Hjertesygdomme

Kontakt
76 42 74 20

Velkommen Jacob Pontoppidan

Fra 1. juni arbejder Jacob Pontoppidan fuld tid på HjerteCenter Mølholm som partner sammen med Peter Steen Hansen. Jacob har tidligere arbejdet som konsulent på HjerteCenter Mølholm.

 

Hjertelig velkommen Jacob!
Jacob er uddannet speciallæge i kardiologi. Han har interesseret sig for kardiologi - hvor arytmier har været af særlig interesse - det meste af hans professionelle liv.
I årene 2004-2008 arbejdede Jacob på en Ph.D. på Aarhus Universitet / Skejby Sygehus som handlede om ablation af patienter med atrieflimren. Den sidste del af Jacobs uddannelse i kardiologi tog han på et hospital i Tyskland som fellow i elektrofysiologi. Siden har Jacob arbejdet som speciallæge og de seneste år som overlæge på arytmiafsnittet på Odense Universitetshospital, hvor han primært har udført ablation, apparatimplantationer og lukning af hjerteøret (auricle).
Jacob er især interesseret i de komplekse ablationer – de patienter, der fortsat har arytmi efter tidligere ablationer eller operationer. Selvom en sådan ablation kan tage en hel dag, finder Jacob stor tilfredsstillelse, når operationen lykkes, og patientens arytmi er væk.
Jacob er gift med Line, der arbejder som praktiserende læge. De har 3 drenge mellem 14 og 22 år, og de kan lide at gå tur langs stranden eller i skoven. De elsker at rejse, hvor skiferie er meget værdsat! Jacob holder sig aktiv ved at cykle på landevejene, han kan lide biler og sejlads. Så snart vejret tillader det, kan du finde ham på vandet nær Lillebælt.


Til top