Kosmetisk Hudbehandling

På HudCenter Mølholm / Kosmetisk Hudbehandling varetages konsultation og behandling under et meget tæt samarbejde mellem dermatologiske speciallæger og specialsygeplejersker, der er uddannet på højeste faglige niveau. Såvel læger som sygeplejersker underviser og deltager løbende ved internationale kongresser og konferencer og laver forskning inden for laser- og kosmetisk behandling.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus
Kontakt sekretæren:

Solskader og antioxidanter

Studier har vist at antioxidanter, der er anvendt før solcreme, giver et ekstra lag beskyttelse imod solskader, idet antioxidanter beskytter mod oxidation af molekyler.

Der forekommer 5 typer af antioxidanter naturligt i vores krop, som beskytter mod celleskader: glutathion, ubiquinon (Q10), ascorbinsyre (vitamin C), alfa tokoferol (vitamin E) og alfa lipoinsyre.


Ud af de 5 antioxidanter vi har i kroppen, er det kun vitamin C og E der har videnskabeligt påvist effekt på vores hud.

Ved at kombinere og stabilisere disse to antioxidanter med to andre antioxidanter (phloretin og ferulinsyre), kan effekten på huden optimeres yderligere.

Antioxidanter beskytter huden mod skader, som kommer fra frie radikaler (negativt ladede iltatomer).
Frie radikaler dannes især, når huden udsættes for negative faktorer som UV-stråling, infrarød stråling og livsstilsfaktorer som alkohol og rygning, men også af stress, forurening og sygdomme. De frie radikaler angriber iltatomer for at blive neutralt ladet.

 

Huden har under normale omstændigheder forsvarsmekanismer, der beskytter mod dette, men hvis huden udsættes for de negative faktorer, kan forsvarsmekanismen ikke følge med, og de frie radikaler begynder at ødelægge huden.

 

Over tid kan skader fra frie radikaler fremprovokere og fremskynde hudaldring i form af linjer og rynker, slaphed og misfarvninger i huden.

Solcreme er første prioritet for at beskytte huden mod UVA- og UVB-stråler, men solfiltre beskytter kun huden mod op til 55 % af de frie radikaler. I dette tilfælde kan lokale antioxidanter arbejde og neutralisere frie radikaler og derved forebygge yderligere skader.

Derfor bør både antioxidanter og solcreme være en del af din daglige hudplejerutine for at opnå en fuld beskyttelse fra det omgivende miljø.

 

HudCenter Mølholm er forhandlere af SkinCeuticals forskellige antioxidantprodukter (C E Ferulic-, Phloretin C F-, Silymarin C F- serum) produkterne er tilpasset forskellige hudtyper, normal, tør/ sensitiv eller kombineret/fedtet hud.

 

Når antioxidanterne påføres under solcremen min. 30 minutter før du går udenfor, minimerer du risikoen for at blive forbrændt/rød og du får mindre inflammation i huden.

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.