Ledige stillinger

Privathospitalet Mølholm søger


... ...

VEJLE

 

Sygeplejersker til opvågning / sengeafdelingen, Vejle

Trives du med udfordringer, mange specialer og korte patient forløb af høj kvalitet, kunne et sygeplejerske job på Privathospitalet Mølholm måske være noget for dig.

 

Vi søger sygeplejersker til vores opvågning / sengeafdeling i blandede vagter, da vores kollega er gået på pension og samtidigt har vi meget travlt.

 

Da du skal navigere i mange specialer, kunne arbejde og handle selvstændigt, er det en nødvendighed at du er en erfaren og rutineret sygeplejerske. Det vil være en fordel, hvis du er intensiv- eller anæstesiuddannet eller har erfaring med akutsygepleje eller opvågning. Du skal være fleksibel, ansvarsbevidst, god til at kommunikere og god til at skabe patientkontakt. Vores mål er at alle vores patienter oplever et godt og sammenhængende patientforløb af høj kvalitet.

 

Vi kan til gengæld tilbyde dig et afvekslende job med engagerede kollegaer i en spændende virksomhed i vækst. Vi lægger vægt på højt serviceniveau og et godt tværfagligt samarbejde. Vi har et godt arbejdsmiljø og vi hjælper hinanden. Vi tilbyder gode forhold og er indstillet på at fleksibilitet går begge veje.  

 

Vi er 20 sygeplejersker ansat i opvågningen / sengeafdelingen. Vi har åbent fra mandag morgen til lørdag middag. Sengeafdelingen holder lukket i helligdagene. Vi arbejder fleksibelt og med skiftende arbejdstider ud fra et 4 ugers rul. Vi søger to sygeplejersker til faste stillinger, timetallet kan vi tale om, og vi hører også gerne fra dig hvis du har ønske om at blive tilknyttet som timelønsafløser.

 

I juni måned påbegyndes byggeriet af et nyt hospital i Vejle Nord. Om ca. to år flytter vi derfor i nye, større og topmoderne rammer og rejsen mod dette påbegyndes nu. Det vil derfor være en fordel, hvis du trives med udvikling og forandringer, og har lyst til at være med på denne rejse.

 

Hvis du har lyst til at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte teamleder Lisbeth Nørbo Nonbøl Poulsen på 76 42 94 74 / 28 30 87 55.

Ansøgningen sendes på mail: lnn@molholm.dk


Slået op den 3. juni 2022


... ...

AARHUS

 

Timelønnede operationssygeplejersker til vores afdeling i Højbjerg / Aarhus

Er du operationssygeplejerske med timer tilovers i din hverdag, og kunne du tænke dig at bruge noget af din tid som vikar på Privathospitalet Mølholm?

 

Så kan vi tilbyde timer i vores vikarteam, evt. med mulighed for senere fastansættelse.

 

Vi søger operationssygeplejersker, der har lyst til at hjælpe os i en travl hverdag.

Vi vægter at du har minimum 2 års erfaring som operationssygeplejerske.

 

Vi har 2 operationsstuer, der mandag – torsdag varetager elektiv kirurgi indenfor organ, gynækologi, urologi, ortopædi og ØNH specialerne.

 

Som operationssygeplejerske  forventes det, at du kan gå i vask til et eller flere specialer, varetage en gulvfunktion og hjælpe med at vaske og pakke vores instrumenter ved behov.

Vi skal selvfølgelig nok sørge for oplæring.

 

Der vi være dag- og aftenvagter.

 

Vi er en travl arbejdsplads, og vi lægger vægt på et højt serviceniveau, patientsikkerhed og tværfagligt samarbejde.

 

Har det vagt din interesse så kontakt Afdelingschef Anne-Mette Bentsen  på telefon 76 42 74 72 / 30 46 00 05.

Ansøgningen sendes på mail til: amb@molholm.dk

 

Der vil løbende blive indkaldt til samtale.

 

Generel information om Privathospitalet Mølholm kan findes på vores hjemmeside www.molholm.dk


Slået op den 10. maj 2022


... ...

AARHUS

 

Speciallæge til det tværfaglige smerteteam med mulighed for partnerskab

Det tværfaglige smertecenter Allévia ved Privathospitalet Mølholm søger en eller to speciallæger.

Arbejdsstedet er Saralyst allé 55, Højbjerg, Aarhus.

 

Du er speciallæge i eksempelvis anæstesiologi, almen medicin, reumatologi eller neurologi. Du skal varetage behandlingen af patienter i tæt samarbejde med resten af vores tværfaglige team, som består af speciallæger, psykologer, fysioterapeuter, sygeplejersker og socialrådgiver.

Vi tilbyder en unik mulighed for at medvirke til at udvikle det igangværende arbejde, og den rigtige profil har mulighed for klinikejerskab (partnerskab) på sigt.

 

Vi forventer at du interesserer dig for behandling af patienter med kroniske non-maligne smertetilstande. Det er en fordel, men ingen betingelse, at du har uddannelse indenfor smertebehandling, eksempelvis den nordiske uddannelse. Interesse for at tage denne uddannelse vil dog være et plus.

Stillingen er deltids. Ansættelse kan kombineres med anden ansættelse, da arbejdstiden kan aftales fleksibelt.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Vi har en samarbejdsaftale med Region Midt og modtager derfor hver måned mange nye patienter til vurdering. Det betyder, at vi får rigtig mange besøg i smertecentret, så vi er en travl og meget levende arbejdsplads.

 

Nærmere oplysninger kan fås hos direktør og klinikejer Lotte Vagn-Hansen (61204029) eller speciallæge i anæstesiologi og klinikejer Lise Schlünzen (29462725)


Om Allévia og Privathospitalet Mølholm

Allévia har eksisteret siden 2006 og der er aktuelt 22 ansatte. Allévia er en af ca. 30 klinikker på privathospitalet Mølholm.
Vi har regionsfunktion i Region Midt og Region Syd, hvor vores primære patientgruppe er henvist som en del af tilbuddet om smertebehandling i Region Midt. Henvisningen sker gennem den centrale visitation på AUH. Vi modtager også enkelte patienter med forsikringer.

Se mere på allevia.dk

 

Privathospitalet Mølholm er beliggende både i Vejle og i Aarhus og har eksisteret i 25 år.
Hospitalet består af en bred vifte af specialer, herunder både medicinske og kirurgiske.
Vores mål er at give patienterne den bedst mulige undersøgelse og behandling i et trygt forløb på et højt fagligt niveau.
Læs mere om hospitalet på molholm.dk


Slået op den 22.3.22


Til top