En MR-scanning er den bedste og mest præcise metode til at påvise sygdomme i kroppen

MR står for magnetisk resonans og er en undersøgelsesmetode, hvor der anvendes et meget kraftigt magnetfelt og radiobølger. Magnetfeltet og radiobølgerne er fuldstændige uskadelige for kroppen, hvorfor MR-scanningen er uden bivirkninger. 

 

Hvordan virker en MR-scanner?

Magnetisk resonans gør det muligt at optage billeder af kroppen i alle planer, således at der kan opnås et tre-dimensionalt billede af det område, som undersøges. Radiografen sørger for, at MR-scannings billederne bliver optimale ved at indstille forskellige parametre i forhold til det område, som undersøges, f.eks. magnetfeltets vinkel. Hele kroppen kan undersøges men kun en region ad gangen f.eks. hjernen, nakken, ryggen, et led, leveren eller andre organer. 

 

MR-klinikken på Privathospitalet Mølholm består af meget erfarne radiografer og radiologer - der tilbyder MR-scanninger UDEN ventetid.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.


MR-Klinikken tilbyder

 

Helkropsscanning

- et øjebliksbillede af din tilstand

En MR-scanning er en utrolig god undersøgelse uden bivirkninger, som kan opdage cancer/kræft i tidlige stadier. Hvis sygdommen opdages i tide, er der langt bedre muligheder for behandling og helbredelse.

 

LÆS MERE  

 


Til top