Ledige stillinger

Privathospitalet Mølholm søger


 


 

HØJBJERG/AARHUS


 

... ...

HØJBJERG/AARHUS

 

Sygeplejerske til operationsafdelingen, Aarhus

Trives du med udfordringer, mange specialer og patientforløb af høj kvalitet, kunne et job som operationssygeplejerske på Privathospitalet Mølholm, måske være noget for dig.

Pr. 5. maj 2023 søger vi operationssygeplejerske med min. 5 års operationserfaring til en fast stilling i vores afdeling i Højbjerg / Aarhus.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med nogle af vore specialer og meget gerne ortopædkirurgisk erfaring.
Du skal navigere i flere specialer, kunne arbejde og handle selvstændigt. Som operationssygeplejerske hjælper du bl.a. også til i vores urologiske ambulatorie med småoperationer og undersøgelser, samt opgaver i plastikkirurgisk ambulatorie med sårkontroller.

Vi kan til gengæld tilbyde dig et afvekslende job, med engagerede kollegaer i en spændende virksomhed i vækst.

Vi lægger vægt på et højt serviceniveau og godt tværfagligt samarbejde i et godt arbejdsmiljø hvor vi hjælper hinanden, også på tværs af afdelinger.
Vi tilbyder gode forhold og er indstillet på, at fleksibilitet går begge veje.

Vores mål er at alle vores patienter oplever et godt og sammenhængende patientforløb af høj kvalitet.

 

Der er 4 sygeplejersker ansat i operationsafdelingen i Højbjerg. Vi holder åbent fra mandag til fredag - 
Hospitalet er lukket i weekender og helligdage. Vi arbejder fleksibelt og med skiftende arbejdstider.

 

Stillingen er på 32–37 timer/ugen.


Hvis du har lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte afdelingschef Anne-Mette Bentsen 76 42 74 72, eller en af vore sygeplejersker på operationsafdelingen.

Samtaler vil blive holdt løbende.


Ansøgningen sendes på mail til afdelingschef Anne-Mette Bentsen:

 

amb@molholm.dk


Slået op den 2. marts 2023


 

... ...

HØJBJERG/AARHUS

 

Speciallæge til det tværfaglige smerteteam med mulighed for partnerskab

Det tværfaglige smertecenter Allévia ved Privathospitalet Mølholm søger en eller to speciallæger.

Arbejdsstedet er Saralyst allé 55, Højbjerg, Aarhus.

 

Du er speciallæge i eksempelvis anæstesiologi, almen medicin, reumatologi eller neurologi. Du skal varetage behandlingen af patienter i tæt samarbejde med resten af vores tværfaglige team, som består af speciallæger, psykologer, fysioterapeuter, sygeplejersker og socialrådgiver.

Vi tilbyder en unik mulighed for at medvirke til at udvikle det igangværende arbejde, og den rigtige profil har mulighed for klinikejerskab (partnerskab) på sigt.

 

Vi forventer at du interesserer dig for behandling af patienter med kroniske non-maligne smertetilstande. Det er en fordel, men ingen betingelse, at du har uddannelse indenfor smertebehandling, eksempelvis den nordiske uddannelse. Interesse for at tage denne uddannelse vil dog være et plus.

Stillingen er deltids. Ansættelse kan kombineres med anden ansættelse, da arbejdstiden kan aftales fleksibelt.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Vi har en samarbejdsaftale med Region Midt og modtager derfor hver måned mange nye patienter til vurdering. Det betyder, at vi får rigtig mange besøg i smertecentret, så vi er en travl og meget levende arbejdsplads.

 

Nærmere oplysninger kan fås hos direktør og klinikejer Lotte Vagn-Hansen (61204029) eller speciallæge i anæstesiologi og klinikejer Lise Schlünzen (29462725)


Om Allévia og Privathospitalet Mølholm

Allévia har eksisteret siden 2006 og der er aktuelt 22 ansatte. Allévia er en af ca. 36 klinikker på Privathospitalet Mølholm.

Vi har regionsfunktion i Region Midt og Region Syd, hvor vores primære patientgruppe er henvist som en del af tilbuddet om smertebehandling i Region Midt. Henvisningen sker gennem den centrale visitation på AUH. Vi modtager også enkelte patienter med forsikringer.

Se mere på allevia.dk

 

Privathospitalet Mølholm er beliggende både i Vejle, Aarhus og København og har eksisteret i over 25 år. Hospitalet består af en bred vifte af specialer, herunder både medicinske og kirurgiske.
Vores mål er at give patienterne den bedst mulige undersøgelse og behandling i et trygt forløb på et højt fagligt niveau. 

Læs mere  molholm.dk


Genopslået op den 27.10.22


Til top