Hjertesygdomme

Har du mistanke om, at du har problemer med dit hjerte, eller har du allerede fået det bekræftet og skal have det behandlet? Vi kan undersøge og behandle dig, uanset om det drejer sig om hjerterytmeforstyrrelser, smerter i brystet, hjertesvigt eller du oplever at være unaturlig forpustet eller træt. Vi er førende i Skandinavien i at behandle hjerterytmeforstyrrelser med ablation. Vores erfarne hjertelæger undersøger og behandler dig og dit hjerte - uden ventetid.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus
Kontakt sekretæren:

Holtermonitorering, Event-EKG eller R-test

Langtidsregistrering af hjerterytme - kaldes også Holtermonitorering, Event-EKG eller R-test

 

Med denne patientinformation vil vi byde dig velkommen til Privathospitalet Mølholm, HjerteCenter og informere dig om den undersøgelse, du skal have foretaget.

 

Langtidsregistrering

Holtermonitorering er en registrering af hjerterytmen over en periode på 1-14 døgn.

Holtermonitorering bruges til at se, om der er forstyrrelser i hjerterytmen. For at kunne identificere de unormale forhold og sammenholde dem med eventuelle symptomer på en hjertesygdom, er det nødvendigt, at man observerer hjerterytmen i en periode. Derfor foretages Holtermonitorering over nogle døgn, mens man foretager sig normale dagligdags aktiviteter.

 

Selve undersøgelsen  

Der påsættes en lille optager på øverst på brystkassen, som registrerer din hjerterytme over 1-14 døgn. På hospitalet vil en sygeplejerske sætte apparatet på dig og informere om brugen af det. Når apparatet er sat på, kan du tage hjem - og kan gøre alle de ting, du plejer.

Som en del af undersøgelsen skal du registrere de symptomer, der opstår i overvågningsperioden. Når overvågningsperioden er slut, afmonterer du selv apparatet og sender det i den returkuvert, du har fået med hjem.

 

Vi aflæser resultatet af undersøgelsen og du vil derefter modtage en konklusion fra hjertelægen.

Undersøgelsen kræver ingen forberedelse og er uden smerter og gene. Der kan dog opstå lokal irritation af huden hvor plastret sidder.

Patientinformation
Version nr.: 110
Dato: 09. marts 2021
Denne behandling tilbydes i: Vejle, Aarhus (Højbjerg)

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.