Patientinformation
EmSculpt Bodysculpting
Denne behandling tilbydes i: Vejle

EmSculpt Bodysculpting

Lidt information om EmSculpt

Vi kan som de første i Danmark tilbyde bodysculpting med EmSculpt.  EmSculpt bruger HIFEM (High-Intensity Focused Electromagnetic) teknologi til at opbygge muskler og reducere fedt på mave og baller.

 

 

EmSculpt sender impulser ind i muskulaturen, der får musklerne til at trække sig sammen - langt mere end man kan gøre selv. Sammentrækningerne stimulerer muskelvækst og reduktion af fedtvæv i området.

 

 

Her kan du se en video, der beskriver hvordan behandlingen virker: https://youtu.be/ClvsQ_evd3c

 

Før behandling

Du skal møde til en forundersøgelse ved en af vores specialsygeplejersker.  Sygeplejersken vil her, i samarbejde med en af vores hudlæger, vurdere om du er kandidat til behandling. Forundersøgelsen er gratis. Behandlingen er bedst til forholdsvis slanke mennesker med problemområder og problemer med at opnå den perfekte muskelfylde. Behandlingen erstatter ikke korrekt kost og fysisk træning, men er et godt supplement hertil. Vi anbefaler at du har træningstøj på i forbindelse med behandlingen.

 

Hvem kan ikke behandles

Gravide, mennesker der har epilepsi eller har metalimplantater i kroppen. 

Før behandlingen skal du fjerne smykker og andre metalgenstande på din krop. 

 

Behandling af maven

Afhængig af din størrelse anbringer vi 1-2 håndstykker på din mave. Vi starter med lav energi og øger langsomt over få minutter energien til det punkt, hvor du har maksimal effekt men ikke føler smerte. For nogle er det 20 % og for andre sågar 100 %, jo slankere du er, jo lavere energi skal der typisk bruges. De fleste oplever, at de tåler højere og højere energiniveau i løbet af de fire behandlinger, der udgør en behandlingsserie, dette er et udtryk for at mavemusklerne bliver stærkere.

Uanset energimængden gennemgår dine mavemuskler ved hver behandling 20.000 supramaksimale sammentrækninger (altså så kraftige sammentrækninger at du ikke vil være i stand til at lave dem på egen hånd). Herved øges forbrændingen, og der sker en hurtigere og mere effektiv nedbrydning af fedtvæv. Samtidig vokser musklen og bliver stærkere  og udvikler flere muskelfibre  i maveregionen.

 

 

Vi anbefaler som minimum en behandlingsserie på 2 behandlinger om ugen i 2 uger.

 

Balleløft

Som et led i den naturlige aldring begynder bagdelen at hænge og miste muskelvolumen. Med EmSculpt kan muskulaturen øges og derved give en rundere form og et løft af bagdelen. Teknologien er som beskrevet ovenfor. Der bruges to håndtag på alle. Som for maven er sammentrækningerne meget kraftigere end det er muligt at opnå ved traditionelle balleworkouts. Det resulterer i mere muskuløse baller og reducerer samtidig fedtpolsteret.

Vi anbringer 2 håndstykker på dine baller. Vi starter med lav energi og øger langsomt over de næste få minutter energien til det punkt hvor du har maksimal effekt men ikke føler ubehag. For nogen er det 20 % og for andre sågar 100 %, jo slankere du er, jo lavere energi skal der typisk bruges. De fleste oplever at de tåler højere og højere energiniveau i løbet af de fire behandlinger, der udgør en behandlingsserie, dette er et udtryk for at musklerne bliver stærkere.

Vi anbefaler som minimum en behandlingsserie på 2 behandlinger om ugen i 2 uger.

 

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil det føles som om du har lavet en god træning og næste dag vil dine muskler kunne føles ømme eller stramme som efter workout.

Vi anbefaler vedligeholdelsesbehandling mindst 1 gang årligt.

 

For mere info

 

Pris

Se prisliste: https://www.molholm.dk/specialer/hudsygdomme/priser

 

Med venlig hilsen
PRIVATHOSPITALET MØLHOLM

HudCenter Mølholm

Version nr. 110 . Dato 26. sep 2023

Gode råd om daglig hudpleje

Brug altid solcreme. Det er næsten det bedste råd man vil få fra en hudlæge.

Kampagner, tilbud og glimt fra vores dagligdag findes på vores INSTAGRAM PROFIL  

Du skal ikke leve med din akne, det kan behandles effektivt. Få livskvaliteten tilbage.

LÆS MERE

 

Velkommen til HudCenter Mølholm, Vejle - vi har lokaler i denne smukke gamle bygning på Brummersvej 10. Vi glæder os til at se jer 🍀🌸


Til top