Hudsygdomme

Kontakt
87 20 30 34

Europæisk topklasse for huden på Brummersvej i Vejle

Når det kommer til hudsygdomme og kosmetiske problemer, tilhører behandlingen på HudCenter Mølholm, som er en del af Privathospitalet Mølholm, den absolutte elite.

HudCenter Mølholm er i forvejen kendt som en særdeles kompetent aktør i behandlingen af klassiske hudsygdomme, men klinikken kan så meget andet og mere end det.

 

Tre af landets mest erfarne hudlæger står, sammen med fire højtuddannede specialsygeplejersker, klar til på et meget højt, fagligt grundlag, at hjælpe dig med såvel hudsygdomme som kosmetiske behandlinger.

 

Vi er et af Europas største og ældste lasercentre. Som et af de første centre i Danmark behandler vi med PicoWay picosekund laser, som vi blandt andet bruger til at fjerne tatoveringer med. Med PicoWay laseren skal der færre behandlinger til end med traditionelle lasere, ligesom man, som en meget vigtig parameter, undgår efterfølgende ardannelse. Dette udtaler klinikchef, speciallæge i hudsygdomme, Flemming Andersen, som står i spidsen for klinikken, der ydermere uddanner Danmarks bedste læger og sygeplejersker i kosmetisk behandling.

 

PicoWaybehandlingen bruges ligeledes til hudforyngelse, reduktion af ar samt fjernelse af pigmentskjolder, og sammen med filler- og botulinumtoksinbehandling (injektion), gør det HudCenter Mølholm til absolut førende på sit felt.

Læs mere om behandlingen her

 

Forstadier til hudkræft fylder desværre mere og mere i hverdagen for mange mennesker. HudCenter Mølholm
tilbyder i denne forbindelse en hurtig tid til undersøgelse efterfulgt af effektiv behandling med fotodynamisk terapi.

Læs mere om behandlingen her

 

Viften af behandlingsformer er bred, og de hviler alle på en bund af ekspertise samt det nyeste og mest effektive udstyr i verden.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

 

Klinikchef Flemming Andersen og specialsygeplejersker Else Marie Lissau, Ghita Damborg Pedersen og Anja Linde - en del af det dygtige team du vil møde på HudCenter Mølholm.

Klinikchef Flemming Andersen og specialsygeplejerske Else Marie Lissau, er en del af det dygtige team du vil møde på HudCenter Mølholm.

 


Annonce InVejle 2019


Til top