Almen medicin

Vi er et privat lægehus for hele familien - unge som ældre og vi favner sundhed og sygdom bredt. Familielægen tilbyder de samme undersøgelser og behandlinger, som man almindeligvis kan få ved en praktiserende læge, dog med væsentligt mere tid og en højere grad af fleksibilitet. 

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus København
Kontakt sekretæren:

Sygdomsforløb

Med samme læge og sygeplejerske tilknyttet hele forløbet hjælper vi dig med at tage hånd om dine udfordringer med helbredet.
Hos os kan du konsultere en privatpraktiserende læge, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig grundigt og omsorgsfuldt gennem dit helbredsproblem.

 

Vi arbejder under samme tag med Privathospitalet Mølholms mange øvrige specialister og kan hurtigt viderehenvise dig ved behov.


Vi tilbyder privat sygepleje og fysioterapi i hjemmet og ekstra hjælp under indlæggelser.


Som en service til virksomheder med mange udenlandske ansatte, som er bosiddende i Danmark og ikke har en fast tilknyttet praktiserende læge, tilbyder vi at fungere som deres lægehus under opholdet i Danmark. Det gælder også danskere som arbejder i udlandet, men som ønsker en sundhedsfaglig livline hjem til et dansk lægehus under deres udlandsophold.


Således udbydes:

  • Familielægen (abonnementsordning)
  • Konsultation ved læge eller sygeplejerske enten på Klinikken eller i hjemmet
  • Sygepleje og fysioterapi i hjemmet fx efter indlæggelser eller i forbindelse med palliative forløb
  • Lægelig rådgivning og bistand til virksomheder (fx også for udenlandske ansatte eller ansatte udstationeret i udlandet)

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.