Ledige stillinger

Privathospitalet Mølholm søger

... ...

VEJLE

MR radiologer til potentielt partnerskab

Privathospitalet Mølholm ønsker at styrke den radiologiske funktion og søger derfor erfarne speciallæger indenfor radiologi med speciale i MR. Speciallægen skal varetage beskrivelsen af MR undersøgelser hjemmefra i tæt samarbejde med radiografer og kliniker fra vores øvrige specialeområder. Vi tilbyder en unik mulighed for at kunne medvirke til at udvikle det radiologiske område, og hvor den rigtige profil har mulighed for klinikejerskab (partnerskab). Privathospitalet Mølholm er en sund veldrevet virksomhed med godt omdømme.

 

Vi udfører alle typer af almene MR undersøgelser med hovedvægt på ortopædiske, neurologiske og neurokirurgiske scanninger. Hertil laves organkirurgisk, gynækologisk og helkrops MR. Langt de fleste undersøgelser udføres i forløb med forundersøgelse og MR samme dag. Der vil altid være let adgang til at konferere med radiolog/radiografer i forbindelse med en MR undersøgelse. Vi har tre meget erfarne radiografer, som dækker en åbningstid fra kl. 8-21 mandag-torsdag og kl. 8-17 fredag. Man vil selvstændigt kunne tilrettelægge sine arbejdsopgaver og arbejdstid.

 

Privathospitalet Mølholm tilbyder omfattende support i forbindelse med opsætning af IT-udstyr, opkobling, talegenkendelse og andet praktisk. Beskrivelserne foregår hjemmefra, og arbejdet kan kombineres med offentlig ansættelse og kan foregå som eftermiddags- og aftenarbejde.

 

Ansøgningsfrist og kontaktpersoner

Ansøgning kan indsendes straks på mail til klinikejer Ingeborg Langkjær: inl@molholm.dk

Sidste ansøgningsfrist er d. 31. juli 2020.

Tiltrædelse efter aftale.

Ved yderligere spørgsmål kontakt klinikejer Erik Lundorf (28356334), klinikejer Ingeborg Langkjær (28356335) eller Salg- og Udviklingsdirektør Per Faurschou Jessen (40508909)

 

Om Privathospitalet Mølholm

Privathospitalet Mølholm har eksisteret i mere end 25 år og fungerer i dag som et partnerselskab, hvor 35 forskellige klinikejere er medejere af hospitalet, og hver især driver deres speciale. Privathospitalet har lokaler i Vejle og Aarhus og kunderne består af forsikringspatienter, offentligt henviste patienter og privatbetalere. Vores mål er at give patienterne den bedst mulige undersøgelse og behandling i et trygt forløb. Læs mere om hospitalet på www.molholm.dk.

 

(publiceret d. 04.05-2020)


... ...

AARHUS

Timelønnede operationssygeplejersker til vores afdeling i Højbjerg / Aarhus

Vi vægter at du har minimum 2 års erfaring gerne med kendskab fra dagkirurgiske afdelinger.

 

Vi har 2 operationsstuer, der mandag – onsdag varetager elektiv kirurgi indenfor: Organ, gyn, ortopædi og ØNH specialerne.

Som OP sygeplejerske forventes det, at du kan gå i vask til et eller flere specialer, varetage en gulvfunktion og hjælpe med at vaske og pakke vores instrumenter ved behov.

 

Der kan  være vagter i dagtiden og aftenvagter

 

Vi er en travl arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på et højt serviceniveau og tværfagligt samarbejde.

 

Generel information om Privathospitalet Mølholm kan findes på vores hjemmeside www.molholm.dk


 


Til top