Patienttilfredshed

På Privathospitalet Mølholm har vi høje ambitioner for vores kvalitet og patienttilfredshed. Derfor er din tilbagemelding vigtig for os.

Egne tilfredshedsundersøgelser

Efter hvert besøg hos os, modtager du en tilfredshedsundersøgelse. Den tager få minutter at besvare, men har stor værdi for os. Her kan vi se, hvor vi gør det godt, og hvor vi kan blive endnu bedre.

 

Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP)

Hvert år gennemføres den Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser på vegne af de fem regioner i Danmark. Den omfatter alle offentlige patienter uanset om de har fået behandling på et offentligt sygehus eller patienter, der har fået behandling på et privathospital gennem udvidet frit sygehusvalg.

 

Se rapporten for 2023

Vi udvikler os hele tiden for at sikre behandlinger på absolut højeste niveau

 

Vores høje kvalitet dokumenteres i kliniske kvalitetsdatabaser (RKKP).

Læs mere
4,8 / 5
Ventetid
Tilfredshed med ventetid indtil første konsultation
9,5 / 10
Samlet tilfredshed
Måling gældende for 2023

Feedback fra vores patienter

Nedenfor kan du læse et udpluk af tilbagemeldinger, som vi har modtaget fra patienter og besøgende.

Venlig, forstående og involverende hudlæge

Jeg var i fredags til undersøgelse ved en af jeres hudlæger. Jeg er, må jeg erkende, en stor og stærk mand, som dog nemt kan blive urolig og pivet, hvis der pludselig kommer noget uventet på tværs som omhandler mine børn eller mit helbred.

 

Jeg var ved læge med nogle modermærker, som han ikke helt kunne frikende og gav mig en henvisning til hudlæge.

16 ugers ventetid og jeg begyndte at pive lidt, men med hjælp fra sundhedsforsikring og jer, fik jeg en tid til undersøgelse hos jer, 4 dage efter min kontakt til min forsikring.

Ikke nok med det, så blev jeg mødt og behandlet af en meget venlig, forstående og involverende hudlæge, som virkelig elsker sit erhverv og formåede at få fjernet alt tvivl og uro.

 

Jeg gik så lettet og taknemmelig derfra, at jeg rockede i bilen hele vejen tilbage til Esbjerg.

TAK

Top professionel og kompetent behandling

Er ovenud tilfreds med min behandling. Har fået lavet ablation, og der var intet der var overladt til tilfældigheder. Kom til nærmest med det samme, og kunne komme hjem igen samme dag. Var i forvejen pænt nervøs forud for behandlingen, men en sygeplejerske formåede med sin faglighed og kompetence at fange mig, der hvor jeg finder ro og tryghed. Hun anvendte humor og med sit glimt i øjet blev jeg overdraget til en lige så kompetent læge. Han talte mig igennem behandlingen og jeg var fuldstændig tryg ved ablationen. Tusind tak for jer.

 


Kan klart anbefales

Har været på Mølholm 3 gange inden for den sidste måned og det har været en rigtig god oplevelse. Sidste gang var jeg til en koloskopi og det forløb på bedste vis lægen var bare fantastisk til at forklare alt både før og efter undersøgelsen.

Så jeg kommer gerne igen hvis jeg skulle få brug for det.

 


Klar og præcis information og kommunikation

Dejligt og roligt miljø: Såvel læger som sygeplejerske m.fl. var fagligt kompetente og særdeles omsorgsfulde. Som patient oplevede jeg at være i centrum.

Kirurgen kontaktede mig efter hjemsendelse for at følge op på min situation.

Hele forløbet har været til ug med kryds og slange.

Fantastisk medmenneskelig og professionel behandling

Jeg er blevet behandlet på Mølholm Hospital to gange.

Her har jeg fået en fantastisk medmenneskelig og professionel behandling på Urologisk Klinik.

På Mølholm stod alle "på pinde" for mig, nat og dag.

En uge efter var jeg der igen. Også topkarakter til HudCenter Mølholm , som hurtigt og effektivt løste min opgave, og gav os en super forklaring, illustreret med fotos.

Alt blev gjort for at jeg ikke mere skulle spekulere på et modermærke.

 

Jeg har aldrig oplevet et hospital, som var bedre. Jeg tror ikke, at det fås.

 

 anmeldelse fra Google

Jeg har ingen gener overhovedet

Jeg var gennem en operation for grå stær i begge øjne hos jer på Mølholm for et par uger siden. Jeg kan på opfordring nu melde tilbage, at alt pt. går som det skal. Jeg har ingen gener overhovedet, og jeg kan bestemt mærke en positiv forskel med et langt mere klar syn end tidligere.
Jeg følger lige nu anvisningerne med hensyn til øjendråber, og om nogle uger går jeg til min optiker for at få nye briller.

Tak for en meget professionel indsats. Den er jeg taknemlig for.

Med ønsket om en god dag.

Sublimt resultat

Jeg har nu været 2 operationer igennem hos Mølholm i Vejle. Begge gange sendt der til fra OUH grundet ventetider. Jeg er ovenud tilfreds! Jeg har fået lavet både udvidet brystløft og mave operation omvendt T. Jeg har igennem begge forløb kun mødt yderst kompetente og rare medarbejdere, lige fra henvisning til efterkontroller.

 

Mit resultat er så flot og jeg kunne ikke være lykkeligere! Sjældent har jeg set så flot plastik kirurgisk arbejde. Hvis de kunne fik de en ekstra stjerne!

 


Et tilfredsstillende og naturligt resultat

Jeg havde længe gået og været ked af et hump på min næse, så efter længere tids overvejelser tog jeg kontakt til Privathospitalet Mølholm. Jeg blev taget rigtig godt imod lige fra starten af, hvor jeg hurtig kunne få en tid til konsultation. Jeg blev både konsuleret og opereret af jeres speciallæge, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger videre. Min kosmetiske næseoperation gik over alle forventninger, og jeg står nu med et tilfredsstillende og naturligt resultat, som har gjort mig rigtig glad.

Stor tak og ros til alle på Mølholm i Højbjerg.

Fantastisk oplevelse intet mindre

Fantastisk oplevelse.
Både forundersøgelse og operation gik bedre end forventet.
Gynækologen var både empatisk og en utrolig kirurg. Har fået små fine indsnit og fine syninger. Har haft det så fint efter operationen.
På stuen før og efter operation blev jeg fulgt af den sødeste og dygtigste sygeplejerske. Hun førte mig trygt igennem frem til udskrivelse.
Som gynækologen sagde ved udskrivelsen så er det en hold indsats så ros til hele holdet.
Vil anbefale Mølholm til alle jeg møder.

 


Hele oppholdet gjennomsyres av kvalitet og profesjonalitet

Hei, sitter i skrivende stund på toget mellom Vejle og Kastrup flyplass etter å ha gjennomgått en ablasjon på Mølholm i går.

Hele oppholdet gjennomsyres av kvalitet og profesjonalitet, heldigvis uten at jeg har noen tidligere erfaring med andre steder.

Behandlingen gjennomført helt smertefritt, og formen nå er fin, og jeg håper det fortsetter slik.

Et spenningsmoment har vært coronasituasjonen og de restriksjoner denne gir, men foreløpig har også dette gått bra. Krever litt planlegging.

Jeg har gået 163 km/318 etager uden smerter

Tusind tak for konsultationen først på året og de gode beskrivelser I gav af hvordan et indlæg skulle hjælpe mig. De gjorde det muligt for mig at lave midlertidige indlæg til mine vandresko og sneakers. Dem i kombination med et lille stykke af et gel indlæg klæbet under foden med vabelplastre har gjort det muligt for mig at deltage i alle vandreture på vores 3 ugers ferie i New Zealand. Vi har haft en fantastisk tur og jeg har gået 163 km/318 etager uden smerter. Efter nogle dage glemte jeg skaden og tog mig i at lande på foden efter et højt trin - uden at få ondt.
Jeg har i dag været i Lundeborg for at få lavet et rigtigt indlæg ud fra din beskrivelse. Jeg glæder mig til at genoptage mine løbeture.
Tusind tak for jeres hjælp. I har gjort en kæmpe forskel.

Tak for den hjælp du gav vores datter

Jeres speciallæge har været i vores tanker mange gange de sidste mange år. Vi vil endnu en gang sige dig tak for den hjælp du gav vores dengang 3 årige datter. Helt tilbage i 1996.

 

Vores datter skulle have fjernet sine mandler på Silkeborg Sygehus, det gik ikke så godt. Men den dag i dag er vi dig stadigvæk taknemlig for at du ville se hende, og at hun blev indlagt på Aarhus Kommune hospital.

Det har reddet hendes liv. Det var nogle barske dage hvor hun blev lagt i respirator af 2 gange.

I dag er hun voksen og er blevet færdig med sin uddannelse.

 

Endnu engang tusind tak fordi du handlede dengang.

Jeg er taknemmelig for en god behandling

Fantastisk sted. 5 stjerner! Privathospital Mølholm får mine varmeste anbefalinger. Jeg havde fornøjelsen af en neurolog som var yderst imødekommende, super hjertevarm og helt igennem professionel. Jeg er taknemmelig for en god behandling og kan varmt anbefale andre at benytte Mølholm.

Jeg har fået løst mine søvnproblemer

Jeg blev henvist gennem mit forsikringsselskab på grund af søvnproblemer, herunder mistanke om søvnapnø. Jeg fik hurtigt respons fra Mølholm og en tid hos en speciallæge, som kompetent har hjulpet mig af med næsepolypper, har opereret min næseskillevæg og har givet mig tilbagemelding på min måling af søvnapnø.

Hele vejen igennem har jeg oplevet anerkendelse og god information og kommunikation om min situation og hvad der skulle ske. Alt sammen medvirkende til, at jeg har følt mig tryg i det hele.

Jeg er blevet mødt som en samarbejdspartner om det, vi blev enige om at skulle opnå og ikke specielt som patient.

Det øvrige personale har til fulde levet op til at give mig en god oplevelse. Jeg har fået løst mine søvnproblemer og kan nu trække vejret frit og sover godt.

Det er jeg MEGET taknemmelig for og jeg vil til hver en tid igen vælge Mølholm.

I gør det godt

Jeg takker alle på Mølholm for behageligt ophold ifm. min knæoperation. Det gælder alle ved modtagelse, operation og efterfølgende pleje i dag- og især i nattimerne. Jeg har også kun ros til service, forplejning og fys. under hele opholdet. Det har både været professionelt, men også på det personlige plan været yderst behageligt. Selvom operationen var forbundet med smerter har i efterfølgende været gode til at medicinere disse næsten helt væk.

Hilsen bedes givet videre.

I gør det godt.

Har du også haft en oplevelse som du gerne vil dele?

Skriv dit navn og e-mail i formularen herunder, og vi vender tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vidste du, at vi har 32 specialer og tilbyder undersøgelser og behandlinger tre steder i Danmark?

Klik på et bynavn og se hvilke specialer du finder i de enkelte afdelinger.

Se mere om afdelingerne