Urinvejssygdomme

Urologisk klinik tilbyder undersøgelse og behandling på ekspertniveau af stort set alle former for urologiske sygdomme.

Vi tilbyder forundersøgelse og operation i både Vejle, Aarhus og København og kan stort set altid finde en tid til undersøgelse indenfor ganske få dage.

Specialet tilbydes i: Vejle Aarhus København
Kontakt sekretæren:

Prostatitis

Prostata (blærehalskirtlen) ligger lige under blæren, og producerer sekret til sæden.

 

Urinrøret passerer igennem prostata og prostata har dermed tæt forbindelse til urinen. Det er en af grundene til at infektion og irritation i prostata er en meget almindelig tilstand hos mænd.

 

Prostatitis er kendetegnet ved smerter, der ofte forværres når man sidder, der kan være påvirket vandladning med for eksempel hyppige vandladninger, og der kan også være feber.

Tilstanden kan være meget langvarig og plagsom og det kan tage måneder før smerterne og ubehaget forsvinder. Kun i meget sjældne tilfælde ligger der alvorlig sygdom bag symptomerne.

Det er vigtigt at få undersøgt om der er en årsag til prostatitis, ligesom det er vigtigt at få givet den rigtige behandling. Det vil sige at det skal kortlægges hvorvidt vandladningen fungerer som den skal, med måling af vandladningen og blæretømningen, og der skal foretages en scanning af prostata.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.

 

Speciallæger og behandlere

Billede af Gabriella Edvardsson Alsøe
Gabriella Edvardsson Alsøe
Svensk patientrådgiver
Ja tak, jeg vil gerne kontaktes vedrørende booking af tid.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.