Kosmetisk Hudbehandling

På HudCenter Mølholm / Kosmetisk Hudbehandling varetages konsultation og behandling under et meget tæt samarbejde mellem dermatologiske speciallæger og specialsygeplejersker, der er uddannet på højeste faglige niveau. Såvel læger som sygeplejersker underviser og deltager løbende ved internationale kongresser og konferencer og laver forskning inden for laser- og kosmetisk behandling.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus
Kontakt sekretæren:

Europæisk topklasse for huden på Brummersvej i Vejle

Når det kommer til hudsygdomme og kosmetiske problemer, tilhører behandlingen på HudCenter Mølholm, som er en del af Privathospitalet Mølholm, den absolutte elite.

 

HudCenter Mølholm er i forvejen kendt som en særdeles kompetent aktør i behandlingen af klassiske hudsygdomme, men klinikken kan så meget andet og mere end det.

 

Tre af landets mest erfarne hudlæger står, sammen med fire højtuddannede specialsygeplejersker, klar til på et meget højt, fagligt grundlag, at hjælpe dig med såvel hudsygdomme som kosmetiske behandlinger.

 

Vi er et af Europas største og ældste lasercentre. Som et af de første centre i Danmark behandler vi med PicoWay picosekund laser, som vi blandt andet bruger til at fjerne tatoveringer med. Med PicoWay laseren skal der færre behandlinger til end med traditionelle lasere, ligesom man, som en meget vigtig parameter, undgår efterfølgende ardannelse. Dette udtaler klinikchef, speciallæge i hudsygdomme, Flemming Andersen, som står i spidsen for klinikken, der ydermere uddanner Danmarks bedste læger og sygeplejersker i kosmetisk behandling.

 

PicoWaybehandlingen bruges ligeledes til hudforyngelse, reduktion af ar samt fjernelse af pigmentskjolder, og sammen med filler- og botulinumtoksinbehandling (injektion), gør det HudCenter Mølholm til absolut førende på sit felt.

Læs mere om behandlingen her

 

Forstadier til hudkræft fylder desværre mere og mere i hverdagen for mange mennesker. HudCenter Mølholm
tilbyder i denne forbindelse en hurtig tid til undersøgelse efterfulgt af effektiv behandling med fotodynamisk terapi.

Læs mere om behandlingen her

 

Viften af behandlingsformer er bred, og de hviler alle på en bund af ekspertise samt det nyeste og mest effektive udstyr i verden.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

 

Klinikchef Flemming Andersen og specialsygeplejerske Else Marie Lissau, er en del af det dygtige team du vil møde på HudCenter Mølholm.

 

Annonce InVejle 2019

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.