Mølholm som arbejdsplads

Privathospitalet Mølholm har en sund, positiv og ligeværdig arbejdskultur, der er fyldt med liv, glæde og professionalisme.

Privathospitalet Mølholm er beliggende både i Vejle, Aarhus og København og har eksisteret i 25 år. Hospitalet består af en bred vifte af specialer, herunder både medicinske og kirurgiske. Vores mål er at give patienterne den bedst mulige undersøgelse og behandling i et trygt forløb på et højt fagligt niveau.

 

Vi er kendte for at være lyttende, engagerede og tænke hele vejen rundt om patienten for at skabe den bedste behandling. Det betyder også, at vi kommunikerer og taler meget med hinanden for at skabe de bedste resultater. Vi har et stærkt sundhedsfællesskab, hvor den enkelte tager ansvar.

 

De gode og positive bånd mellem vores kollegaer er med til at skabe en atmosfære af styrke og støtte, som kommer vores patienter til gode. Vi er helt klar over, at det er disse bånd, der får os til at stå sammen hver dag og yde vores bedste.

 

Samtidig er vores medarbejdere mere end blot dedikerede specialister og fagfolk. Det er mennesker med et rigt liv uden for vores mure, med familier og venner, der er uundværlige for deres udvikling, trivsel og glæde.

 

Det er vigtigt for os, at vi skaber balance og rum til hele livet – både på det professionelle og det personlige plan. Sådan får vi de bedste medarbejdere, som hver dag kan stræbe efter vores fælles vision om at være Nordeuropas bedste privathospital. 

 

Se ledige stillinger