Hjertesygdomme

Oplever du problemer med hjertet? Hjerterytmeforstyrrelser i form af hjerteflimmer, ekstraslag, hurtig eller langsom hjerterytme kan være meget generende men også alvorlige, og skyldes sygdomme i hjertet. De kan være medfødt eller komme med alderen. Vores erfarne hjertelæger undersøger og behandler dig og dit hjerte – uden ventetid.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus
Kontakt sekretæren:

Velkommen Jacob Pontoppidan

Fra 1. juni arbejder Jacob Pontoppidan fuld tid på HjerteCenter Mølholm som partner sammen med Peter Steen Hansen. Jacob har tidligere arbejdet som konsulent på HjerteCenter Mølholm.

 

Hjertelig velkommen Jacob!

Jacob er uddannet speciallæge i kardiologi. Han har interesseret sig for kardiologi - hvor arytmier har været af særlig interesse - det meste af hans professionelle liv.
I årene 2004-2008 arbejdede Jacob på en Ph.D. på Aarhus Universitet / Skejby Sygehus som handlede om ablation af patienter med atrieflimren. Den sidste del af Jacobs uddannelse i kardiologi tog han på et hospital i Tyskland som fellow i elektrofysiologi. Siden har Jacob arbejdet som speciallæge og de seneste år som overlæge på arytmiafsnittet på Odense Universitetshospital, hvor han primært har udført ablation, apparatimplantationer og lukning af hjerteøret (auricle).
Jacob er især interesseret i de komplekse ablationer – de patienter, der fortsat har arytmi efter tidligere ablationer eller operationer. Selvom en sådan ablation kan tage en hel dag, finder Jacob stor tilfredsstillelse, når operationen lykkes, og patientens arytmi er væk.
Jacob er gift med Line, der arbejder som praktiserende læge. De har 3 drenge mellem 14 og 22 år, og de kan lide at gå tur langs stranden eller i skoven. De elsker at rejse, hvor skiferie er meget værdsat! Jacob holder sig aktiv ved at cykle på landevejene, han kan lide biler og sejlads. Så snart vejret tillader det, kan du finde ham på vandet nær Lillebælt.

Speciallæger og behandlere

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.