Hudsygdomme

På HudCenter Mølholm, Dermatologisk Laserklinik er speciallægerne og lasersygeplejerskerne uddannet på et højt fagligt niveau. Derfor varetager de en lang række behandlinger og laserbehandlinger, ligesom de underviser og deltager i forskning inden for laserbehandling og behandling af aldersrelaterede forandringer.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus
Kontakt sekretæren:

Den amerikanske forbrugerstyrelse FDA advarer mod håndkøbspræparater til fjernelse af pletter og modermærker!

Både det amerikanske og danske marked oversvømmes af reklamer for produkter til fjernelse af modermærker, gammelmandsvorter, skin tags osv. Ingen af disse præparater er godkendt af de nationale sundhedsstyrelser.

 

Risikoen ved at bruge disse præparater frem for at kontakte en hudlæge er “sår, infektion der kræver antibiotika, ardannelse og ikke mindst forsinket diagnose og behandling af både modermærkekræft og hudkræft”.

Brug af præparaterne kan således i værste tilfælde medføre døden pga. fejlbehandlet modermærkekræft.

Præparaterne findes i en lang række formuleringer og indeholder typisk ætsende stoffer (f.eks. salicylsyre) i meget højere doser, end det er tilladt. Flere og flere patienter henvender sig derfor med ætsningsskader efter hjemmebehandling med ”sikre naturprodukter”.

👨‍⚕️Hvis du er bekymret for en hudforandring, er det sikreste og simpleste at få den vurderet hos en hudlæge. Hudlægen vil ved behov kunne fjerne forandringerne med minimal smerte og ardannelse, og ikke mindst stille den korrekte diagnose.

 

Læs mere: https://www.molholm.dk/…/info/modermarker-og-modermarkekraft

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.