Hvordan var din oplevelse som patient?

Det er vores mål, at du er tilfreds og tryg ved din behandling, og vi gør vores bedste for at nå dette mål. Derfor vil du efter hvert besøg modtage en kort tilfredshedsundersøgelse, som vi håber, at du vil bruge 2 minutter på at svare på.

 

Har du en oplevelse, som du gerne vil dele med os, eller oplever du, at vi ikke lever op til dine forventninger, så vil vi være taknemmelige, hvis du vil give os en tilbagemelding.

 

Skriv til os på: info@molholm.dk
Du er også velkommen til at ringe til os på: 87 20 30 40

Landsdækkende Undersøgelse af Patientoplevelser (LUP)

Landets fem regioner inddrager patienters oplevelser og erfaringer i arbejdet med udvikling og forbedring af sundhedsvæsenets ydelser. Undersøgelsen omfatter kun patienter, der er omvisiteret fra offentlige hospitaler. Patienterne udtrækkes til at modtage et spørgeskema om patientoplevelsen. 

 

Her kan du se resultaterne for patienter, der er omvisiteret til Privathospitalet Mølholm:
Se rapporten for 2023

Feedback fra vores patienter

Nedenfor kan du læse et udpluk af tilbagemeldinger, som vi har modtaget fra patienter og besøgende.

Mødt og behandlet af en meget venlig, forstående og involverende hudlæge

Hej hos jer,

Jeg var i fredags til undersøgelse ved hudlæge Peter Bjerring. Jeg er, må jeg erkende, en stor og stærk mand, som dog nemt kan blive urolig og pivet, hvis der pludselig kommer noget uventet på tværs som omhandler mine børn eller mit helbred.

Jeg var ved læge med nogle modermærker, som han ikke helt kunne frikende og gav mig en henvisning til hudlæge.

16 ugers ventetid og jeg begyndte at pive lidt, men med hjælp fra sundhedsforsikring og jer, fik jeg en tid til undersøgelse hos jer, 4 dage efter min kontakt til Gjensidige Forsikring.

Ikke nok med det, så blev jeg mødt og behandlet af en meget venlig, forstående og involverende hudlæge, Peter Bjerring, som virkelig elsker sit erhverv og formåede at få fjernet alt tvivl og uro.

Jeg gik så lettet og taknemmelig derfra, at jeg rockede i bilen hele vejen tilbage til Esbjerg.

TAK

Top professionel og kompetent behandling

Er ovenud tilfreds med min behandling. Har fået lavet ablation, og der var intet der var overladt til tilfældigheder. Kom til nærmest med det samme, og kunne komme hjem igen samme dag. Var i forvejen pænt nervøs forud for behandlingen, men sygeplejerske Hanne Kirkegaard formåede med sin faglighed og kompetence at fange mig, der hvor jeg finder ro og tryghed. Hun anvendte humor og med sit glimt i øjet blev jeg overdraget til en lige så kompetent læge Peter Steen Hansen. Peter talte mig igennem behandlingen og jeg var fuldstændig tryg ved ablationen. Tusind tak for jer, især Hanne og Peter.

 


Kan klart anbefales

Har været på Mølholm 3 gange inden for den sidste måned og det har været en rigtig god oplevelse. Sidste gang var jeg til en koloskopi og det forløb på bedste vis lægen var bare fantastisk til at forklare alt både før og efter undersøgelsen.

Så jeg kommer gerne igen hvis jeg skulle få brug for det.

 


Klar og præcis information og kommunikation

Dejligt og roligt miljø: Såvel læger som sygeplejerske m.fl. var fagligt kompetente og særdeles omsorgsfulde. Som patient oplevede jeg at være i centrum.

Kirurgen kontaktede mig efter hjemsendelse for at følge op på min situation.

Hele forløbet har været til ug med kryds og slange.

Fantastisk medmenneskelig og professionel behandling

Jeg er blevet behandlet på Mølholm Hospital to gange.

Her har jeg fået en fantastisk medmenneskelig og professionel behandling på Urologiks Klinik.

På Mølholm stod alle "på pinde" for mig, nat og dag.

En uge efter var jeg der igen. Også topkarakter til HudCenter Mølholm og læge Priscila Freitas, som hurtigt og effektivt løste min opgave, og gav os en super forklaring, illustreret med fotos.

Alt blev gjort for at jeg ikke mere skulle spekulere på et modermærke.

 

Jeg har aldrig oplevet et hospital, som var bedre. Jeg tror ikke, at det fås.

 

 anmeldelse fra Google

Jeg har ingen gener overhovedet

Jeg var gennem en operation for grå stær i begge øjne hos jer på Mølholm for et par uger siden. Jeg kan på opfordring nu melde tilbage, at alt pt. går som det skal. Jeg har ingen gener overhovedet, og jeg kan bestemt mærke en positiv forskel med et langt mere klar syn end tidligere.
Jeg følger lige nu anvisningerne med hensyn til øjendråber, og om nogle uger går jeg til min optiker for at få nye briller.

Tak for en meget professionel indsats. Den er jeg taknemlig for.

Med ønsket om en god dag.

Sublimt resultat

Jeg har nu været 2 operationer igennem hos Mølholm i Vejle. Begge gange sendt der til fra OUH grundet ventetider. Jeg er ovenud tilfreds! Jeg har fået lavet både udvidet brystløft og mave operation omvendt T af Slaven Boljanovic. Jeg har igennem begge forløb kun mødt yderst kompetente og rare medarbejdere, lige fra henvisning til efterkontroller.

 

Mit resultat er så flot og jeg kunne ikke være lykkeligere! Sjældent har jeg set så flot plastik kirurgisk arbejde. Hvis de kunne fik de en ekstra stjerne!

 


Jeg står nu med et tilfredsstillende og naturligt resultat, som har gjort mig rigtig glad

Hej Mølholm

Jeg havde længe gået og været ked af et hump på min næse, så efter længere tids overvejelser tog jeg kontakt til Privathospitalet Mølholm. Jeg blev taget rigtig godt imod lige fra starten af, hvor jeg hurtig kunne få en tid til konsultation. Jeg blev både konsuleret og opereret af speciallæge Claus Gregers Petersen, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger videre. Min kosmetiske næseoperation gik over alle forventninger, og jeg står nu med et tilfredsstillende og naturligt resultat, som har gjort mig rigtig glad.

Stor tak og ros til alle på Mølholm i Højbjerg.

Fantastisk oplevelse intet mindre

Fantastisk oplevelse.
Både forundersøgelse og operation gik bedre end forventet.
Gynækolog Mads er både empatisk og en utrolig kirurg. Har fået små fine indsnit og fine syninger. Har haft det så fint efter operationen.
På stuen før og efter operation blev jeg fulgt af den sødeste og dygtigste sygeplejeske. Hun førte mig trygt igennem frem til udskrivelse.
Som Mads sagde ved udskrivelsen så er det en hold indsats så ros til hele holdet.
Vil anbefale Mølholm til alle jeg møder.

 


Hele oppholdet gjennomsyres av kvalitet og profesjonalitet

Hei, sitter i skrivende stund på toget mellom Vejle og Kastrup flyplass etter å ha gjennomgått en ablasjon på Mølholm i går.

Hele oppholdet gjennomsyres av kvalitet og profesjonalitet, heldigvis uten at jeg har noen tidligere erfaring med andre steder.

Behandlingen gjennomført helt smertefritt, og formen nå er fin, og jeg håper det fortsetter slik.

Et spenningsmoment har vært coronasituasjonen og de restriksjoner denne gir, men foreløpig har også dette gått bra. Krever litt planlegging.

Jeg har gået 163 km/318 etager uden smerter

Hej Ellen
Tusind tak for konsultationen først på året og de gode beskrivelser du gav af hvordan et indlæg skulle hjælpe mig. De gjorde det muligt for mig at lave midlertidige indlæg til mine vandresko og sneakers. Dem i kombination med et lille stykke af et gel indlæg klæbet under foden med vabelplastre har gjort det muligt for mig at deltage i alle vandreture på vores 3 ugers ferie i New Zealand. Vi har haft en fantastisk tur og jeg har gået 163 km/318 etager uden smerter. Efter nogle dage glemte jeg skaden og tog mig i at lande på foden efter et højt trin - uden at få ondt.
Jeg har i dag været hos Jan i Lundeborg, som fik din beskrivelse og nu laver et rigtigt indlæg. Jeg glæder mig til at genoptage mine løbeture.
Tusind tak for din hjælp. Du har gjort en kæmpe forskel.

Tak for den hjælp du gav vores datter

Hej Lars

Du har været i vores tanker mange gange de sidste mange år. Vi vil endnu en gang sige dig tak for den hjælp du gav vores dengang 3 årige datter. Helt tilbage i 1996.

Vores datter skulle have fjernet sine mandler på Silkeborg Sygehus, det gik ikke så godt. Men den dag i dag er vi dig stadigvæk taknemlig for at du ville se hende, og at hun blev indlagt på Aarhus Kommune hospital.

Det har reddet hendes liv. Det var nogle barske dage hvor hun blev lagt i respirator af 2 gange.

I dag er hun voksen og er blevet færdig med sin uddannelse.

Endnu engang tusind tak fordi du handlede dengang.

Fantastisk sted

5 stjerner! Privathospital Mølholm får mine varmeste anbefalinger. Jeg havde fornøjelsen af neurolog Tatsiana som var yderst imødekommende, super hjertevarm og helt igennem professionel. Jeg er taknemmelig for en god behandling og kan varmt anbefale andre at benytte Mølholm.

Søvnproblemer

Til specialet,

Jeg blev henvist gennem mit forsikringsselskab på grund af søvnproblemer, herunder mistanke om søvnapnø. Jeg fik hurtigt respons fra Mølholm og en tid hos Claus Gregers Petersen, som kompetent har hjulpet mig af med næsepolypper, har opereret min næseskillevæg og har givet mig tilbagemelding på min måling af søvnapnø.

Hele vejen igennem har jeg oplevet anerkendelse og god information og kommunikation om min situation og hvad der skulle ske. Alt sammen medvirkende til, at jeg har følt mig tryg i det hele.

Jeg er blevet mødt som en samarbejdspartner om det, vi blev enige om at skulle opnå og ikke specielt som patient.

Det øvrige personale har til fulde levet op til at give mig en god oplevelse. Jeg har fået løst mine søvnproblemer og kan nu trække vejret frit og sover godt.

Det er jeg MEGET taknemmelig for og jeg vil til hver en tid igen vælge Mølholm.

Til hele personalet på Mølholm Vejle

Jeg takker alle på Mølholm for behageligt ophold ifm. min knæoperation. Det gælder alle ved modtagelse, operation og efterfølgende pleje i dag- og især i nattimerne. Jeg har også kun ros til service, forplejning og fys. under hele opholdet. Det har både været professionelt, men også på det personlige plan været yderst behageligt. Selvom operationen var forbundet med smerter har i efterfølgende været gode til at medicinere disse næsten helt væk.

Hilsen bedes givet videre.

I gør det godt.

Har du også haft en oplevelse som du gerne vil dele?

Skriv dit navn og e-mail i formularen herunder, og vi vender tilbage til dig, hurtigst muligt.

Vi vil være det bedste privathospital i Nordeuropa 
målt på kvalitet og patienttilfredshed

Vi har en dokumenteret høj succesrate og kvalitet i behandlingerne. 

 

Vores høje kvalitet dokumenteres i kliniske kvalitetsdatabaser (RKKP).

Læs mere
4,8 / 5
Ventetid
Tilfredshed med ventetid indtil første konsultation
9,5 / 10
Samlet tilfredshed
Måling gældende for 2023

Vidste du, at vi har 32 specialer og tilbyder undersøgelser og behandlinger tre steder i Danmark?

Klik på et bynavn og se hvilke specialer du finder i de enkelte afdelinger.

Se mere om afdelingerne