Urinvejssygdomme

Urologisk klinik tilbyder undersøgelse og behandling på ekspertniveau af stort set alle former for urologiske sygdomme.

Vi tilbyder forundersøgelse og operation i både Vejle, Aarhus og København og kan stort set altid finde en tid til undersøgelse indenfor ganske få dage.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus København
Kontakt sekretæren:

For kort forhudsstreng

I en del tilfælde kan man have problemer med at strengen på undersiden af penis er for kort og stram, og eventuelt har været gået i stykker. Dette kan ske i forbindelse med sexuel aktivitet og det kan give anledning til en del blødning.


Hvis man har for kort forhudsstreng kan denne forlænges ved en lille operation, der foregår i lokal bedøvelse. Hvis man er under 16–17 år kan det være nødvendigt at få det foretaget i fuld bedøvelse.

 

Operationen

Lokalbedøvelsen lægges lige under strengen, og det stik man får gør kortvarigt ondt. Herefter kan strengen skæres over og forlænges, og ofte anvender man lidt tråd til at sy den sammen med igen.
Herved opnår strengen en passende længde, så der ikke længere er stramning, når forhuden trækkes tilbage. Du må forlade hospitalet umiddelbart efter operationen er overstået, og der er ingen restriktioner i forhold til at føre bil.

 

Efter operationen

Der kan forbigående være smerter og ubehag i området og du kan med fordel tage almindelig smertestillende tabletter efter behov.
Der kan også forbigående komme en smule blødning og misfarvning og hævelse i området, men infektion er uhyre sjældent.
Du må tage brusebad fra to dage efter operationen. Det er vigtigt at holde strengen elastisk og lang. Det sikrer du ved et par gange hver dag at føre forhuden helt tilbage og helt frem over penishovedet.

Patientinformation
Version nr.: 100
Dato: 21. februar 2023
Denne behandling tilbydes i: Vejle, Aarhus (Højbjerg)

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.