Ledige stillinger

Privathospitalet Mølholm søger

VEJLE

Timelønnede sygeplejersker til vores sengeafdeling

Vi søger løbende timelønnede sygeplejersker med intensiv eller anæstesiuddannelse til vores sengeafdeling, fortrinsvis til aften- og nattevagter.

Afdelingen har 25 sengepladser og varetager forskellige typer af elektiv kirurgi indenfor ortopædkirurgi, organkirurgi, plastikkirurgi m.m.

Vi er en travl arbejdsplads, hvor der lægges vægt på et højt serviceniveau og et godt tværfagligt samarbejde.

Vi forventer, at du er ansvarsbevidst, fleksibel og imødekommende.

Til gengæld kan vi garantere en god arbejdsplads med engagerede kolleger.

 

Er du interesseret og har uddybende spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Lisbeth Nørbo Nonbøl Poulsen - Tlf. 76429474, mail: lnn@molholm.dk

 

...  ...

 

AARHUS

Speciallæge til det tværfaglige smerteteam 

Mulighed for partnerskab

Allévia, Tværfagligt Smertecenter ved Privathospitalet Mølholm, Aarhus søger en eller to speciallæger. 

 

Arbejdsstedet er Saralyst allé 50, Højbjerg, Aarhus.

 

Du er speciallæge i eksempelvis anæstesiologi, almen medicin, reumatologi eller neurologi. Du skal varetage behandlingen af patienter i tæt samarbejde med resten af vores tværfaglige team, som består af speciallæger, psykologer, fysioterapeuter, sygeplejersker og socialrådgiver. 

Vi tilbyder en unik mulighed for at medvirke til at udvikle det igangværende arbejde, og den rigtige profil har mulighed for klinikejerskab (partnerskab). 

 

Vi forventer at du interesserer dig for behandling af patienter med kroniske non-maligne smertetilstande. Det er en fordel, men ingen betingelse, at du har uddannelse indenfor smertebehandling, eksempelvis den nordiske uddannelse. Interesse for at tage denne uddannelse vil dog være et plus. 

 

Stillingen kan være fuldtids- eller deltids. Ansættelse kan kombineres med anden ansættelse, da arbejdstiden kan aftales fleksibelt. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Vi har en samarbejdsaftale med Region Midt og modtager derfor hver måned mange nye patienter til vurdering. Det betyder, at vi får rigtig mange besøg i smertecentret, så vi er en travl og meget levende arbejdsplads.

 

Nærmere oplysninger kan fås hos direktør og klinikejer Lotte Vagn-Hansen (61204029), klinikejer Bent Uhrbrand (28870164) eller klinikejer Markku Vuorela (40801600).

 

Om Allévia og Privathospitalet Mølholm

Allévia har eksisteret siden 2006 og der er aktuelt 23 ansatte. Allévia er en af ca. 30 klinikker på privathospitalet Mølholm P/S. Vi har regionsfunktion i Region Midt og Region Syd, hvor vores primære patientgruppe er henvist som en del af tilbuddet om smertebehandling i Region Midt. Henvisningen sker gennem den centrale visitation på AUH. Vi modtager også enkelte patienter med forsikringer.
Se mere på
www.allevia.dk 

Privathospitalet Mølholm P/S er beliggende både i Vejle og i Aarhus og har eksisteret i 25 år. Hospitalet består af en bred vifte af specialer, herunder både medicinske og kirurgiske.

Vores mål er at give patienterne den bedst mulige undersøgelse og behandling i et trygt forløb på et højt fagligt niveau.

Læs mere www.molholm.dk


Til top