Aarhus (Højbjerg)

Nedsat produktion af mandligt kønshormon

Unormal mangel på energi, muskelkraft og træthed kan skyldes nedsat testosteronproduktion fra testiklerne. Årsagen hertil er ofte ukendt men kan i nogle tilfælde skyldes en infektion eller cancersygdom. Korrekt diagnose baseres på symptomer, fysisk undersøgelse af testiklerne og blodprøver. Tilstanden behandles med tilskud af testosteron enten i form af en indsprøjtning ca. hver 3 måned eller med en gel som dagligt påsmøres huden.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information.

 

Med venlig hilsen

PRIVATHOSPITALET MØLHOLM

Endokrinologisk speciale


 

MANGEL PÅ TESTOSTERON

Hvis man mangler testosteron, skyldes det, at testiklerne ikke længere kan producere tilstrækkelige mængder testosteron. Årsagen kan være en sygdom i testiklerne eller en sygdom i hypofysen, som regulerer produktionen af testosteron.

Symptomerne kommer ofte snigende henad vejen. Mange vil opleve en nedsat sexlyst, og nedsat evne til at få normal erektion og gennemføre et normalt samleje. Man vil også kunne miste muskelmasse og styrke. I stedet begynder man at få mere fedt på kroppen.

Behandlingen foregår ved, at man tilfører kroppen testosteron, og succesraten er tæt på 100%. Hør vores endokrinolog Søren Nielsen uddybe mangel på testosteron i videoen.

Version nr. 103 . Dato 11. jun 2020

Til top