Allévia Tværfagligt Smertecenter er et privat smertecenter med regionsfunktion bestående af speciallæger, sygeplejersker, fysioterapeuter, psykologer og en socialrådgiver, der arbejder sammen for at forbedre hverdagen for mennesker med kroniske smerter.

 

Vi tilbyder smertebehandling til mennesker med kroniske smerter som f.eks. nervesmerter, gigtsmerter og smerter i bevægeapparatet, organsmerter og rygsmerter.

Lær at lindre dine smerter - målet er bedre livskvalitet.

 

Hos os er der ingen ventetid

Allévia er omfattet af det frie udvidede sygehusvalg, så hvis du skal vente mere end 4 uger på behandling fra det offentlige, kan du i stedet vælge at blive henvist til os.

 

Du finder os i både Vejle og Aarhus/Højbjerg.


 


KOM TIL ET ANDERLEDES OG INSPIRERENDE FOREDRAG OM LIVET MED KRONISKE SMERTER!

Hvis du er patient eller pårørende, har du nu mulighed for at komme til et inspirerende foredrag med Christine fra Men du ser jo ikke syg ud? den 4. februar 2020 kl. 18-20 på Godsbanen i Aarhus.

 

Vi på Allévia har reserveret 50 billetter, så hvis du er interesseret i en billet, kan du sende en mail til lvh@molholm.dk. Billetterne bliver uddelt efter først-til-mølle-princippet. Du ved, at du har fået en billet, når du modtager en mail med bekræftelse herpå.

Sidste chance for at få fat i en billet er den 28. januar 2020.

 

Vi håber, at mange vil benytte sig af tilbuddet! Vi kan varmt anbefale Christine, som vi tidligere har haft ude på Allévia og holde foredrag af flere omgange.

 

Du kan læse mere om foredraget her:

https://www.tikko.dk/ev…/livet-blev-ikke-som-forventet-3892/


 


Nyttige links

 

                     


 

 

Find os på Facebook

Det usynlige handicap

Se film og find gode råd og vejledninger om lidelsen whiplash / piskesmæld.

Smertesygeplejerske Lotte Vagn-Hansen er medvirkende.

Whiplashguiden.dk

Til top