DU ER HER
    Undernavigation

Patientoplevelser

Indholdsfortegnelse

Hvordan var din oplevelse som patient på Privathospitalet Mølholm?

Det er vores mål at du som patient er tilfreds og tryg ved behandlingen. Vi gør vores bedste for at nå dette mål. Har du en god oplevelse omkring dit besøg, du gerne vil dele med os eller oplever du at vi ikke lever op til dine forventninger - vil vi være taknemmelige hvis du vil give os en tilbagemelding. 

 

Skriv til os på: info@molholm.dk    

Du er også velkommen til at ringe på tlf. 87 20 30 40.
 

Ønsker du at klage til Patientombuddet over den faglige behandling eller tilsidesættelse af dine patientrettigheder hjælper vi dig gerne med dette.
Du kan også selv henvende dig til Patientombuddet. Læs mere på patientombuddet.dk

Vi vil meget gerne blive bedre, også til dét vi gør godt i dag - så på forhånd tak for dine kommentarer!


........


Ansigtsrødme og håndsved 

Hej Mølholm privathospital i Vejle,

Jeg blev opereret af Lars Ladegaard august måned dette år for ansigtsrødme.

Lars sagde at jeg gerne måtte sende en e-mail om hvordan operationen har virket på mig efter 14 dage.

Jeg kan fortælle at mit liv har ændret sig efter operationen. Min angst som var stærk relateret til min ansigtsrødme er begyndt at aftage sig. I starten var jeg forståeligt nok stadig angst for at rødme. Efter flere situationer hvor jeg skulle have rødmet og har mærket at jeg ikke har rødmet, har gjort at jeg ikke længere er angst for at rødme.

Jeg kan sidde oprejst og sige direkte hvad det er jeg gerne vil sige. Det var gjort mit arbejde som afdelingsleder så meget lettere. Alle de situationer som jeg tidligere var angst for, er ikke længere noget jeg bruger stor energi på. Jeg har mere mod til at møde mennesker, og er begyndt at tro mere på mig selv da angsten ikke længere får lov til at gøre mig lille og skamfuld. Jeg føler i hvert fald at jeg vil nå meget længere med de ting jeg gerne vil nå i livet.

Bivirkningerne er der også, lige præcis som Lars har beskrevet dem. At jeg sveder mere på kroppen og får svedperler på overlæben når jeg spiser stærkt mad. Jeg går meget ude i naturen og løber meget i fritiden. Jeg sveder så meget at sveden drypper. Det samme sker når jeg bliver nervøs, f.eks. når jeg skal snakke foran mange mennesker jeg ikke kender, så bliver jeg nervøs. Nu er det ikke nervøsitet for rødme længere, men mest for hvis jeg nu ikke kunne huske hvad jeg skulle sige. Efter jeg har snakket foran mange mennesker, kan jeg mærke sveden løbe ned på min krop. Men skide være med det. Jeg omfavner min sved fordi jeg ved, den har jeg byttet med min ansigtsrødme. Nogle gange stopper jeg for et stund og takker jer i mit hoved for at have opereret det væk. 

Så mange, mange tak for hjælpen! 

Med kærlig hilsen / LO.


........


Fod og ankel

Jeg vil gerne sige tusinde tak for en super god oplevelse i gennem hele forløbet :-)!
Det er som altid en fornøjelse at få hjælp fra dig, Vibeke, og Gitte i bookingen – I er super professionelle og bare gode, hurtig og fin service!

Tina i receptionen tog imod mig på sin sædvanlige søde og venlige facon, jeg følte mig bare hjemme igen :-).

Bente i røntgen var hurtig og som altid super dygtig – det var spændende at se billederne, både før og efter.

Pia Karlsson fortjener stor ros – hvor er hun bare professionel, sød og dygtig til at håndtere sine patienter, jeg fik sådan en god behandling og god information igennem hele dagen, følte mig ikke på noget tidspunkt urolig eller manglede noget.

Ann var god til at instruere mig i at håndtere krykkerne, det virkede uoverskueligt først – men hun fik forklaret og vist det på en god måde.

På operationsstuen var Lisbeth og Henriette helt på toppen, fik min lille nervøsitet hurtig beroliget og jokede med mig, og var super dygtige hele vejen igennem.

Kristian var rolig, rar og bare dygtig – det var ikke for ingenting, at jeg fik at vide, at det var den rigtige dag, jeg var dér, når han havde vagt – for han fik lagt en så effektiv blokade at jeg ingen smerter havde før langt op ad næste dag. Det hele gik fuldstændigt gnidningsfrit – det var bare så dejligt!

Og så er der jo lige Finn Stoklund – som har sørget for, at jeg har fået en rigtig fin fod og praktisk taget INGEN smerter har haft i forløbet. Såret voksede hurtigt sammen, og arret bliver minimalt, hvis man overhovedet vil kunne se det. Han har hele vejen igennem bare været rar at snakke med, god til at informere – og super-dygtig til sit speciale. Mangler nu bare at komme til kontrol om 2 uger, og forhåbentlig få at vide, at jeg kan smide skoen og begynde at danse igen :-) Jeg vil til enhver tid anbefale ham til alle andre, der måtte have behov – og kommer selv tilbage, når jeg skal have lavet fod nr. 2!

Og til sidst, det virker altså bare super professionelt, at man får sin journal og røntgenbilleder med sig hjem om eftermiddagen, også når man ”bare” er dagkirurgisk patient og kun er der få timer. 

Tak for det / MR :-)

......


Næse og bihule

Hej Claus,

Vores søn Nicolaj er i foråret blevet opereret i hans bi- & pandehuler på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg.

Nicolaj er 16 år gammel og har i mange år døjet meget med hovedpine - ondt i pande- & bihulerne - søvnbesvær - koncentrationsbesvær - følte der lå en sten i panden osv.

Han er tidligere blevet tilset hos vores lokale øre-/næse-/halslæger,  men de har ikke kunne hjælpe Nicolaj af med hans lidelser.

Nicolaj blev i sommeren 2016 akut indlagt med astma... og i fbm. med den videre udredning heraf blev han igen henvist til vores lokale øre-/næse-/halslæge for tjek af evt. polypper.

De henviser Nicolaj til operation for polypper - uden iøvrigt og tjekke om han overhovedet har polypper. Et eller andet siger os, at Nicolaj ikke har polypper og vi bliver gennem vores private sundhedsforsikring henvist til  Claus Gregers Petersen, som er øre-/næse-/halslæge på Privathospitalet Mølholm, Højbjerg - som allerede ved første konsultation kan bekræfte at der ikke er tale om polypper, men istedet tilstoppede bi-/& pandehuler.

Nicolaj var meget skeptisk og havde overhovedet ingen forventninger til konsultationen ved Claus.

(Han har gennem tiderne været til så mange undersøgelser men ingen har taget hans ord alvorlige).

Nicolaj mærkede dog  hurtigt Claus's nysgerrighed og interesse for hans "problemer" og inden vi tog fra klinikken var Nicolaj klar på at lade Claus operere ham i hans pande- & bihuler.

Det bedste valg Nicolaj har truffet...

Han vågnede nemlig op til en helt ny hverdag/verden,  som idag er uden hovedpine - uden ømhed i pande- & bihulerne - uden søvnbesvær - uden nogen følelse af at der ligger en sten i panden og sørme om ikke også koncentrationen pludselig er kommet...

Både Nicolaj og forældre er vildt begejstret og virkelig taknemlige for resultaltet.

Gennem sit rolige og venlige væsen satte Claus nemlig Nicolaj i centrum.

Han tog ansvar for hans lidelser.

Hans nysgerrighed og interesse for Nicolajs problem gjorde, at Nicolaj hurtigt fik tillid til Claus.

Hans individuelle behandling fik Nicolaj til at føle sig som noget helt specielt.

og

Operationen har åbnet en helt ny hverdag/verden for Nicolaj.

En KÆMPE TAK til specielt Claus -  men også hans fantastiske personale for en helt fantastisk oplevelse lige fra første til sidste konsultation.

I fortjener og får hermed de ALLERBEDSTE  anbefalinger herfra...

Mange kærlige hilsner fra

Nicolaj og familie... :-)))

 

Til Øre-, næse- og hals lægerne

Jeg vil meget gerne sende jer lidt rosende ord ovenpå min næse operation på Mølholm i Viby i maj 2017. Jeg havde haft en rigtig dårlig oplevelse med en (faktisk to!) operationer af min næse, der hverken havde gjort noget godt for at forbedre min vejrtrækning eller rent kosmetisk.

Jeg bad min øre, næse og halslæge om en henvisning til DK's bedste næse-kirurg, jeres Claus Gregers Petersen.

Og jeg skal love for at min øre, næse og halslæge ikke lyver!

Jeg blev opereret af Claus medio maj og har netop været til mit sidste tjek.

Lige fra forundersøgelsen, til operationen, til mine opfølgnings møder kan jeg kun rose Claus helt op til skyerne.

Jeg er så glad, nej vent det er slet ikke ordet; Jeg er ovenud lykkelig for resultatet, og alle der overvejer at få deres næse opereret skal jeg nok anbefale Mølholm til.

De sødeste mennesker lige fra Claus, til sekretæren, til den sødeste sygeplejerske der fulgte mig, til de anæstesi læger og sygeplejersker som var med på operationsstuen.

I skal alle sammen have stort TAK og I får en kæmpe anbefaling med herfra mig :-)

Mvh TM
 

Hej Mølholm, Højbjerg. 

Jeg er en ung pige på 23 år. Jeg er blevet konsulteret hos jer efter egenbetaling, da min egen læge ikke ville tro på mig. 

I kunne se problemet, i tog mig seriøst og i fik mig til at føle mig menneskelig og velkommen. 

Steen konsulterede mig og hørte på mig. Han satte skub i et forløb hurtigt og snart overtog Claus. Jeg er så taknemmelig for den behandling i har- og fortsat yder for mig. I har gjort mit liv, min tilværelse og mit humør så meget bedre. Det skal i have tak for. Der er ikke en finger at sætte noget steds. 

I er brand-dygtige inde hos jer, lige fra rengøringshjælperne til receptionisterne til sygeplejerskerne til lægerne og videre til overlægerne. 

I kan jeres kram og er meget nede på jorden og menneskelige som os, der kommer hos jer. 

I er guld værd og må i endelig huske. 

Fortsæt som i gør, for det ER godt nok!! 😊😊

Knus fra en meget glad og tilfreds kunde.


Hej team38

Det er igen tid, hvor jeg ser frem til en operation. I september 2017 blev jeg opereret af Claus Gregers Petersen på Privathospitalet Mølhom, Højbjerg.

Behandlingen fra alle, personalet og denne læge, fra den første scanning til den sidste kontrol, var langt ud over mine forventninger af god sundhedspleje.

Især når vi hører om så mange utilfredsstillende hospitalsindlæggelser, var mit besøg intet mindre end usædvanligt positivt.

Personalet var alle venlige, professionelle, effektive og frem for alt, sympatiske. Selvom jeg følte mig nervøs om operationen, hjalp personalet mig hurtigt til at føle mig i trygge og gode hænder. Postoperationsbehandlingen var fremragende, igen med personale, som alle aktivt arbejdede med min bedring. Alt om proceduren før og resultaterne af operationen efter blev godt forklaret. Jeg følte mig komfortabel med at stille spørgsmål og modtog klare svar.

Team 38 Mølhom var den bedste hospitaloplevelse, jeg nogensinde har oplevet. Hvis jeg i fremtiden ville have brug for lægehjælp fremfor det sandvenlige offentlige, ville jeg gøre alt, hvad jeg kunne at blive henvist til Privathospitalet Mølholm.

Tak for god behandling og en succesfuld operation.  Der har givet mig en meget bedre hverdag.

Mvh. AC


I forbindelse med min næseoperation d. 3. April 2018 skal jeg hermed tilkendegive min fulde tilfredshed med hele forløbet, både optil, under og efter operationen.

Med venlig hilsen 

KAS


Min oplevelse hos Mølholm har generelt været positivt. Jeg er meget tilfreds både med opholdet og resultatet. Personalet var venlige og imødekommende, hvilket var med til at gøre min oplevelse god. 


HEJ

Tusind tak for en god og professionel  behandling.

Resultatet af min behandling har været ud over det forventede. 

Jeg vil klart anbefale andre at bruge dette tilbud, hvis de har muligheden.

Med venlig hilsen

TP


Ang forløbet af operation og efterfølgende kontrol mv. 

Jeg har kun ros, da det har virket super fint hele vejen. Specielt oplevelsen på klinikken i Højbjerg hvor jeg var indlagt 1 døgn, dette var en positiv overraskelse. 

Der var lidt komplikationer efter operationen hvor jeg syntes det var svært at komme i kontakt med nogen som kunne hjælpe/henvise til nogen som kunne hjælpe mig med medicin etc. Tror det skyldtes en meget travlhed generelt.

Mvh IN


Operation af næseskillevæg

Et helt perfekt forløb.

Rigtig fin modtagelse ved ankomst og god indføring i hvad der skulle ske.

Generne efter operationen var som fortalt inden og gav ikke anledning til bekymring.

Resultatet af operationen er helt perfekt og jeg har nu god vejrtrækning gennem næsen.

God opfølgning efterfølgende. 

Alt i alt en rigtig god oplevelse og en meget kompetent læge/personale.

Vh JMR


I forbindelse med kronisk bihulebetændelse har jeg modtaget en behagelig og professionel behandling af Claus. I hele forløbet har jeg mødt venlighed og tryghed. Privathospitalet Mølholm får min bedste anbefaling. 

Venlig hilsen O.


Jeg har fået en super professionel behandling både før, under og efter min næseoperation. Personalet er meget behageligt og super kompetent, og resultatet af min operation er blevet meget bedre end jeg havde turdet håbe på.

Mange hilsner

Snezana   


Jeg vil gerne beskrive min oplevelse omkring min operation og indlæggelse hos Mølholm.

Som søvnapnø-patient og bruger af cpap-næsemaske er det vigtigt for mig at kunne trække vejret igennem næsen.

Jeg havde i en længere periode været "misbruger" af xylometazolinhydrochlorid næsesprays, da det var umuligt for mig at bruge min cpapmaske natten igennem uden at åbne op. Hele forløbet hos Mølholm har været en meget positiv oplevelse. Ingen telefon-kø samt hurtig og effektiv forarbejde inden selve forundersøgelsen.

Forundersøgelsen foregår i Højbjerg, jeg får en tid der passer ind i mit program. Da jeg også skal have foretaget en scanning hos en anden leverandør og denne også ligger i Aarhus området, så er Mølholm hurtige til at lave bestillingen hos dem.   De er villige til at tage mig ind samme dag, så jeg slipper for at skulle til Aarhus igen.  Det er lidt bøvlet når hjemmet ligger i Horsens og arbejdet er i Kolding.   Dejligt at kunne få ordnet alle forundersøgelser samme dag.

På selve operationsdagen vælger Claus (lægen) at møde ind ½ time før tid, for at få mig ind tidligt på morgen, så jeg undgår at skulle faste lidt længere.

Før operationen bliver jeg henvist til sengen og forklaret hele forløbet. Selvom jeg aldrig har prøvet en større operation, var jeg ikke i tvivl om at jeg var i de bedste hænder og følte mig hele tiden tryg. Selve operationen kom jeg sovende til, men i dag kan jeg undlade at bruge xylometazolinhydrochlorid  næsesprays og holder mig til saltvandsspray.

Efter operationen var der også hele tiden styr på mig, jeg blev kontrolleret og kigget til med jævne mellemrum. Der var fra personalet aldrig tvivl om hvem jeg var og hvorfor jeg var indlagt. Både professionel og uformel håndtering hele døgnet rundt.

Stor ros til alle i Højbjerg, både før, under og efter operationen.

/ Peter Bleiken

......


Øre og svimmelhed

Hermed et lille notat vedr. min henvisning til Speciallæge Lars Vendelbo på Privathospitalet Mølholm i Vejle samt efterfølgende undersøgelse på OUH.

 Jl . okt. 2017 henvist - via min sundhedsforsikring - til en undersøgelse hos speciallæge Lars Vendelbo på privathospitalet Mølholm i Vejle.

Jeg fik foretaget en høretest med efterfølgende samtale/undersøgelse hos Lars Vendelbo. Jeg fik konstateret nedsat hørelse på begge ører, men har desværre også temmelig meget tinnitus på mit  højre øre.

Lars Vendelbo henviste mig til en ny/større undersøgelse på OUH's høreklinik i Odense. Dette med henblik på at få et høreapparat til begge ører, qua den nedsatte hørelse. Denne undersøgelse fandt sted d. 26. januar 2018.

Efter en større høretest blev jeg sendt til en samtale med en reservelæge der ville stille mig div. relevante uddybende spørgsmål vedr. min netop afsluttede høretest.

Da lægen i min journal/henvisning fra Mølholm, læste navnet på speciallæge Lars Vendelbo, havde han følgende kommentarer:  Du har været hos en af de tre dygtigste ørekirurger i Danmark, så du har været heldig.

Jeg vil med dette bare sige, at Mølholm Forsikring kan være stolte af, at de henviser til en så dygtig speciallæge, som er kendt på OUH's høreklinik/hele landet, som en af Danmark's dygtigste ørelæger/kirurger.

Man skal huske at rose, når der grund til det !!!

Mvh. JD

........


Hjertesygdomme

Det var en meget positiv oplevelse at være patient hos jer på Privathospitalet Mølholm.

Mødte kun venlige, dygtige, hjælpsomme og velinformerede medarbejdere og “chefer”, i hyggelige omgivelser og faciliteter, der var rene, velfungerende og godt vedligeholdte. 

Når det hele så bindes sammen af team-spirit og et familieagtigt fællesskab så vinder alle.

Helt klart at Mølholm Privathospital kunne være kilde til inspiration, fra andre aktører i hospitalsvæsnet, ja vel i hele sundheds sektoren.

Tillykke... “godt gået”.

 

.......

 

Jeg vil gerne sige en stor TAK  for den enestående behandling af de sekretærer jeg har mødt på Privathospitalet Mølholm, samt TAK til den meget tiltalende og yderst behagelige overlæge Bent Raungaard. Hvad jeg her gerne vil fremhæve er de udskrifter af min undersøgelse jeg har fået tilsendt!

Det var jeg MEGET imponeret over, og taknemmelig for. TAK! til alle jeg har mødt.

Må jeg samtidig sende mine bedste ønsker for en dejlig julehøjtid, samt for et nyt år med fredeligere toner i Verden, og plads til NÆSTEKÆRLIGHED.

Hjertelig hilsen IE

 

........

 

Hoftekirurgisk klinik

Hej Kjeld,Pt_historie_All_England_mester

Lige en lille opdatering på, hvordan det er gået efter du skiftede min hofte.

Du lovede mig, at jeg kunne vende tilbage til badminton på nogenlunde samme niveau som før. Jeg må indrømme, at der har været perioder, hvor det har været svært at tro på det, specielt pga. meget nedsat muskelstyrke og koordination, men rigtig mange timer i træningslokalerne har alligevel haft sin virkning.

Det har hele tiden været mit ultimative mål at kunne spille single igen, da jeg føler at det er den ultimative test. 

Kæmpestor tak for din indsats 😊.

Venlig hilsen fra en taknemlig patient

Martin Qvist Olesen


Viborg Stifts Folkeblad, Danni Kristensen skriver i denne artikel:

Trods ny hofte - badmintonveteran igen til tops ved All England 

England: Badmintonveteranen Martin Qvist har vundet det hele.

EM, VM, OL og All England.

Men siden 2013 har han haft tiltagende problemer med sin hofte. Derfor har han trappet deltagelsen i turneringer ned. Sidste år traf han også en beslutning om at få en ny hofte - på trods af, at al erfaring fortalte ham, at det så var slut med single på højt niveau.

Den slags bider dog ikke på Martin Qvist. I marts måned hentede han guld i +55-rækken - blot otte måneder efter hofteoperationen. Og i denne weekend lykkedes det ham så at genvinde All England-titlen.


Tusinde tak!

Vi vill här skicka världens största tack till alla som var delaktiga i Jade´s behandling och vård hos er!

Allt var toppen! Ni var otroligt duktiga och kompetenta, ni var snälla och vänliga samt fantastiskt förstående med stort tålamod, ni gav mycket bra information, vi fick snabbt svar på frågor. Och trots språksvårigheterna som ibland uppkom, gjorde ni ert bästa för att vi skulle förstå.

Supermånga kramar

Jade och mamma Elkie!


Hej!

Vi ønsker at sende verdens største tak til alle, der var involveret i Jade behandling og pleje!

Alt var stort! I var utroligt talentfulde og dygtige, I var søde og venlige og havde stor forståelse, med stor tålmodighed. I gav meget god information, vi fik et hurtigt svar på spørgsmål. Og på trods af sprogvanskeligheder undertiden opstod, gjorde I jeres bedste, så vi kunne forstå.

Super Mange knus

Jade og mor Elkie!

Håber oversættelsen er ok!


ROS fra pt. til team37 / Kjeld Søballe

Tusind tak for et utrolig professionelt forløb ifm. min hofteoperation. Jeg ved jeg nu skal igennem et hårdt genoptræningsforløb (Montebello eller ej) men I har gjort jeres for at give mig en utrolig god oplevelse fra start til slut. Jeg er virkelig imponeret. Alt fra forundersøgelse, til indlæggelse, operation og før udskrivning har været gennemtænkt og alle har ydet en super fantastisk service, og hjulpet mig igennem med godt humør og verdensklasse kompetence - så jeg er meget glad :-)
Efter min hjemkost til København har i også kontaktet mig og fulgt op på hvordan jeg har det .
Af hjertet Tusind tak til alle i teamet :-)
Mvh. DP


........


MR-scanning

Tak for en super service endnu engang. Fra Holbæk til Mølholm og hjem igen på 4,5 timer incl. en MR Scanning. Det kunne jeg have ventet meget lang tid på her i Holbæk. 

Flink og rar radiograf som ovenikøbet tog mig ind før tid. En super oplevelse.