Velkommen til Kraniekirurgisk klinik

Som det første privathospital i Danmark tilbyder Privathospitalet Mølholm nu klassisk neurokirurgisk behandling


Det inkluderer:

Udredning, undersøgelse og behandling for normaltrykshydrocefalus (NPH)
og 

Second opinion på neurokirurgiske lidelser som f.eks. nydiagnosticerede svulster eller andre strukturelle forandringer i hjernen.

 

 

NPH for norske patienter  

Voksenvannhode (normaltrykshydrocephalus).

Derudover tilbyder vi:

Behandling af overaktivitet af muskler forårsaget af sygdommen dystoni eller spasticitet med ultralydsvejledte botulinum toxsin injektioner. 
Behandling af spasticitet og dystoni med botulinum toxin

 

Normaltrykshydrocephalus er en tilstand, der hyppigere og hyppigere ses med stigende alder. Sygdommen er karakteriseret ved gangforstyrrelser og vandladningsproblemer samt tiltagende hukommelsesproblemer.

Årsagen til sygdommen er ukendt, og diagnosen stilles ved det karakteristiske symptomer suppleret med en MR scanning af hjernen, der viser forstørrede væskefyldte hulrum. Behandling kan bremse udviklingen i sygdommen. Efter grundig udredning og klinisk undersøgelse mhp. at udelukke andre sygdomme, kan behandling med indoperation af en shunt – en slange  fra hjernens væskefyldte hulrum til maven - foretages. 

På Mølholm tilbyder vi udredning og behandling af sygdommen på højeste specialistniveau. 

 

Bevægeforstyrrelsen dystoni og spasticitet efter f.eks. blodpropper medfører overaktivitet i musklerne. Det kan være invaliderende med smertende og generende muskelkramper/spasmer i f.eks. fingre, underarm, nakke/hals mv. Den kan også vise sig som en fejlstilling af hovedet eller som rysten.

Behandlingen er symptomlindrende indsprøjtninger af botulinum toxin i de påvirkede muskler. Behandlingen gentages hver 8.-12. uge. 

 

På Mølholm tilbyder vi undersøgelse, udredning og behandling af dystoni og spasticitet på højeste specialistniveau. Injektioner udføres ultralydsvejledt mhp. størst mulig præcision. Vi kan tilbyde både førstegangs udredning og behandling samt efterfølgende supplerende behandlinger. 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger. 


Til top