DU ER HER
    Undernavigation

Patientoplevelser

Indholdsfortegnelse

Hvordan var din oplevelse som patient på Privathospitalet Mølholm?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen. Vi gør vores bedste for at nå dette mål. Hvis du oplever at vi alligevel ikke lever op til målet eller dine forventninger vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

Har du haft en rigtig god oplevelse, som du har lyst til at dele med os, eller mener du, at vi kan blive bedre - vi vil rigtigt gerne høre fra dig.
 

Skriv til os på: info@molholm.dk    

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 87 20 30 40.

Ønsker du at klage til Patientombuddet over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder hjælper vi dig gerne med dette. Du kan også selv henvende dig til Patientombuddet. 

Læs mere på patientombuddet.dk

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


........


Ansigtsrødme og håndsved

Hej Mølholm privathospital i Vejle,

Jeg blev opereret af Lars Ladegaard august måned dette år for ansigtsrødme.

Lars sagde at jeg gerne måtte sende en e-mail om hvordan operationen har virket på mig efter 14 dage.

Jeg kan fortælle at mit liv har ændret sig efter operationen. Min angst som var stærk relateret til min ansigtsrødme er begyndt at aftage sig. I starten var jeg forståeligt nok stadig angst for at rødme. Efter flere situationer hvor jeg skulle have rødmet og har mærket at jeg ikke har rødmet, har gjort at jeg ikke længere er angst for at rødme.

Jeg kan sidde oprejst og sige direkte hvad det er jeg gerne vil sige. Det var gjort mit arbejde som afdelingsleder så meget lettere. Alle de situationer som jeg tidligere var angst for, er ikke længere noget jeg bruger stor energi på. Jeg har mere mod til at møde mennesker, og er begyndt at tro mere på mig selv da angsten ikke længere får lov til at gøre mig lille og skamfuld. Jeg føler i hvert fald at jeg vil nå meget længere med de ting jeg gerne vil nå i livet.

Bivirkningerne er der også, lige præcis som Lars har beskrevet dem. At jeg sveder mere på kroppen og får svedperler på overlæben når jeg spiser stærkt mad. Jeg går meget ude i naturen og løber meget i fritiden. Jeg sveder så meget at sveden drypper. Det samme sker når jeg bliver nervøs, f.eks. når jeg skal snakke foran mange mennesker jeg ikke kender, så bliver jeg nervøs. Nu er det ikke nervøsitet for rødme længere, men mest for hvis jeg nu ikke kunne huske hvad jeg skulle sige. Efter jeg har snakket foran mange mennesker, kan jeg mærke sveden løbe ned på min krop. Men skide være med det. Jeg omfavner min sved fordi jeg ved, den har jeg byttet med min ansigtsrødme. Nogle gange stopper jeg for et stund og takker jer i mit hoved for at have opereret det væk. 

Så mange, mange tak for hjælpen! 

Med kærlig hilsen / LO.


........


Fod og ankel

Jeg vil gerne sige tusinde tak for en super god oplevelse i gennem hele forløbet :-)!
Det er som altid en fornøjelse at få hjælp fra dig, Vibeke, og Gitte i bookingen – I er super professionelle og bare gode, hurtig og fin service!

Tina i receptionen tog imod mig på sin sædvanlige søde og venlige facon, jeg følte mig bare hjemme igen :-).

Bente i røntgen var hurtig og som altid super dygtig – det var spændende at se billederne, både før og efter.

Pia Karlsson fortjener stor ros – hvor er hun bare professionel, sød og dygtig til at håndtere sine patienter, jeg fik sådan en god behandling og god information igennem hele dagen, følte mig ikke på noget tidspunkt urolig eller manglede noget.

Ann var god til at instruere mig i at håndtere krykkerne, det virkede uoverskueligt først – men hun fik forklaret og vist det på en god måde.

På operationsstuen var Lisbeth og Henriette helt på toppen, fik min lille nervøsitet hurtig beroliget og jokede med mig, og var super dygtige hele vejen igennem.

Kristian var rolig, rar og bare dygtig – det var ikke for ingenting, at jeg fik at vide, at det var den rigtige dag, jeg var dér, når han havde vagt – for han fik lagt en så effektiv blokade at jeg ingen smerter havde før langt op ad næste dag. Det hele gik fuldstændigt gnidningsfrit – det var bare så dejligt!

Og så er der jo lige Finn Stoklund – som har sørget for, at jeg har fået en rigtig fin fod og praktisk taget INGEN smerter har haft i forløbet. Såret voksede hurtigt sammen, og arret bliver minimalt, hvis man overhovedet vil kunne se det. Han har hele vejen igennem bare været rar at snakke med, god til at informere – og super-dygtig til sit speciale. Mangler nu bare at komme til kontrol om 2 uger, og forhåbentlig få at vide, at jeg kan smide skoen og begynde at danse igen :-) Jeg vil til enhver tid anbefale ham til alle andre, der måtte have behov – og kommer selv tilbage, når jeg skal have lavet fod nr. 2!

Og til sidst, det virker altså bare super professionelt, at man får sin journal og røntgenbilleder med sig hjem om eftermiddagen, også når man ”bare” er dagkirurgisk patient og kun er der få timer. 

Tak for det / MR :-)


........


Hals og mund, Næse og bihule, Øre og svimmelhed

Hej Claus,

Vores søn Nicolaj er i foråret blevet opereret i hans bi- & pandehuler på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg.

Nicolaj er 16 år gammel og har i mange år døjet meget med hovedpine - ondt i pande- & bihulerne - søvnbesvær - koncentrationsbesvær - følte der lå en sten i panden osv.

Han er tidligere blevet tilset hos vores lokale øre-/næse-/halslæger,  men de har ikke kunne hjælpe Nicolaj af med hans lidelser.

Nicolaj blev i sommeren 2016 akut indlagt med astma... og i fbm. med den videre udredning heraf blev han igen henvist til vores lokale øre-/næse-/halslæge for tjek af evt. polypper.

De henviser Nicolaj til operation for polypper - uden iøvrigt og tjekke om han overhovedet har polypper. Et eller andet siger os, at Nicolaj ikke har polypper og vi bliver gennem vores private sundhedsforsikring henvist til  Claus Gregers Petersen, som er øre-/næse-/halslæge på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg - som allerede ved første konsultation kan bekræfte at der ikke er tale om polypper, men istedet tilstoppede bi-/& pandehuler.

Nicolaj var meget skeptisk og havde overhovedet ingen forventninger til konsultationen ved Claus.

(Han har gennem tiderne været til så mange undersøgelser men ingen har taget hans ord alvorlige).

Nicolaj mærkede dog  hurtigt Claus's nysgerrighed og interesse for hans "problemer" og inden vi tog fra klinikken var Nicolaj klar på at lade Claus operere ham i hans pande- & bihuler.

Det bedste valg Nicolaj har truffet...

Han vågnede nemlig op til en helt ny hverdag/verden,  som idag er uden hovedpine - uden ømhed i pande- & bihulerne - uden søvnbesvær - uden nogen følelse af at der ligger en sten i panden og sørme om ikke også koncentrationen pludselig er kommet...

Både Nicolaj og forældre er vildt begejstret og virkelig taknemlige for resultaltet.

Gennem sit rolige og venlige væsen satte Claus nemlig Nicolaj i centrum.

Han tog ansvar for hans lidelser.

Hans nysgerrighed og interesse for Nicolajs problem gjorde, at Nicolaj hurtigt fik tillid til Claus.

Hans individuelle behandling fik Nicolaj til at føle sig som noget helt specielt.

og

Operationen har åbnet en helt ny hverdag/verden for Nicolaj.

En KÆMPE TAK til specielt Claus -  men også hans fantastiske personale for en helt fantastisk oplevelse lige fra første til sidste konsultation.

I fortjener og får hermed de ALLERBEDSTE  anbefalinger herfra...

Mange kærlige hilsner fra

Nicolaj og familie... :-)))


Til Øre-, næse- og hals lægerne

Jeg vil meget gerne sende jer lidt rosende ord ovenpå min næse operation på Mølholm i Viby i maj 2017. Jeg havde haft en rigtig dårlig oplevelse med en (faktisk to!) operationer af min næse, der hverken havde gjort noget godt for at forbedre min vejrtrækning eller rent kosmetisk.

Jeg bad min øre, næse og halslæge om en henvisning til DK's bedste næse-kirurg, jeres Claus Gregers Petersen.

Og jeg skal love for at min øre, næse og halslæge ikke lyver!

Jeg blev opereret af Claus medio maj og har netop været til mit sidste tjek.

Lige fra forundersøgelsen, til operationen, til mine opfølgnings møder kan jeg kun rose Claus helt op til skyerne.

Jeg er så glad, nej vent det er slet ikke ordet; Jeg er ovenud lykkelig for resultatet, og alle der overvejer at få deres næse opereret skal jeg nok anbefale Mølholm til.

De sødeste mennesker lige fra Claus, til sekretæren, til den sødeste sygeplejerske der fulgte mig, til de anæstesi læger og sygeplejersker som var med på operationsstuen.

I skal alle sammen have stort TAK og I får en kæmpe anbefaling med herfra mig :-)

Mvh TM
 

Hej Mølholm, Højbjerg. 

Jeg er en ung pige på 23 år. Jeg er blevet konsulteret hos jer efter egenbetaling, da min egen læge ikke ville tro på mig. 

I kunne se problemet, i tog mig seriøst og i fik mig til at føle mig menneskelig og velkommen. 

Steen konsulterede mig og hørte på mig. Han satte skub i et forløb hurtigt og snart overtog Claus. Jeg er så taknemmelig for den behandling i har- og fortsat yder for mig. I har gjort mit liv, min tilværelse og mit humør så meget bedre. Det skal i have tak for. Der er ikke en finger at sætte noget steds. 

I er brand-dygtige inde hos jer, lige fra rengøringshjælperne til receptionisterne til sygeplejerskerne til lægerne og videre til overlægerne. 

I kan jeres kram og er meget nede på jorden og menneskelige som os, der kommer hos jer. 

I er guld værd og må i endelig huske. 

Fortsæt som i gør, for det ER godt nok!! 😊😊

Knus fra en meget glad og tilfreds kunde.


........


Hjertesygdomme

Det var en meget positiv oplevelse at være patient hos jer på Privathospitalet Mølholm.

Mødte kun venlige, dygtige, hjælpsomme og velinformerede medarbejdere og “chefer”, i hyggelige omgivelser og faciliteter, der var rene, velfungerende og godt vedligeholdte. 

Når det hele så bindes sammen af team-spirit og et familieagtigt fællesskab så vinder alle.

Helt klart at Mølholm Privathospital kunne være kilde til inspiration, fra andre aktører i hospitalsvæsnet, ja vel i hele sundheds sektoren.

Tillykke... “godt gået”.


........

 

Hoftekirurgisk klinik

Tusinde tak!

Vi vill här skicka världens största tack till alla som var delaktiga i Jade´s behandling och vård hos er!

Allt var toppen! Ni var otroligt duktiga och kompetenta, ni var snälla och vänliga samt fantastiskt förstående med stort tålamod, ni gav mycket bra information, vi fick snabbt svar på frågor. Och trots språksvårigheterna som ibland uppkom, gjorde ni ert bästa för att vi skulle förstå.

Supermånga kramar

Jade och mamma Elkie!

Hej!

Vi ønsker at sende verdens største tak til alle, der var involveret i Jade behandling og pleje!

Alt var stort! I var utroligt talentfulde og dygtige, I var søde og venlige og havde stor forståelse, med stor tålmodighed. I gav meget god information, vi fik et hurtigt svar på spørgsmål. Og på trods af sprogvanskeligheder undertiden opstod, gjorde I jeres bedste, så vi kunne forstå.

Super Mange knus

Jade og mor Elkie!

Håber oversættelsen er ok!